Treceți la conținutul principal

Downloadeaza Windows 8 Consumer Preview Gratis

Windows 8
Dupa cum stiti nu sunt un utilizator al sistemului de operare Windows, cel putin nu acasa, ca la serviciu sunt nevoit, dar urmaresc stiri despre acest produs. Dar stiu ca majoritatea dintre voi folosesc Windows XP, Vista sau Windows 7 si sunt sigur ca v-ar placea sa incercati si cea mai noua versiune de SO de la Microsoft numita Windows 8.

Asa cum a facut si cu Windows 7 inainte sa apara oficial pe piata, Microsoft ofera posibilitatea ca oricine sa downloadeze si sa instaleze gratuit sistemul de operare Windows 8. Am pus link-urile in josul paginii.

Inainte de a downloada Windows 8 ar fi mai bine sa verificati daca sistemul vostru va permite (este compatibil) sa instalati acest SO. Poate ca cerintele sunt prea mari si hardware-ul PC-ului vostru nu se incadreaza. Pentru a verifica acest lucru instrati pe aceasta pagina si urmati pasii prezentati acolo.

Mentionez ca eu nu am incercat acesti pasi deoarece nu folosesc Windows, nu vreau sa folosesc Windows si mai mult nu-mi permite sistemul avand doar 1GB RAM, ceea ce e prea putin pentru a instala Windows 7 sau Windows 8. Mai mult acest Windows 8 Condumer Preview este o versiune prerelease, adica o versiune ce inca nu a fost scoasa pe piata si este riscul ca sistemul sa nu fie stabil.
Note before you download: Windows 8 Consumer Preview is prerelease software that may be substantially modified before it’s commercially released. Microsoft makes no warranties, express or implied, with respect to the information provided here. Some product features and functionality may require additional hardware or software.
Windows 8 Consumer Preview se poate downloada de aici:
Iar cheia de siguranta este: DNJXJ-7XBW8-2378T-X22TX-BKG7J
Se poate downloada si Windows 8 in limba germana, franceza, japoneza sau chineza de aici.

Cum va spuneam mai sus eu nu am incercat sa instalez acest sistem. Astept de la voi sa-mi spuneti daca va place sau nu.

Bafta la downloadat si instalat...Daca nu va place treceti pe Linux ;).

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Adaugare posturi TV in SopCast Player

Vreau să vă prezint mai jos o metodă, destul de uşoară, prin care puteţi urmări diferite posturi TV online fără a mai intra pe vreun site de fiecare dată când vreţi să vedeţi ProTV, sau PrimaTV, sau HBO, sau alt post TV. Această metodă o puteţi folosi în Linux dar şi în Windows.

Am mai prezentat cu ceva timp în urmă metode de a urmări online posturi TV româneşti utilizând diferite programe ca Sopcast şi TV-MAXE, iar această metodă foloseşte programul Sopcast Player deoarece majoritatea posturilor TV sunt transmise pe net prin serviciul sopcast.

Wallpaper-uri cu Steagul României pentru 1 Decembrie

Având în vedere faptul că mâine e 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - am pus mai jos câteva wallpaper-uri cu drapelul nostru ... dar nu numai.

Un alt tutorial: Cum sa faci treaba mare

Poate o sa vi se para ciudat dar foarte multi au intrat pe blog la mine cautand pe Google cuvinte ca "cum sa fac treaba mare", "cum sa ma kk", "nu pot face treaba mare", etc si asta deoarece mai de mult am pus un articol intitulat Training: Cum să Faci Treaba Mare. Poate o sa vi se para o prostie dar este o tehnica si in asta. Daca nu ma credeti priviti filmuletul de mai jos: