Treceți la conținutul principal

Puţin de Ubuntu în Windows XP

Am mai spus-o şi o mai spun Îmi place Ubuntu Linux! Dar cu toate acestea am lăsat şi Windows XP-ul instalat pe laptop deoarece soţia nu ştie, sau mai bine zis nu vrea să se complice cu Ubuntu. Astfel cu dual boot împac şi varza şi capra, sau ursu şi ursoaica. Totuşi nu folosesc deloc Windows XP-ul dar totuşi dacă l-aş folosi sigur aş schimba skinul ăla plictisitor şi antic pe care ăl ştim cu toţii.

Cea mai bună metodă de a folosi Windows dar în acelaşi timp să simţi oarecum puţin din aerul Ubuntu e să instalezi skin-ul Ubuntu Light. Acest skin e o replică a themei din Ubuntu numită Ambiance.

Pentru a instala skinul trebuie mai întâi să instalaţi un patch pentru a schimba fişierul uxtheme.dll. Acest lucru îl puteţi face dacă instalaţi UXtheme Multi Patcher sau alt program de acest gen.

E normal că mai sunt şi unele bug-uri în acest skin, bug-uri vizuale nu de securitate, cum ar fi faptul că bara de instalare va arăta la fel ca în XP.

Oricum, se merită instalat doar ca să aveţi o mică mică idee cum e Ubuntu Linux. Dacă o să vă placă nu ezitaţi să încercaţi pe-adevăratelea :) această distribuţie de Linux.


Sursa OMGUbuntu.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Adaugare posturi TV in SopCast Player

Vreau să vă prezint mai jos o metodă, destul de uşoară, prin care puteţi urmări diferite posturi TV online fără a mai intra pe vreun site de fiecare dată când vreţi să vedeţi ProTV, sau PrimaTV, sau HBO, sau alt post TV. Această metodă o puteţi folosi în Linux dar şi în Windows.

Am mai prezentat cu ceva timp în urmă metode de a urmări online posturi TV româneşti utilizând diferite programe ca Sopcast şi TV-MAXE, iar această metodă foloseşte programul Sopcast Player deoarece majoritatea posturilor TV sunt transmise pe net prin serviciul sopcast.

Wallpaper-uri cu Steagul României pentru 1 Decembrie

Având în vedere faptul că mâine e 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - am pus mai jos câteva wallpaper-uri cu drapelul nostru ... dar nu numai.

Un alt tutorial: Cum sa faci treaba mare

Poate o sa vi se para ciudat dar foarte multi au intrat pe blog la mine cautand pe Google cuvinte ca "cum sa fac treaba mare", "cum sa ma kk", "nu pot face treaba mare", etc si asta deoarece mai de mult am pus un articol intitulat Training: Cum să Faci Treaba Mare. Poate o sa vi se para o prostie dar este o tehnica si in asta. Daca nu ma credeti priviti filmuletul de mai jos: