Treceți la conținutul principal

Vreau un Monitor LED

Am fost în seara asta la un prieten în vizită (să nu te superi Ovidiu pe mine :D ) având în vedere că nu ne-am văzut de ceva vreme. El stă prin Terezian deci e ceva distanţă de acolo până în Ştrand şi cum venisem de curând de la serviciu eram cam obosit şi sincer nu aveam chef să merg până acolo. Totuşi nu-mi pare rău! Să vă zic de ce! El e foarte pasionat de gadget-uri, de tehnologia nouă, de bliz-bliz-uri deci e cam total diferit faţă de mine :). Are prin casă tot felul de dispozitive la care eu doar aş putea visa. Dar ce m-a impresionat cel mai mult şi mai mult a fost monitorul său nou-nouţ. Era superb, magnific, mare şi strălucitor.
Monitorul cu pricina e un BENQ 24'' VW2420H şi l-a cumpărat de pe un magazin online. L-am admirat ceva vreme impresionat fiind de cât de subţire era, defapt e chiar primul monitor aşa de subţire pe care-l văd în viaţa mea. Bucuros că m-a lăsat cu gura căscată, Ovidiu mi-a mai arătat unele opţiuni specifice monitoarelor LED cu panel VA (adică Vertical Alignment):
  • imaginea este superbă, clară, negrul e negru şi nu are culoare ştearsă aşa ca la monitorul meu :(
  • unghiul de vizionare e mare, foarte mare, adică poţi sta la 170 de grade faţă de monitor şi culorile sunt la fel de clari
  • contrastul este mare
  • ecranul în sine e mare, poţi să zici că ai un home cinema la tine pe birou
  • pozele de la nunta mea se văd mult mai clar, waw, cred că am văzut prin nişte poze şi nişte invitaţi pe care nici nu-i cunoşteam

Şi mai mult BenQ este primul producător care a lansat pe piaţa mondială monitoarele cu tehnologie VA LED deci e clar că au experienţă în aşa ceva.

Sincer eu am rămas impresionat de acest monitor şi mi-l doresc....Am căutat puţin pe net şi am mai găsit două modele de monitoare BENQ cu LED VA BenQ EW2420 şi BenQ BL2400PT, iar mai multe detalii despre monitorul lui Ovidiu BenQ VW2420.

La cât de obosit eram când am văzut monitorul mi-a trecut şi oboseala şi tot dar din păcate mă întorc la vechiul meu monitor LCD...

Postări populare de pe acest blog

Adaugare posturi TV in SopCast Player

Vreau să vă prezint mai jos o metodă, destul de uşoară, prin care puteţi urmări diferite posturi TV online fără a mai intra pe vreun site de fiecare dată când vreţi să vedeţi ProTV, sau PrimaTV, sau HBO, sau alt post TV. Această metodă o puteţi folosi în Linux dar şi în Windows.

Am mai prezentat cu ceva timp în urmă metode de a urmări online posturi TV româneşti utilizând diferite programe ca Sopcast şi TV-MAXE, iar această metodă foloseşte programul Sopcast Player deoarece majoritatea posturilor TV sunt transmise pe net prin serviciul sopcast.

Wallpaper-uri cu Steagul României pentru 1 Decembrie

Având în vedere faptul că mâine e 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - am pus mai jos câteva wallpaper-uri cu drapelul nostru ... dar nu numai.

Un alt tutorial: Cum sa faci treaba mare

Poate o sa vi se para ciudat dar foarte multi au intrat pe blog la mine cautand pe Google cuvinte ca "cum sa fac treaba mare", "cum sa ma kk", "nu pot face treaba mare", etc si asta deoarece mai de mult am pus un articol intitulat Training: Cum să Faci Treaba Mare. Poate o sa vi se para o prostie dar este o tehnica si in asta. Daca nu ma credeti priviti filmuletul de mai jos: