Treceți la conținutul principal

Template-uri Oficiale HTML5 pentru Blogger

Cred că cei care folosesc Blogger in Draft ştiu deja că au posibilitatea de a alege pentru blogul lor un template implicit realizat în totalitate în HTML5. Nu ştiu dacă e o idee bună sau rea deoarece nu am testat prea mult aceste template-uri, dar ceea ce-mi place e faptul că
  • sunt mai multe moduri de prezentare din care poţi alege, 
  • blogul se încarcă mult mai rapid,
  • ai opţiunea de continous scroll, adică blogul nu este împărţit pe pagini (nu există butoane gen Posturi mai Vechi ...)
  • poţi vizualiza blogul după Dată, posturile recente, etichetă şi autor dacă sunt mai mulţi dar doar pentru unele template-uri


Ce nu-mi place e faptul că nu există "bara din dreapta" unde puteai să pui link spre contul de Facebook, Twitter, Google+ sau alte site-uri de socializare sau nu. Unele template-uri nu arată aşa de bine dacă nu obişnuieşti să pui câte o imagine în fiecare articol. Momentan, cel puţin pentru mine, nu merge funcţia de Read More.. sau Aflaţi mai multe...

Oricum, dacă doriţi să vedeţi cum arată acest blog cu fiecare template în parte intraţi pe VasiaUVI.org în modul clasic şi apoi din bara de sus alegeţi celelalte moduri, cum ar fi Flipcard, Magazine, Mosaic, Sidebar, Snapshot, Timeslide.

Mie cel mai mult îmi place modul clasic dar asta e şi pentru că eu nu folosesc în fiecare articol câte o imagine şi de aceea celelalte moduri nu arată la fel de bine.

Vouă care vă place cel mai mult?

Postări populare de pe acest blog

Adaugare posturi TV in SopCast Player

Vreau să vă prezint mai jos o metodă, destul de uşoară, prin care puteţi urmări diferite posturi TV online fără a mai intra pe vreun site de fiecare dată când vreţi să vedeţi ProTV, sau PrimaTV, sau HBO, sau alt post TV. Această metodă o puteţi folosi în Linux dar şi în Windows.

Am mai prezentat cu ceva timp în urmă metode de a urmări online posturi TV româneşti utilizând diferite programe ca Sopcast şi TV-MAXE, iar această metodă foloseşte programul Sopcast Player deoarece majoritatea posturilor TV sunt transmise pe net prin serviciul sopcast.

Wallpaper-uri cu Steagul României pentru 1 Decembrie

Având în vedere faptul că mâine e 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - am pus mai jos câteva wallpaper-uri cu drapelul nostru ... dar nu numai.

Un alt tutorial: Cum sa faci treaba mare

Poate o sa vi se para ciudat dar foarte multi au intrat pe blog la mine cautand pe Google cuvinte ca "cum sa fac treaba mare", "cum sa ma kk", "nu pot face treaba mare", etc si asta deoarece mai de mult am pus un articol intitulat Training: Cum să Faci Treaba Mare. Poate o sa vi se para o prostie dar este o tehnica si in asta. Daca nu ma credeti priviti filmuletul de mai jos: