Treceți la conținutul principal

Cea mai Neprofesionistă Agenţie Imobiliară din Sibiu

În ziua de azi tot timpul poţi să ai de-a face cu neprofesionişti, în orice domeniu. Ori că mergi la magazin să cumperi o pâine şi vânzătorul nu te bagă în seamă, ori că mergi la Finanţe să plăteşti dările la stat şi eşti tratat cu dispreţ de doamna bugetar, ori că intri în taxi sau bus şi şoferul are impresia că duce saci de cartofi, şi exemplele pot continua, peste tot dai de oameni sictiriţi, plictisiţi, şmecheri şi neprofesionişti. Şi în toate aceste cazuri tu eşti client. E foarte enervant şi frustrant atunci când cineva e neprofesionist şi îşi bate joc de tine pe banii tăi.

Un alt domeniu în care e plin de neprofesionişti în Sibiu e domeniul imobiliar. Pe lângă faptul că proprietarii sunt în stare să-ţi dea o garsonieră sau un apartament cu linoleu, geamuri de lemn pe unde şuieră vântul, fără centrală sau gresie şi faianţă, ei nici în ruptul capului nu lasă la preţ şi ţin morţiş să ia 150 de euro pe o bodecă din asta. Ăştia parcă trăiesc pe altă planetă! Dar asta e! E proprietatea lor şi prost e ăla care dă nu ăla care cere!

Dar e chiar enervant când vezi agenţi imobiliari foarte (extraordinar de) neprofesionişti.

Ieri am văzut în ziar un anunţ de garsonieră mobilată, utilată, cu de toate, bla bla bla şi m-am gândit să sun cu toate că scria că anunţul e pus de un agent imobiliar. A răspuns un băieţaş care mânca şi nici nu s-a deranjat să facă o pauză atunci când vorbeşte cu mine, un potenţial client. Pleoscăia şi vorbea cu gura plină. Dacă asta nu ar fi de-ajuns, domnul despre care vorbesc, mă trata de parcă am fi mâncat din aceeaşi farfurie, vorbea la per tu , ceea ce nu cred că e normal într-o relaţie client – vânzător.

Am ales o oră când să ne vedem în faţa garsonierii să o putem viziona, era la ora 19:30. I-am specificat faptul că aş prefera să-mi spună clar dacă vine sau nu la ora aia ca să nu merg acolo degeaba. Bineînţeles că miştocarul trebuia să zică Să mă suni pe la şi 15 ca să-mi aduci aminte.

La 19:00 l-am sunat, pe amândouă telefoanele (că aşa-s agenţii imobiliari, au mai multe numere ca atunci când suni să nu îţi dai seama că e de la o agenţie imobiliară) şi nu a răspuns. L-am tot sunat şi sunat dar nimic.

La 19:30 eram în faţa blocului cu garsoniera, am aşteptat acolo dar nu a apărut nimeni. L-am sunat din nou dar nici măcar nu a răspuns boul, să-mi zică faptul că nu mai poate veni. Cât profesionalism! Dă pe din-afară!

Domnul acesta lucrează pentru firma Clasius s.r.l. (site-ul e clasius.ro) şi doar uitântu-te la site-ul lor îţi dai seama că e o firmă de cartier.

Oricum, sfătuiesc pe oricine să nu aibă de-aface cu o astfel de firmă care îşi tratează clienţii sau posibilii clienţi cu atâta indiferenţă şi lipsă de respect, mai ales că îţi cer 50% din chirie.


Noi să fim sănătoşi şi ei să dea faliment!Postări populare de pe acest blog

Install Heroes Of Might and Magic 3 on Ubuntu Linux

This is an other small tutorial on how to install a game on Ubuntu Linux. Until now I've already explained how to install Football Manager 2011 on Ubuntu and I've seen that a lot of people are entering on my blog looking how to do that.
I think that you know Heroes 3 and that you've played in Windows but the story and the game play is calling you to play it also in Linux, no? First we have to download and install this game.
Download

I think that this is the easiest step, you just have to search on Google something like this download heroes 3 linux and I'm definitively sure that you'll find a site from which to download the game files ;).
Installation
After downloading the game you have to install it. If the *.iso file is compressed in a  *.bz2 file you have to uncompressed it. After that write in the Terminal this, after you go with cd command in the folder where the iso file is:
sudo mount -t iso9660 -o loop HMM3-Linux.iso /mnt/fakecd
In this moment the iso will…

Adaugare posturi TV in SopCast Player

Vreau să vă prezint mai jos o metodă, destul de uşoară, prin care puteţi urmări diferite posturi TV online fără a mai intra pe vreun site de fiecare dată când vreţi să vedeţi ProTV, sau PrimaTV, sau HBO, sau alt post TV. Această metodă o puteţi folosi în Linux dar şi în Windows.

Am mai prezentat cu ceva timp în urmă metode de a urmări online posturi TV româneşti utilizând diferite programe ca Sopcast şi TV-MAXE, iar această metodă foloseşte programul Sopcast Player deoarece majoritatea posturilor TV sunt transmise pe net prin serviciul sopcast.

Wallpaper-uri pentru Anul Nou 2016

Anul 2016 este aproape și nici nu-mi vine să cred ce rapid a trecut 2015. Bradul este împodobit, Moș Crăciun sper că a venit, dar oare desktopul vostru e pregătit pentru venirea Anului Nou? Dacă încă nu, atunci grăbiți-vă să descărcați un wallpaper pe care să-l folosiți la cumpăna dintre ani.

Mai multe wallpapre-uri găsiți pe aceste site-uri:
http://www.new-year-sms.in
deviantart.net
http://www.bestsharez.com/happy-new-year-2016-wallpapers/

La muți ani!