Treceți la conținutul principal

Frizerii de fiţe

Am păţit de câteva ori să merg la aşa zise frizerii de fiţe şi să ies de-acolo cu o frizură ca în reclama aia la Fanta. Le spui domniţelor de-acolo să te tundă într-un fel de ele o tot dau cu dar ţi-ar sta bine cu creastă de cocoşel, Nu vreau!, stai să-ţi pun nişte gel în cap, Nu vreau!, să-ţi fac ţepi că ai arăta cool... WTF?! Ţi-am spus că nu vreau! Vreau simplu, fără breton, pierdut, fără perciuni!

Bineînţeles că nici măcar o frizură simplă nu-s în stare să facă. S-au dezobişnuit. Având în vedere că majoritatea se tund în aşa fel încât mai mult arată a gay decât a bărbaţi în toată firea.

De-asta de doi ani merg la un salon mai retras, simplu, fără fiţe, cu nişte frizeriţe de treabă care nu mă stresează cu chestii din alea de mai sus.

Mai jos e o poză cu un salon de înfrumuseţare care are un nume destul de sugestiv. Dar cel puţin sunt sinceri ...

Postări populare de pe acest blog

Guşteriţa, Sibiu

Fãrã canalizare si cu drumuri pietruite, sibienii din cel mai oropsit cartier al Sibiului se întreabã dacã n-ar fi fost mai bine ca Gusterita sã rãmânã comunã. Desi e parte a orasului de jumãtate de secol, cartierul nu reuseste sã se ridice din noroaie. Primãria anuntã cã lucrãrile pentru canalizare ar putea începe la primãvarã. Acelasi lucru il spunea Primaria si in 2006, dupa trei ani situatia inca nu s-a schimbat. Fiecare sibian a auzit de Gusterita. Însã nu multi au si cãlcat vreodatã pe acolo. Departe de oras, locuitorii cartierului, alipit Sibiului în urmã cu o jumãtate de secol, sunt singurii care îsi stiu problemele si se luptã cum pot cu ele. Lipsa canalizãrii, transportul public slab organizat si drumurile proaste le dau cele mai mari bãtãi de cap. Guşteriţa (în dialectul săsesc Hameršterf, în germană Hammersdorf, în trad. "Satul ciocanului", în maghiară Szenterzsébet, în trad. "Sfânta Elisabeta") este în prezent un cartier al municipiului Sibiu. Istoric L

Cele mai folosite aplicații de Android pe 2015

Mai jos am compus o listă cu cele mai folosite/bune aplicații pentru Android pe anul 2015, din punctul meu de vedere. Unele aplicații sunt destul de recent instalate, altele le folosesc de când am cumpărat telefonul. Am mai făcut o listă cu ceva timp în urmă, dar unele aplicații nu mai sunt, ca să zic așa, în grațiile mele. CCleaner - îl foloseam și pe Windows, îl folosesc și pe Android. Sunt foarte mulțumit de această aplicație. AirDroid - transferă fișiere de pe un alt dispozitiv (laptop, PC, tabletă) pe telefon sau invers. Poți să scrii SMS-uri direct din aplicația web, poți să ștergi fișiere, să asculți muzica sau să vezi filmele de pe telefon, etc. Cam așa arată interfața web a aplicației AirDroid, de unde puteți să aveți control asupra telefonului. Nova Launcher Prime - varianta plătită a Nova Launcher. Este una dintre cele mai folosite launch-ere de pe piață. Are o grămadă de opțiuni și configurări. Crunch - o aplicație care optimizează imaginile din punct

Wallpaper-uri cu Steagul României pentru 1 Decembrie

Având în vedere faptul că mâine e 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - am pus mai jos câteva wallpaper-uri cu drapelul nostru ... dar nu numai.