Downloadeaza Windows 8 Consumer Preview Gratis

Windows 8
Dupa cum stiti nu sunt un utilizator al sistemului de operare Windows, cel putin nu acasa, ca la serviciu sunt nevoit, dar urmaresc stiri despre acest produs. Dar stiu ca majoritatea dintre voi folosesc Windows XP, Vista sau Windows 7 si sunt sigur ca v-ar placea sa incercati si cea mai noua versiune de SO de la Microsoft numita Windows 8.

Asa cum a facut si cu Windows 7 inainte sa apara oficial pe piata, Microsoft ofera posibilitatea ca oricine sa downloadeze si sa instaleze gratuit sistemul de operare Windows 8. Am pus link-urile in josul paginii.

Inainte de a downloada Windows 8 ar fi mai bine sa verificati daca sistemul vostru va permite (este compatibil) sa instalati acest SO. Poate ca cerintele sunt prea mari si hardware-ul PC-ului vostru nu se incadreaza. Pentru a verifica acest lucru instrati pe aceasta pagina si urmati pasii prezentati acolo.

Mentionez ca eu nu am incercat acesti pasi deoarece nu folosesc Windows, nu vreau sa folosesc Windows si mai mult nu-mi permite sistemul avand doar 1GB RAM, ceea ce e prea putin pentru a instala Windows 7 sau Windows 8. Mai mult acest Windows 8 Condumer Preview este o versiune prerelease, adica o versiune ce inca nu a fost scoasa pe piata si este riscul ca sistemul sa nu fie stabil.
Note before you download: Windows 8 Consumer Preview is prerelease software that may be substantially modified before it’s commercially released. Microsoft makes no warranties, express or implied, with respect to the information provided here. Some product features and functionality may require additional hardware or software.
Windows 8 Consumer Preview se poate downloada de aici:
Iar cheia de siguranta este: DNJXJ-7XBW8-2378T-X22TX-BKG7J
Se poate downloada si Windows 8 in limba germana, franceza, japoneza sau chineza de aici.

Cum va spuneam mai sus eu nu am incercat sa instalez acest sistem. Astept de la voi sa-mi spuneti daca va place sau nu.

Bafta la downloadat si instalat...Daca nu va place treceti pe Linux ;).

Postări populare de pe acest blog

Install Heroes Of Might and Magic 3 on Ubuntu Linux

Cum sa cumperi monezi virtuale (crypto monezi) ca Bitcoin sau Ethereum cu lei