Puţin de Ubuntu în Windows XP

Am mai spus-o şi o mai spun Îmi place Ubuntu Linux! Dar cu toate acestea am lăsat şi Windows XP-ul instalat pe laptop deoarece soţia nu ştie, sau mai bine zis nu vrea să se complice cu Ubuntu. Astfel cu dual boot împac şi varza şi capra, sau ursu şi ursoaica. Totuşi nu folosesc deloc Windows XP-ul dar totuşi dacă l-aş folosi sigur aş schimba skinul ăla plictisitor şi antic pe care ăl ştim cu toţii.

Cea mai bună metodă de a folosi Windows dar în acelaşi timp să simţi oarecum puţin din aerul Ubuntu e să instalezi skin-ul Ubuntu Light. Acest skin e o replică a themei din Ubuntu numită Ambiance.

Pentru a instala skinul trebuie mai întâi să instalaţi un patch pentru a schimba fişierul uxtheme.dll. Acest lucru îl puteţi face dacă instalaţi UXtheme Multi Patcher sau alt program de acest gen.

E normal că mai sunt şi unele bug-uri în acest skin, bug-uri vizuale nu de securitate, cum ar fi faptul că bara de instalare va arăta la fel ca în XP.

Oricum, se merită instalat doar ca să aveţi o mică mică idee cum e Ubuntu Linux. Dacă o să vă placă nu ezitaţi să încercaţi pe-adevăratelea :) această distribuţie de Linux.


Sursa OMGUbuntu.

Postări populare de pe acest blog

Install Heroes Of Might and Magic 3 on Ubuntu Linux