Treceți la conținutul principal

Glumă sau Blasfemie?

Doamne fereşte! Sper să nu fie blasfemie dar azi am găsit o imagine mai veche cu Iisus Hristos ce m-a amuzat. Cu ceva timp în urmă am pus pe Picasa nişte icoane pictate de un văr al soţiei mele. Ştiţi că Google Picasa are o opţiune de recunoaştere a feţei...Bineînţeles că a recunoscut şi faţa Domnului Iisus Hristos şi m-a pus să scriu datele de contact :). Ideea e că am scris numele dar oare ce să scriu la adresa de e-mail?

Aveţi imaginea mai jos:


Comentarii

 1. Cred ca s-ar potrivi , doamne iarta-ma pentru asta sigur ajung in iad , dar cel mai bine s-ar potrivi iisus_official@heaven.go .

  RăspundețiȘtergere
 2. :)) buna propunerea. Am sa completez în Picasa.

  RăspundețiȘtergere
 3. cred ca poate ajunge o ofensa lui Iisus considerand faptul ca a fost pun de bascalie acolo. Totodata cred ca daca Iisus s-ar fi nascut in zilele noastre ar fi fost relevant si ne-ar fi atras spre Dumnezeu cu mijloacele care le avem acum.
  De avut grija cat de mult glumim pe seama lui Iisus si cat credem si facem ce doreste El.

  RăspundețiȘtergere
 4. Buna Daniel,
  In Dumnezeu si Iisus cred cu toata fiinta mea. Nu cred ca e bascalie ce am facut ci pur si simplu o gluma. Asta-i parerea mea si sper sa nu ma fi inselat.

  RăspundețiȘtergere
 5. Buna Daniel,
  In Dumnezeu si Iisus cred cu toata fiinta mea. Nu cred ca e bascalie ce am facut ci pur si simplu o gluma. Asta-i parerea mea si sper sa nu ma fi inselat.

  RăspundețiȘtergere
 6. :)) buna propunerea. Am sa completez în Picasa.

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Lăsați un comentariu (Leave a comment please):

Postări populare de pe acest blog

Adaugare posturi TV in SopCast Player

Vreau să vă prezint mai jos o metodă, destul de uşoară, prin care puteţi urmări diferite posturi TV online fără a mai intra pe vreun site de fiecare dată când vreţi să vedeţi ProTV, sau PrimaTV, sau HBO, sau alt post TV. Această metodă o puteţi folosi în Linux dar şi în Windows.

Am mai prezentat cu ceva timp în urmă metode de a urmări online posturi TV româneşti utilizând diferite programe ca Sopcast şi TV-MAXE, iar această metodă foloseşte programul Sopcast Player deoarece majoritatea posturilor TV sunt transmise pe net prin serviciul sopcast.

Wallpaper-uri cu Steagul României pentru 1 Decembrie

Având în vedere faptul că mâine e 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - am pus mai jos câteva wallpaper-uri cu drapelul nostru ... dar nu numai.

Un alt tutorial: Cum sa faci treaba mare

Poate o sa vi se para ciudat dar foarte multi au intrat pe blog la mine cautand pe Google cuvinte ca "cum sa fac treaba mare", "cum sa ma kk", "nu pot face treaba mare", etc si asta deoarece mai de mult am pus un articol intitulat Training: Cum să Faci Treaba Mare. Poate o sa vi se para o prostie dar este o tehnica si in asta. Daca nu ma credeti priviti filmuletul de mai jos: