Treceți la conținutul principal

Online Antivirus Scan pe Gratis

Mama lor de viruşi! Când ţi-e lumea mai dragă atunci te atacă viruşii, trojenii, malweruri tracking cockie şi alte prostii specifice Windows-ului.
Cel mai bine e să te protejezi şi în viaţa virtuală ca şi în cea reală. Cum un prezervativ pe monitor nu te ajută cu nimic împotriva viruşilor cibernetici soluţia ar fi să aveţi un antivirus. Dar câteodată acesta nu e de-ajuns. Te poţi întreba: Sunt sigur că nu am viruşi sau că nu-i detectează? Ca să fii sigur că nu ai viruşi e mai bine să mai scanezi o dată PC-ul tău cu un alt antivirus. Chestia e că nu e obligatoriu să-l instalezi! Poţi folosi cu bine antiviruşi online! Mai bine zis poţi să scanezi pe gratis calculatorul cu antiviruşi online.

O listă mică cu câţiva antiviruşi online:

Aveţi grijă că pentru unii antiviruşi trebuie să folosiţi Internet Explorer.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Adaugare posturi TV in SopCast Player

Vreau să vă prezint mai jos o metodă, destul de uşoară, prin care puteţi urmări diferite posturi TV online fără a mai intra pe vreun site de fiecare dată când vreţi să vedeţi ProTV, sau PrimaTV, sau HBO, sau alt post TV. Această metodă o puteţi folosi în Linux dar şi în Windows.

Am mai prezentat cu ceva timp în urmă metode de a urmări online posturi TV româneşti utilizând diferite programe ca Sopcast şi TV-MAXE, iar această metodă foloseşte programul Sopcast Player deoarece majoritatea posturilor TV sunt transmise pe net prin serviciul sopcast.

Wallpaper-uri cu Steagul României pentru 1 Decembrie

Având în vedere faptul că mâine e 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - am pus mai jos câteva wallpaper-uri cu drapelul nostru ... dar nu numai.

Un alt tutorial: Cum sa faci treaba mare

Poate o sa vi se para ciudat dar foarte multi au intrat pe blog la mine cautand pe Google cuvinte ca "cum sa fac treaba mare", "cum sa ma kk", "nu pot face treaba mare", etc si asta deoarece mai de mult am pus un articol intitulat Training: Cum să Faci Treaba Mare. Poate o sa vi se para o prostie dar este o tehnica si in asta. Daca nu ma credeti priviti filmuletul de mai jos: