Labor omnia vincit improbus!

7 nov. 2010

Sport.ro şi Spammul


Nici nu mai ţin minte de ce m-am abonat la newsletter-ul prostiei de site numit Sport.ro dar acum îmi pare rău că am făcut această greşeală. Pe lângă faptul că au nişte ştiri de tabloid şi toată ziua numai de fotbalişti vorbesc mai şi trimiteau e-mail după e-mail de mă scoteau din ţâţâni.

Chestia e că m-am dezabonat, am dat click pe mesajul unde scria Pentru dezabonare, click aici , dar ciuciu, că primesc în continuare e-mail de la ei şi asta se întâmplă de vreo câteva luni bune...

Şi azi când am mai dat o dată pe link-ul de dezabonare îmi apare mesajul This e-mail address has been unsubscribed from the list., dar degeaba, că primesc în continuare mesaje de la http://newsletter.protv.ro.

Ce prostie! Pe lângă faptul că ştirile din sport sunt de tot rahatul la ProTv mai îţi şi umplă Inbox-ul de spamm-uri...Ăştia fac ştiri din orice...Dacă Bănel s-a beşit pe teren în timp ce alerga se vorbeşte o săptămână despre această ştire...

5 comentarii:

 1. ai dreptate. siteuri ca lumea de sport nu prea mai sunt. eu mai citesc onlinesport.ro. ca sa scapi de spamurile de la sport.ro iti recomand sa ii raportezi aici http://www.spamcop.net/anonsignup.shtml sau sa mai cauta si altii pe net dupa “blacklist spam”.

  RăspundețiȘtergere
 2. Merci.
  Momentan am pus la spamm pe gmail si am sa vad cum o sa decurga treburile de-acum inainte...

  RăspundețiȘtergere
 3. din experienta proprie nu o sa scapi asa usor de ei :))

  RăspundețiȘtergere
 4. din experienta proprie nu o sa scapi asa usor de ei :))

  RăspundețiȘtergere
 5. Merci.
  Momentan am pus la spamm pe gmail si am sa vad cum o sa decurga treburile de-acum inainte...

  RăspundețiȘtergere

Lăsați un comentariu (Leave a comment please):