Treceți la conținutul principal

Cea mai Neprofesionistă Agenţie Imobiliară din Sibiu

În ziua de azi tot timpul poţi să ai de-a face cu neprofesionişti, în orice domeniu. Ori că mergi la magazin să cumperi o pâine şi vânzătorul nu te bagă în seamă, ori că mergi la Finanţe să plăteşti dările la stat şi eşti tratat cu dispreţ de doamna bugetar, ori că intri în taxi sau bus şi şoferul are impresia că duce saci de cartofi, şi exemplele pot continua, peste tot dai de oameni sictiriţi, plictisiţi, şmecheri şi neprofesionişti. Şi în toate aceste cazuri tu eşti client. E foarte enervant şi frustrant atunci când cineva e neprofesionist şi îşi bate joc de tine pe banii tăi.

Un alt domeniu în care e plin de neprofesionişti în Sibiu e domeniul imobiliar. Pe lângă faptul că proprietarii sunt în stare să-ţi dea o garsonieră sau un apartament cu linoleu, geamuri de lemn pe unde şuieră vântul, fără centrală sau gresie şi faianţă, ei nici în ruptul capului nu lasă la preţ şi ţin morţiş să ia 150 de euro pe o bodecă din asta. Ăştia parcă trăiesc pe altă planetă! Dar asta e! E proprietatea lor şi prost e ăla care dă nu ăla care cere!

Dar e chiar enervant când vezi agenţi imobiliari foarte (extraordinar de) neprofesionişti.

Ieri am văzut în ziar un anunţ de garsonieră mobilată, utilată, cu de toate, bla bla bla şi m-am gândit să sun cu toate că scria că anunţul e pus de un agent imobiliar. A răspuns un băieţaş care mânca şi nici nu s-a deranjat să facă o pauză atunci când vorbeşte cu mine, un potenţial client. Pleoscăia şi vorbea cu gura plină. Dacă asta nu ar fi de-ajuns, domnul despre care vorbesc, mă trata de parcă am fi mâncat din aceeaşi farfurie, vorbea la per tu , ceea ce nu cred că e normal într-o relaţie client – vânzător.

Am ales o oră când să ne vedem în faţa garsonierii să o putem viziona, era la ora 19:30. I-am specificat faptul că aş prefera să-mi spună clar dacă vine sau nu la ora aia ca să nu merg acolo degeaba. Bineînţeles că miştocarul trebuia să zică Să mă suni pe la şi 15 ca să-mi aduci aminte.

La 19:00 l-am sunat, pe amândouă telefoanele (că aşa-s agenţii imobiliari, au mai multe numere ca atunci când suni să nu îţi dai seama că e de la o agenţie imobiliară) şi nu a răspuns. L-am tot sunat şi sunat dar nimic.

La 19:30 eram în faţa blocului cu garsoniera, am aşteptat acolo dar nu a apărut nimeni. L-am sunat din nou dar nici măcar nu a răspuns boul, să-mi zică faptul că nu mai poate veni. Cât profesionalism! Dă pe din-afară!

Domnul acesta lucrează pentru firma Clasius s.r.l. (site-ul e clasius.ro) şi doar uitântu-te la site-ul lor îţi dai seama că e o firmă de cartier.

Oricum, sfătuiesc pe oricine să nu aibă de-aface cu o astfel de firmă care îşi tratează clienţii sau posibilii clienţi cu atâta indiferenţă şi lipsă de respect, mai ales că îţi cer 50% din chirie.


Noi să fim sănătoşi şi ei să dea faliment!Postări populare de pe acest blog

Guşteriţa, Sibiu

Fãrã canalizare si cu drumuri pietruite, sibienii din cel mai oropsit cartier al Sibiului se întreabã dacã n-ar fi fost mai bine ca Gusterita sã rãmânã comunã. Desi e parte a orasului de jumãtate de secol, cartierul nu reuseste sã se ridice din noroaie. Primãria anuntã cã lucrãrile pentru canalizare ar putea începe la primãvarã. Acelasi lucru il spunea Primaria si in 2006, dupa trei ani situatia inca nu s-a schimbat. Fiecare sibian a auzit de Gusterita. Însã nu multi au si cãlcat vreodatã pe acolo. Departe de oras, locuitorii cartierului, alipit Sibiului în urmã cu o jumãtate de secol, sunt singurii care îsi stiu problemele si se luptã cum pot cu ele. Lipsa canalizãrii, transportul public slab organizat si drumurile proaste le dau cele mai mari bãtãi de cap. Guşteriţa (în dialectul săsesc Hameršterf, în germană Hammersdorf, în trad. "Satul ciocanului", în maghiară Szenterzsébet, în trad. "Sfânta Elisabeta") este în prezent un cartier al municipiului Sibiu. Istoric L

Install Heroes Of Might and Magic 3 on Ubuntu Linux

This is an other small tutorial on how to install a game on Ubuntu Linux. Until now I've already explained how to install Football Manager 2011 on Ubuntu and I've seen that a lot of people are entering on my blog looking how to do that. I think that you know Heroes 3 and that you've played in Windows but the story and the game play is calling you to play it also in Linux, no? First we have to download and install this game. Download I think that this is the easiest step, you just have to search on Google something like this download heroes 3 linux and I'm definitively sure that you'll find a site from which to download the game files ;). Installation After downloading the game you have to install it. If the *.iso file is compressed in a  *.bz2 file you have to uncompressed it. After that write in the Terminal this, after you go with cd command in the folder where the iso file is: sudo mount -t iso9660 -o loop HMM3-Linux.iso /mnt/fakecd

Cele mai folosite aplicații de Android pe 2015

Mai jos am compus o listă cu cele mai folosite/bune aplicații pentru Android pe anul 2015, din punctul meu de vedere. Unele aplicații sunt destul de recent instalate, altele le folosesc de când am cumpărat telefonul. Am mai făcut o listă cu ceva timp în urmă, dar unele aplicații nu mai sunt, ca să zic așa, în grațiile mele. CCleaner - îl foloseam și pe Windows, îl folosesc și pe Android. Sunt foarte mulțumit de această aplicație. AirDroid - transferă fișiere de pe un alt dispozitiv (laptop, PC, tabletă) pe telefon sau invers. Poți să scrii SMS-uri direct din aplicația web, poți să ștergi fișiere, să asculți muzica sau să vezi filmele de pe telefon, etc. Cam așa arată interfața web a aplicației AirDroid, de unde puteți să aveți control asupra telefonului. Nova Launcher Prime - varianta plătită a Nova Launcher. Este una dintre cele mai folosite launch-ere de pe piață. Are o grămadă de opțiuni și configurări. Crunch - o aplicație care optimizează imaginile din punct