Treceți la conținutul principal

Facelift al Ştirilor ProTV

Site-ul Ştirilor ProTV e unul dintre site-urile pe care le vizitez aproape în fiecare zi deoarece acolo găsesc cât de cât ştiri obiective şi de bună calitate în comparaţie cu cele de la Antena 1 sau Antena 3 care-s nişte lături aruncate peste/la telespectatori. Totuşi, se pare că multora le plac lăturile...

Azi, ştirileprotv.ro şi-a arătat noua faţă! Site-ul arată mult mai bine, e mult mai rapid şi nu e plin de flash ca înainte şi mult mai uşor de utilizat. Nu sunt eu un mare critic de web site-uri dar îmi dau şi eu cu părerea pe-aici. De aceea îmi permit totuşi să spun că acest site are multe plusuri dar un 'big' minus şi anume faptul că nu se folosesc diacritice. Până la urmă e un site românesc, un site de ştiri şi ar fi fost normal să fie folosite diacriticile.

Cum vi se pare noul look al site-ului Ştirilor ProTv?

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Adaugare posturi TV in SopCast Player

Vreau să vă prezint mai jos o metodă, destul de uşoară, prin care puteţi urmări diferite posturi TV online fără a mai intra pe vreun site de fiecare dată când vreţi să vedeţi ProTV, sau PrimaTV, sau HBO, sau alt post TV. Această metodă o puteţi folosi în Linux dar şi în Windows.

Am mai prezentat cu ceva timp în urmă metode de a urmări online posturi TV româneşti utilizând diferite programe ca Sopcast şi TV-MAXE, iar această metodă foloseşte programul Sopcast Player deoarece majoritatea posturilor TV sunt transmise pe net prin serviciul sopcast.

Wallpaper-uri cu Steagul României pentru 1 Decembrie

Având în vedere faptul că mâine e 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - am pus mai jos câteva wallpaper-uri cu drapelul nostru ... dar nu numai.

Un alt tutorial: Cum sa faci treaba mare

Poate o sa vi se para ciudat dar foarte multi au intrat pe blog la mine cautand pe Google cuvinte ca "cum sa fac treaba mare", "cum sa ma kk", "nu pot face treaba mare", etc si asta deoarece mai de mult am pus un articol intitulat Training: Cum să Faci Treaba Mare. Poate o sa vi se para o prostie dar este o tehnica si in asta. Daca nu ma credeti priviti filmuletul de mai jos: