Treceți la conținutul principal

1 an de vasiauvi.org

Exact acum un an, pe 3 februarie 2011, mi-am cumparat domeniu de la Google. Blogul e mai vechi de atat, cam de prin 2008, cand am scris primul post pe vasiauvi.blogspot.com intitulat Frumosul Bucuresti.

Cu toate ca am citit, am invatat lucruri noi despre blogging nu prea le pun in practica. Sincer nu ma complic cu comentatul pe alte bloguri, sa ma bag in seama ca slipu-n c..., asa cum fac altii comentand doar sa se afle in seama. Un exemplu e blogul lui Arhi care e plin de comentarii care nu au niciun rost, comentarii de pupincuristi.

Si de-acum inainte o sa scriu ce am chef, fara sa ma gandesc daca o sa am sau nu cititori. Blogul acesta e pentru mine nu pentru altii :).

Postări populare de pe acest blog

Adaugare posturi TV in SopCast Player

Vreau să vă prezint mai jos o metodă, destul de uşoară, prin care puteţi urmări diferite posturi TV online fără a mai intra pe vreun site de fiecare dată când vreţi să vedeţi ProTV, sau PrimaTV, sau HBO, sau alt post TV. Această metodă o puteţi folosi în Linux dar şi în Windows.

Am mai prezentat cu ceva timp în urmă metode de a urmări online posturi TV româneşti utilizând diferite programe ca Sopcast şi TV-MAXE, iar această metodă foloseşte programul Sopcast Player deoarece majoritatea posturilor TV sunt transmise pe net prin serviciul sopcast.

Wallpaper-uri cu Steagul României pentru 1 Decembrie

Având în vedere faptul că mâine e 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - am pus mai jos câteva wallpaper-uri cu drapelul nostru ... dar nu numai.

Un alt tutorial: Cum sa faci treaba mare

Poate o sa vi se para ciudat dar foarte multi au intrat pe blog la mine cautand pe Google cuvinte ca "cum sa fac treaba mare", "cum sa ma kk", "nu pot face treaba mare", etc si asta deoarece mai de mult am pus un articol intitulat Training: Cum să Faci Treaba Mare. Poate o sa vi se para o prostie dar este o tehnica si in asta. Daca nu ma credeti priviti filmuletul de mai jos: