Labor omnia vincit improbus!

25 mar. 2012

Firefox e încă pe primul loc la mine pe blog


După statistici cei mai mulţi care au intrat pe blog la mine folosesc Firefox, apoi Internet Explorer şi pe locul trei Google Chrome. Ceea ce mă bucură e faptul că Firefox încă este foarte folosit cu toate că cei de la Google au o campanie agresivă în promovarea Chrome-ului.

Eu sunt fan Firefox şi cel mai mult folosesc Firefox Nightly, adică versiunea cea mai nouă posibilă şi sunt foarte mulţumit. În comparaţie cu Chrome pe sistemul meu Firefox cât şi Opera merg mult mai bine chiar dacă dezactivez aproape toate extensiile din Chrome.


În partea din stânga sunt statisticile pe o zi, iar în partea dreaptă sunt statisticile pe o lună. Ştiu, îs jalnice, dar asta e!

2 comentarii:

  1. Eu sunt fan chromium :), iar pe windows chrome beta, dar asta doar pentru browsing, pentru web development folosesc waterfox. Singurul avantaj opera (din comoditate) l-as vedea ca sync intre pc/laptop/tableta/telefoane. Dar asta se poate face cu 30 minute de configurat extensii intre browsere. Dupa ce m-am jucat putin cu browserul din android si firefox mobile am ajuns la concluzia ca doar Opera fac browsere pentru mobile. :))
    IE 10 (din Win8) incepe sa se promita decent.

    RăspundețiȘtergere

Lăsați un comentariu (Leave a comment please):