Treceți la conținutul principal

Playlisturi Youtube în VLC Player

VLC Player e unul din cele mai bune playere media din câte există. Poţi reda cam toate tipurile de fişiere media şi mai mult chiar poţi vedea stream-uri TV sau videoclipuri de pe Youtube.

Prin intermediul acestei extensii poţi vedea cu VLC playlist-uri de pe Youtube. Extensia merge cu brio în Linux, Windows şi Mac OS. Eu folosesc această extensie în Ubuntu Linux. Paşii instalării în cele trei sisteme de operare îi găsiţi chiar în link-ul de unde trebuie să downloadaţi extensia dar i-am copiat şi eu mai jos:

INSTALLATION:

- put the file in the vlc /lua/playlist folder, by default:
* Windows (all users): %ProgramFiles%\VideoLAN\VLC\lua\playlist\
* Windows (current user): %APPDATA%\vlc\lua\playlist\
* Linux (all users): /usr/lib/vlc/lua/playlist/
* Linux (current user): ~/.local/share/vlc/lua/playlist/
* Mac OS X (all users): /Applications/VLC.app/Contents/MacOS/share/lua/playlist/
(create directories if they don\'t exist)
După ce extensia este copiată acolo unde trebuie aveţi grijă să redenumiţi fişierul astfel: playlist_youtube.lua.
Pentru a reda o listă din Youtube copiaţi link-ul listei şi introduceţi-l în Media -> Open Network Stream ... sau apăsaţi tastele CTRL + N.


După ce apăsaţi Play ar trebui ca vioclipul să înceapă a fi redat. Dacă apăsaţi pe butonul de playlist din VLC se va afişa lista cu videoclipurile.Pentru mine e mult mai uşor şi mai economic din punct de vedere a resurselor consumate de PC. VLC-ul consumă mult mai puţin RAM decât orice browser care foloseşte şi flash-ul.

Puteţi încerca extensia folosind acest playlist cu muzică bună ;).


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Adaugare posturi TV in SopCast Player

Vreau să vă prezint mai jos o metodă, destul de uşoară, prin care puteţi urmări diferite posturi TV online fără a mai intra pe vreun site de fiecare dată când vreţi să vedeţi ProTV, sau PrimaTV, sau HBO, sau alt post TV. Această metodă o puteţi folosi în Linux dar şi în Windows.

Am mai prezentat cu ceva timp în urmă metode de a urmări online posturi TV româneşti utilizând diferite programe ca Sopcast şi TV-MAXE, iar această metodă foloseşte programul Sopcast Player deoarece majoritatea posturilor TV sunt transmise pe net prin serviciul sopcast.

Wallpaper-uri cu Steagul României pentru 1 Decembrie

Având în vedere faptul că mâine e 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - am pus mai jos câteva wallpaper-uri cu drapelul nostru ... dar nu numai.

Un alt tutorial: Cum sa faci treaba mare

Poate o sa vi se para ciudat dar foarte multi au intrat pe blog la mine cautand pe Google cuvinte ca "cum sa fac treaba mare", "cum sa ma kk", "nu pot face treaba mare", etc si asta deoarece mai de mult am pus un articol intitulat Training: Cum să Faci Treaba Mare. Poate o sa vi se para o prostie dar este o tehnica si in asta. Daca nu ma credeti priviti filmuletul de mai jos: