Treceți la conținutul principal

Acest Blog este un Pamflet?

Pe multe bloguri văd scrisă fraza:

Acest blog este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!

În traducere: pot înjura pe oricine, pot face de cacao pe oricine, pot spune minciuni şi pot denigra orice persoană ori orice lucru fără să fiu tras la răspundere! Nu sunt responsabil pentru ceea ce zic, pentru ceea ce spun, pentru propriile mele idei! Pur şi simplu e o glumă nevinovată!


Poate că unii caută prin această frază o cale de scăpare, se ascund să nu fie traşi la raspundere!

Voi ce ziceţi? Te poate scăpa din rahat o astfel de frază? A fost cineva în situaţia de a da explicaţii la ceea ce a scris şi el să zică faptul că nu e responsabil pentru ceea ce scrie în propriul lui blog?

Comentarii

 1. Intradevar unele "pamflete" nu au nici o legatura cu specia literara in cauza. Dupa anul '89 ne-am castigat libertatea de a spune ce gandim, iar faptul ca unii isi ascund lasitatea in "satire-injurii" cred ca spune destul de multe despre micimea lor.

  RăspundețiȘtergere
 2. Claudia, sunt de-acord cu tine!
  Eu azi am vazut pe 3 bloguri fraza aceea si de asta am scris despre asta.

  RăspundețiȘtergere
 3. freedom of speach...totusi e dreptul meu sa critic orice politician, in orice fel posibil, chiar folosind un limbaj mai dur...doar in romania se mai pedepseste calomnia...

  http://neinfectat-de-comunism.blogspot.com/2010/01/vine-sau-nu-acasa-hayssam-bin.html

  RăspundețiȘtergere
 4. @Neinfectat de Comunism
  Da, ai dreptate, e dreptul tau sa spui ceea ce crezi, cum ai spus freedom of spech.
  Chestia e ca nu trebuie, sau ar fi bine sa nu ne ascundem dupa o fraza si sa negam prin acea fraza tocmai ceea ce gandeam...

  RăspundețiȘtergere
 5. Da, eu am patit povestea cu pamfletul! Am vrut sa scriu ceva ce stiam despre o persoana si m-am folosit de pamflet ca sa spun tot, fara sa ma tem de razbunarile ulterioare! Am avut o plangere la procuratura, caci tipa a incercat, totusi, sa se razbune, dar am fost aparata de pamflet!
  Nu spun despre blogul meu ca este un pamflet, in intregime, dar acea postare a fost!

  RăspundețiȘtergere
 6. @Cora
  Hmm...interesant! Pai daca e asa am sa adaug si eu pe undeva pe aici prin blog o fraza din asta cu pamfletul. Cine stie cum se mai trezeste unu' sa ma dea in judecata ca spun adevarul despre el! :)

  RăspundețiȘtergere
 7. mda, am observat si eu fraza in cateva randuri si am fost chiar uimita sa constat ca in fapt acoperea numai injuraturi.

  sunt totusi de acord cu libertatea Internetului si nu cred ca ar fi cazul sa se intervina in vreun fel in spatiul de expresie al altora. pana la urma, astfel de derapaje se vor regla de la sine... cei care sunt interesati de injuraturi se vor concentra intr-o parte, restul isi vor gasi alte preocupari, mai onorabile.

  RăspundețiȘtergere
 8. @Cora
  Hmm...interesant! Pai daca e asa am sa adaug si eu pe undeva pe aici prin blog o fraza din asta cu pamfletul. Cine stie cum se mai trezeste unu' sa ma dea in judecata ca spun adevarul despre el! :)

  RăspundețiȘtergere
 9. freedom of speach...totusi e dreptul meu sa critic orice politician, in orice fel posibil, chiar folosind un limbaj mai dur...doar in romania se mai pedepseste calomnia...

  http://neinfectat-de-comunism.blogspot.com/2010/01/vine-sau-nu-acasa-hayssam-bin.html

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Lăsați un comentariu (Leave a comment please):

Postări populare de pe acest blog

Install Heroes Of Might and Magic 3 on Ubuntu Linux

This is an other small tutorial on how to install a game on Ubuntu Linux. Until now I've already explained how to install Football Manager 2011 on Ubuntu and I've seen that a lot of people are entering on my blog looking how to do that.
I think that you know Heroes 3 and that you've played in Windows but the story and the game play is calling you to play it also in Linux, no? First we have to download and install this game.
Download

I think that this is the easiest step, you just have to search on Google something like this download heroes 3 linux and I'm definitively sure that you'll find a site from which to download the game files ;).
Installation
After downloading the game you have to install it. If the *.iso file is compressed in a  *.bz2 file you have to uncompressed it. After that write in the Terminal this, after you go with cd command in the folder where the iso file is:
sudo mount -t iso9660 -o loop HMM3-Linux.iso /mnt/fakecd
In this moment the iso will…

Wallpaper-uri cu Steagul României pentru 1 Decembrie

Având în vedere faptul că mâine e 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - am pus mai jos câteva wallpaper-uri cu drapelul nostru ... dar nu numai.

Adaugare posturi TV in SopCast Player

Vreau să vă prezint mai jos o metodă, destul de uşoară, prin care puteţi urmări diferite posturi TV online fără a mai intra pe vreun site de fiecare dată când vreţi să vedeţi ProTV, sau PrimaTV, sau HBO, sau alt post TV. Această metodă o puteţi folosi în Linux dar şi în Windows.

Am mai prezentat cu ceva timp în urmă metode de a urmări online posturi TV româneşti utilizând diferite programe ca Sopcast şi TV-MAXE, iar această metodă foloseşte programul Sopcast Player deoarece majoritatea posturilor TV sunt transmise pe net prin serviciul sopcast.