Treceți la conținutul principal

Ce seriale mai urmaresc

In ultima vreme cred ca am cam exagerat cu vizionarea serialelor. In fiecare seara ma uit la cel putin cate un episod dintr-un serial, iar in weekend exagerez complet, adica ma uit cateva ore bune. E un fel de dependenta. Problema e ca ma uit la niste seriale foarte captivante si cum se termina un episod trebuie sa-l vad si pe urmatorul., si pe urmatorul, si pe urmatorul ...

Mai jos o sa pun o lista cu serialele pe care le urmaresc in acest moment, in functie de cat de mult imi place. O sa incep cu serialul pe care oricand l-as putea lasa de-oparte:

  • The Big Bang Theory - dupa parerea mea eu cred ca e un serial destul de slabut. Personajele sunt destul de enervante, mai ales Sheldon care mi se pare a fi de pe alta planeta. Inteleg ca e un film, dar comportamentul antisocial al personajelor este extrem de exagerat. Rar mi s-a intamplat sa rad la vreun episod. 
  • Two and a Half Men - acest serial mi-a placut cel mai mult cat timp juca Charlie Sheen. Totul s-a destramat cand l-au dat afara. Ca o fi fost bautura, ca o fi fost drogurile sau comportamentul lui Charlie, habar n-am, dar mi se pare ca producatorii nu mai aveau nicio idee cu acest serial. Acest lucru chiar si Charlie l-a specificat si unul dintre motivele dintre el si unul dintre producatori, a fost ca nu exista scenariu pentru sezonul 9. Sheen a fost magnific deoarece si scenariul era aproape perfect. Ashton Kutcher e un actor bun, ce-i mai trebuie e un scenariu la fel de bun. 
  • Spartacus - ce pot spune e ca am citit romanul lui Raffaello Giovagnoli si e mult mai captivant decat serialul. Ceea ce atrage la acest film sunt femeile goale (care apar intr-un numar exagerat de mult) si fazele de lupta (care sunt pline de violenta si mult sange).
  • Person of Interest - acesta e un serial destul de nou. E la primul sezon. Unul dintre personajele principale e Harold Finch, interpretat de catre Michael Emerson, acelasi care a jucat in Lost ca Ben Linus. Serialul imi place foarte mult, e captivant, te tine in suspans cat de cat. Ce-mi mai place e faptul ca politia e arata ca fiind o institutie in care misuna politisti corupti, iar senatorii si congresmanii ca fiind cumparati de marile companii. Bineinteles nu toti, dar cel putin arata adevarul.
  • The Walking Dead - e un serial despre drama unor oameni care incearca sa supravietuiasca intr-o lume dominata de zombii. Mie imi plac filmele cu zombii si poate de aceea imi place si acest film. Serialul e bine regizat si actorii sunt foarte buni, atat cat pot eu sa imi dau seama, nefiind specialist. Merita vazut!
  • Dexter - asnoapte m-am culcat la ora 3 din cauza acestui serial. Am stat si am vazut ieri cinci episoade. Se termina unul si trebuia sa aflu ce se intampla in urmatorul. Dar am vazut toate 6 sezoane si pot spune cu mana pe inima ca e unul dintre cele mai bune seriale pe care le-am vazut in viata mea.  Serialul Dexter, impreuna cu urmatorul serial de mai jos, sunt pe primul loc.
  • How I met Your Mother - e un serial superb! E plin de comedie, de situatii neprevazute, de dinamica. Nu e genul de serial de comedie care se petrece numai intr-un apartament sau casa ci se desfasoara in multe locatii. Personajele sunt minunate si firul istorisirii este intortocheat dar ... limpede, adica totul are legatura. Acest serial se merita vazut. 
Nu cred ca voi incepe sa ma mai uit la vreun alt serial. Cred ca astea la care deja ma uit imi ocupa destul de mult timp.  Ca tot veni vorba de timp, cred ca am timp sa ma uit la niste episoade inainte sa ma culc :)) ...

Postări populare de pe acest blog

Install Heroes Of Might and Magic 3 on Ubuntu Linux

This is an other small tutorial on how to install a game on Ubuntu Linux. Until now I've already explained how to install Football Manager 2011 on Ubuntu and I've seen that a lot of people are entering on my blog looking how to do that. I think that you know Heroes 3 and that you've played in Windows but the story and the game play is calling you to play it also in Linux, no? First we have to download and install this game. Download I think that this is the easiest step, you just have to search on Google something like this download heroes 3 linux and I'm definitively sure that you'll find a site from which to download the game files ;). Installation After downloading the game you have to install it. If the *.iso file is compressed in a  *.bz2 file you have to uncompressed it. After that write in the Terminal this, after you go with cd command in the folder where the iso file is: sudo mount -t iso9660 -o loop HMM3-Linux.iso /mnt/fakecd

Imagini inedite cu Sibiu din Cel de-al Doilea Razboi Mondial

Rasfoind Reddit History am gasit intr-un subforum niste imagini inedite cu Sibiu in Cel de-al Doilea Razboi Mondial . E prima oara cand vad aceste imagini si mai ales imagini cu armata nazista marsaluind pe strazile unui oras din Romania in afara de Bucuresti.

Guşteriţa, Sibiu

Fãrã canalizare si cu drumuri pietruite, sibienii din cel mai oropsit cartier al Sibiului se întreabã dacã n-ar fi fost mai bine ca Gusterita sã rãmânã comunã. Desi e parte a orasului de jumãtate de secol, cartierul nu reuseste sã se ridice din noroaie. Primãria anuntã cã lucrãrile pentru canalizare ar putea începe la primãvarã. Acelasi lucru il spunea Primaria si in 2006, dupa trei ani situatia inca nu s-a schimbat. Fiecare sibian a auzit de Gusterita. Însã nu multi au si cãlcat vreodatã pe acolo. Departe de oras, locuitorii cartierului, alipit Sibiului în urmã cu o jumãtate de secol, sunt singurii care îsi stiu problemele si se luptã cum pot cu ele. Lipsa canalizãrii, transportul public slab organizat si drumurile proaste le dau cele mai mari bãtãi de cap. Guşteriţa (în dialectul săsesc Hameršterf, în germană Hammersdorf, în trad. "Satul ciocanului", în maghiară Szenterzsébet, în trad. "Sfânta Elisabeta") este în prezent un cartier al municipiului Sibiu. Istoric L