Treceți la conținutul principal

Frizerii de fiţe

Am păţit de câteva ori să merg la aşa zise frizerii de fiţe şi să ies de-acolo cu o frizură ca în reclama aia la Fanta. Le spui domniţelor de-acolo să te tundă într-un fel de ele o tot dau cu dar ţi-ar sta bine cu creastă de cocoşel, Nu vreau!, stai să-ţi pun nişte gel în cap, Nu vreau!, să-ţi fac ţepi că ai arăta cool... WTF?! Ţi-am spus că nu vreau! Vreau simplu, fără breton, pierdut, fără perciuni!

Bineînţeles că nici măcar o frizură simplă nu-s în stare să facă. S-au dezobişnuit. Având în vedere că majoritatea se tund în aşa fel încât mai mult arată a gay decât a bărbaţi în toată firea.

De-asta de doi ani merg la un salon mai retras, simplu, fără fiţe, cu nişte frizeriţe de treabă care nu mă stresează cu chestii din alea de mai sus.

Mai jos e o poză cu un salon de înfrumuseţare care are un nume destul de sugestiv. Dar cel puţin sunt sinceri ...

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Adaugare posturi TV in SopCast Player

Vreau să vă prezint mai jos o metodă, destul de uşoară, prin care puteţi urmări diferite posturi TV online fără a mai intra pe vreun site de fiecare dată când vreţi să vedeţi ProTV, sau PrimaTV, sau HBO, sau alt post TV. Această metodă o puteţi folosi în Linux dar şi în Windows.

Am mai prezentat cu ceva timp în urmă metode de a urmări online posturi TV româneşti utilizând diferite programe ca Sopcast şi TV-MAXE, iar această metodă foloseşte programul Sopcast Player deoarece majoritatea posturilor TV sunt transmise pe net prin serviciul sopcast.

Wallpaper-uri cu Steagul României pentru 1 Decembrie

Având în vedere faptul că mâine e 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - am pus mai jos câteva wallpaper-uri cu drapelul nostru ... dar nu numai.

Un alt tutorial: Cum sa faci treaba mare

Poate o sa vi se para ciudat dar foarte multi au intrat pe blog la mine cautand pe Google cuvinte ca "cum sa fac treaba mare", "cum sa ma kk", "nu pot face treaba mare", etc si asta deoarece mai de mult am pus un articol intitulat Training: Cum să Faci Treaba Mare. Poate o sa vi se para o prostie dar este o tehnica si in asta. Daca nu ma credeti priviti filmuletul de mai jos: