Counter Strike reinvie?

Imi aduc aminte cum pierdeam nopti intregi la caminul studentesc jucand Counter Strike cu colegii de camera sau de camin. Eu aveam un monitor mic de 14" si tot reuseam sa kilaresc in stanga si-n dreapta. Mare bucurie era cand reuseam sa-l fac pe unul cu şâşu mai ales daca ala era unul dintre profesionistii in CS.

Cand stateam la internat, la liceul Alimentar din Suceava, si ne ingramadeam 6 persoane intr-o camera, mergeam toti la o sala de jocuri, Games Pit, si luam un full night.  Si acolo rupeam tastatura si mouse-ul. Era foarte distractiv cu toate ca din putinii bani pe care-i aveam lasam la sala de jocuri. Mancam paine cu margarina dar la CS nu renuntam.

De mult nu am mai jucat CS si nici nu am mai auzit multa lume vorbind despre acest joc. Poate ca cei cu care vorbesc au terminat-o si ei cu acest joc. Poate ca e prea vechi, avand peste 10 ani de viata, ceea ce e mult pentru un joc si grafica nu mai multumeste acuma.

Poate de-asta a aparut noul Counter Strike: Global Offensive, sa reinvie fostul joc CS dar sub o grafica mai buna. Vazand trailer-ul de mai jos nu mi se pare ca s-a schimbat ceva in afara de grafica si adaugarea de noi harti. Dar poate ma insel ...


Postări populare de pe acest blog

Install Heroes Of Might and Magic 3 on Ubuntu Linux