Labor omnia vincit improbus!

29 nov. 2010

Cum Arată Centura Sibiului 2010


De cinci ani statul român împreună cu primăria Sibiu se chinuie să termine centura Sibiului. Lucrările au început prin 2005 mi se pare dar de multe, foarte multe ori au fost întrerupte şi reluate. Bucata de drum de la Şoseaua Alba Iulia până la intrarea pe Drumul Hoţilor am văzut cu ochii mei cum au lucrat-o. Au început în primăvara lui 2010 şi acum la sfârşitul anului au terminat-o, mai au de pus doar semnele de circulaţie şi să termine ultimile retuşuri. Eu zic că a durat cam mult, am văzut de multe ori în zile cu soare şi niciun muncitor nu era pe şantier, iar câteodată te mirai cât de mult se pot deplasa cu lucrarea. Deci se putea şi mai rapid!

Oricum, au lucrat super bine, au pus nu ştiu câte straturi de diferite compoziţii de pietriş, nisip, material, asfalt, etc. Acum e o mare plăcere să mergi pe acel drum.

Din câte ştiu pe 1 decembrie 2010 se va deschide întreaga centura a Sibiului. Cred că va veni la tăierea panglicii şi micuţul Boc ca apoi să alerge la Alba Iulia...probabil.

Totuşi, după lupte seculare care au durat 5 ani în sfârşit centura e GATA. O dat Dumnezeu şi s-o terminat! Acum să vedem cât o rezista!

Mai jos un filmuleţ cu centura Sibiului cum arăta în septembrie 2010:

3 comentarii:

 1. inca nu-mi imaginez cum va fi traficul fara tir-uri in oras... primaria n-are legatura cu centura, poate daca ar fi avut s-ar fi terminhat mai repede

  RăspundețiȘtergere
 2. Salut,
  Merci ca mi-ai zis de Primărie, nu ştiam...

  RăspundețiȘtergere
 3. Salut,
  Merci ca mi-ai zis de Primărie, nu ştiam...

  RăspundețiȘtergere

Lăsați un comentariu (Leave a comment please):