Treceți la conținutul principal

Tsunami în Japonia - Nu ai Cum să Fugi de aşa Ceva!

Când a avut loc cutremurul în Japonia eu eram la serviciu şi neavând conxiune la Internet nu am aflat despre nenorocirea de acolo decât atunci când am ajuns acasă. Văzând ce s-a întâmplat în această ţară, cutremurul plus tsunami, am rămas înmărmurit, nu-mi venea să cred că aşa ceva se poate intâmpla, că în câteva minute totul, dar absolut totul poate fi distrus. Puterea Naturii e mare şi noi încă nu o înţelegem întru totul.

Cu toate că Japonia e foarte dezvoltată, e pregătită pentru astfel de cutremure sau pentru tsunami, parcă de această dată a fost mult prea mult. Foarte mulţi oameni nu au murit din cauza cutremurului ci din cauza tsunami-ului ce a lovit cu o viteză înfricoşătoare. Nu cred că cineva se putea salva sau putea să fugă de aşa ceva:

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Adaugare posturi TV in SopCast Player

Vreau să vă prezint mai jos o metodă, destul de uşoară, prin care puteţi urmări diferite posturi TV online fără a mai intra pe vreun site de fiecare dată când vreţi să vedeţi ProTV, sau PrimaTV, sau HBO, sau alt post TV. Această metodă o puteţi folosi în Linux dar şi în Windows.

Am mai prezentat cu ceva timp în urmă metode de a urmări online posturi TV româneşti utilizând diferite programe ca Sopcast şi TV-MAXE, iar această metodă foloseşte programul Sopcast Player deoarece majoritatea posturilor TV sunt transmise pe net prin serviciul sopcast.

Wallpaper-uri cu Steagul României pentru 1 Decembrie

Având în vedere faptul că mâine e 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - am pus mai jos câteva wallpaper-uri cu drapelul nostru ... dar nu numai.

Un alt tutorial: Cum sa faci treaba mare

Poate o sa vi se para ciudat dar foarte multi au intrat pe blog la mine cautand pe Google cuvinte ca "cum sa fac treaba mare", "cum sa ma kk", "nu pot face treaba mare", etc si asta deoarece mai de mult am pus un articol intitulat Training: Cum să Faci Treaba Mare. Poate o sa vi se para o prostie dar este o tehnica si in asta. Daca nu ma credeti priviti filmuletul de mai jos: