Treceți la conținutul principal

Stochează Fişiere Online cu Min.us

Dacă deţii o mulţime de poze pe care doreşti să le impărtăşeşti (share) cu prietenii, familia sau colegii există diferite servicii care te ajută să faci acest lucru foarte uşor, cum ar fi Facebook, Picasa, Google Plus, Flickr sau de ce nu Hi5. Cu ajutorul acestor servicii poţi să uploadezi, să creezi albume, să împărtăşeşti imaginile doar cu cine vreţi voi.

Dar dacă vrei să împărtăşeşti un fişier (sau mai multe) care nu e neapărat o imagine cum procedezi? Dacă deţii un video pe care vrei să-l dai mai departe unui coleg şi nu-l poţi trimite pe e-mail deoarece e prea mare, nici nu vrei să-l pui pe un site ca Megaupload din cauză că e plin de reclame porno şi/sau alte prostii  cum faci?

Cel mai bine din punctul meu de vedere e să foloseşti un serviciu de file sharing ca Min.us. Cu ajutorul acestui site poţi uploada orice fel de fişier pe un server şi apoi să dai mai departe la cine doreşti link-ul unde este stocat acel fişier. Ceea ce trebuie să faci e pur şi simplu să dai drag and drop pe pagina principală, să laşi să se uploadeze apoi să copii link-ul aferent acelui fişier.


O altă opţiune de a uploada fişierele este prin folosirea programului Minus Desktop Tool, disponibil pentru Windows, Mac şi Linux (Ubuntu).

Ceea ce e impresionant la acest serviciu e faptul că un fişier de uploadat poate ajunge până la 2GB şi primeşti la înscriere 10GB cu opţiunea de mărire a spaţiului.

Deci, dacă vreţi vă puteţi înscrie dând click pe acest link Min.us şi astfel voi mai primi şi eu ceva spaţiu liber în plus.

Eu cred că Min.us merită o şansă şi ori că o să foloseşti acest serviciu pentru a împărtăşi poze sau diferite fişiere, ori ca să îţi salvezi diferite fişiere pe un server online sunt sigur că nu veţi fi dezamăgiţi.

Postări populare de pe acest blog

Adaugare posturi TV in SopCast Player

Vreau să vă prezint mai jos o metodă, destul de uşoară, prin care puteţi urmări diferite posturi TV online fără a mai intra pe vreun site de fiecare dată când vreţi să vedeţi ProTV, sau PrimaTV, sau HBO, sau alt post TV. Această metodă o puteţi folosi în Linux dar şi în Windows.

Am mai prezentat cu ceva timp în urmă metode de a urmări online posturi TV româneşti utilizând diferite programe ca Sopcast şi TV-MAXE, iar această metodă foloseşte programul Sopcast Player deoarece majoritatea posturilor TV sunt transmise pe net prin serviciul sopcast.

Wallpaper-uri cu Steagul României pentru 1 Decembrie

Având în vedere faptul că mâine e 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - am pus mai jos câteva wallpaper-uri cu drapelul nostru ... dar nu numai.

Un alt tutorial: Cum sa faci treaba mare

Poate o sa vi se para ciudat dar foarte multi au intrat pe blog la mine cautand pe Google cuvinte ca "cum sa fac treaba mare", "cum sa ma kk", "nu pot face treaba mare", etc si asta deoarece mai de mult am pus un articol intitulat Training: Cum să Faci Treaba Mare. Poate o sa vi se para o prostie dar este o tehnica si in asta. Daca nu ma credeti priviti filmuletul de mai jos: