Stochează Fişiere Online cu Min.us

Dacă deţii o mulţime de poze pe care doreşti să le impărtăşeşti (share) cu prietenii, familia sau colegii există diferite servicii care te ajută să faci acest lucru foarte uşor, cum ar fi Facebook, Picasa, Google Plus, Flickr sau de ce nu Hi5. Cu ajutorul acestor servicii poţi să uploadezi, să creezi albume, să împărtăşeşti imaginile doar cu cine vreţi voi.

Dar dacă vrei să împărtăşeşti un fişier (sau mai multe) care nu e neapărat o imagine cum procedezi? Dacă deţii un video pe care vrei să-l dai mai departe unui coleg şi nu-l poţi trimite pe e-mail deoarece e prea mare, nici nu vrei să-l pui pe un site ca Megaupload din cauză că e plin de reclame porno şi/sau alte prostii  cum faci?

Cel mai bine din punctul meu de vedere e să foloseşti un serviciu de file sharing ca Min.us. Cu ajutorul acestui site poţi uploada orice fel de fişier pe un server şi apoi să dai mai departe la cine doreşti link-ul unde este stocat acel fişier. Ceea ce trebuie să faci e pur şi simplu să dai drag and drop pe pagina principală, să laşi să se uploadeze apoi să copii link-ul aferent acelui fişier.


O altă opţiune de a uploada fişierele este prin folosirea programului Minus Desktop Tool, disponibil pentru Windows, Mac şi Linux (Ubuntu).

Ceea ce e impresionant la acest serviciu e faptul că un fişier de uploadat poate ajunge până la 2GB şi primeşti la înscriere 10GB cu opţiunea de mărire a spaţiului.

Deci, dacă vreţi vă puteţi înscrie dând click pe acest link Min.us şi astfel voi mai primi şi eu ceva spaţiu liber în plus.

Eu cred că Min.us merită o şansă şi ori că o să foloseşti acest serviciu pentru a împărtăşi poze sau diferite fişiere, ori ca să îţi salvezi diferite fişiere pe un server online sunt sigur că nu veţi fi dezamăgiţi.

Postări populare de pe acest blog

Install Heroes Of Might and Magic 3 on Ubuntu Linux

Cum sa cumperi monezi virtuale (crypto monezi) ca Bitcoin sau Ethereum cu lei