Treceți la conținutul principal

Revelionul

Anul acesta am reuşit să petrec Revelionul într-o locaţie din afara Sibiului sau a Botoşaniului, mai exact am fost la Cluj.


Am plecat la Cluj-Napoca pe 30 decembrie 2009 şi m-am întors anul viitor în 2010. E prima oară când îmi petrec ziua de naştere (31 decembrie) şi ziua de nume (1 ianuarie - Sf. Vasile) într-un alt oraş decât cel de reşedintă. A fost frumos dar în acelaşi timp am fost şi dezamăgit de unele chestii. Dacă aveţi răbdare vă voi povesti pe scurt cum a fost.


30 decembrie 2009:

Drumul până în Cluj a fost OK, am dormit o bună parte din el şi am ajuns pe la ora 18 în oraş. În Cluj ploua de ziceai că e toamnă nu iarnă. Am ajuns la pensiune unde ne-am instalat confortabil. Camera primită era foarte frumoasă, cu paturi moi, televizor LCD, baia foarte bună, totul curat, pe scurt am fost mulţumit de condiţii, având în vedere că îmi cam era teamă să nu fie mai nasol.

După ce ne-am odihnit puţin am ieşit în cercetare de obiective turistice. Am rămas plăcut surprins de casele vechi, frumoase de pe Calea Moţilor. Apoi de Biserica Catolică din Piaţa Avram Iancu sau Catedrala Ortodoxă şi Teatrul Naţional. Parcul de la Teatru era foarte frumos ornamentat, brazii plini de luminiţe colorate.


31 decembrie 2009:

De ziua mea bineînţeles că am primit tort şi a trebuit să suflu în lumânări (mi-am pus şi o dorinţă, normal).
Am mai făcut un tur al oraşului şi apoi am mers pe jos de pe Calea Moţilor până la Iulius Mall. Cred că distanţa e de vreo 5 km, dacă nu mă înşel.
Mi-a plăcut foarte mult mall-ul şi ce am văzut acolo.

În noaptea de Revelion am fost în faţa Teatrului Naţional unde, din păcate din cauza crizei, au fost doar artificii şi şampanie. E ciudat că totuşi în Iaşi, unde PSD e la putere s-au cheltuit o groază de bani pe formaţii şi artificii. Dar distrează omul ca să uite de foame, nu?
L-am văzut cu greu şi pe Emil Boc, eram cât de cât aproape de el dar mă chinuiam să-l văd mai bine. Să ştiţi că înălţimea lui mică nu e o legendă...
Spectacolul de artificii a fost impresionant, cât şi bucuria şi distracţia clujenilor.

Am avut prilejul să dau şi un interviu la TVR1 dar care din păcate nu l-a redat pe post integral:


Sunt bucuros că m-au dat între declaraţiile lui Boc şi Băsescu :)
Am mai fost zis că: Sper ca Guvernul să-şi facă datoria şi mai departe cu Dumnezeu înainte!... Salut toţi botoşănenii că de acolo sunt şi salut toţi sibienii că acolo lucrez.

Am mai făcut un tur de Centrul Oraşului şi apoi am plecat la pensiune unde am dormit ca un bebeluş şi visând interviuri şi oameni care mă ovaţionează.

1 ianuarie 2010:

E fain să termini un an cu o zi de naştere şi să începi anul cu o zi de nume. Pot să zic că sunt privilegiat şi poate că asta îmi dă un fel de karma...
Ziua mi-am petrecut-o în cameră sau în oraş căutând cu diperare un restaurant deschis unde să pot mânca ceva. Am găsit până la urmă un non stop de unde am cumpărat cât să mi-ajungă 2 zile, dar mi-a ajuns cam o jumătate de zi.

Pe 2 ianuarie m-am întors în Sibiu.
Clujul îmi place mult mai mult ca Sibiu, e un oraş foarte frumos, care dă o tentă de oraş occidental. Sper să mai merg într-o vizită pe acolo, dar pe la vară.

La mulţi ani la toţi!!

Comentarii

 1. La Multi ANI! (pentru noul an, pentru ziua de nastere, pentru ziua numelui..)

  RăspundețiȘtergere
 2. Merci mult!
  La multi ani si tie si multa sanatate!

  Cum mai e prin Suceava?

  RăspundețiȘtergere
 3. La Multi Ani! Vasi

  Ti-am mai spus, in Avram Iancu nu e biserica catolica e catedrala ortodoxa.
  Felicitari pentru poza cu cea mai urata statuie din Cluj.

  RăspundețiȘtergere
 4. Mie nu mi s-a parut urata, sincer!
  Dar de ce zici ca e urata statuia?

  Da, tot fac confuzie intre pietele alea doua...

  RăspundețiȘtergere
 5. Ia uite, ca ai devenit si vedeta! :)) Apari in prime time!!! La multi ani si sa va fie de bine distractia!

  RăspundețiȘtergere
 6. @alina
  Da, am inceput anu ca vedeta :), sper sa il termin la fel.
  La multi ani si sa ai parte de un an plin de fericire si tot ceea ce iti doresti!

  RăspundețiȘtergere
 7. Se pare ca ai petrecut un Revelion pe cinste..., iar dorinta sper sa se implineasca. Si mama era nascuta cu 15 minute inainte de schimbarea anului, asa ca aveam parte de o super petrecere.
  In legatura cu CRINII, cred ca l-ai uitat pe Halaicu, ...dar sunt crini si crini.
  Succes!

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Lăsați un comentariu (Leave a comment please):

Postări populare de pe acest blog

Install Heroes Of Might and Magic 3 on Ubuntu Linux

This is an other small tutorial on how to install a game on Ubuntu Linux. Until now I've already explained how to install Football Manager 2011 on Ubuntu and I've seen that a lot of people are entering on my blog looking how to do that.
I think that you know Heroes 3 and that you've played in Windows but the story and the game play is calling you to play it also in Linux, no? First we have to download and install this game.
Download

I think that this is the easiest step, you just have to search on Google something like this download heroes 3 linux and I'm definitively sure that you'll find a site from which to download the game files ;).
Installation
After downloading the game you have to install it. If the *.iso file is compressed in a  *.bz2 file you have to uncompressed it. After that write in the Terminal this, after you go with cd command in the folder where the iso file is:
sudo mount -t iso9660 -o loop HMM3-Linux.iso /mnt/fakecd
In this moment the iso will…

Adaugare posturi TV in SopCast Player

Vreau să vă prezint mai jos o metodă, destul de uşoară, prin care puteţi urmări diferite posturi TV online fără a mai intra pe vreun site de fiecare dată când vreţi să vedeţi ProTV, sau PrimaTV, sau HBO, sau alt post TV. Această metodă o puteţi folosi în Linux dar şi în Windows.

Am mai prezentat cu ceva timp în urmă metode de a urmări online posturi TV româneşti utilizând diferite programe ca Sopcast şi TV-MAXE, iar această metodă foloseşte programul Sopcast Player deoarece majoritatea posturilor TV sunt transmise pe net prin serviciul sopcast.

Wallpaper-uri pentru Anul Nou 2016

Anul 2016 este aproape și nici nu-mi vine să cred ce rapid a trecut 2015. Bradul este împodobit, Moș Crăciun sper că a venit, dar oare desktopul vostru e pregătit pentru venirea Anului Nou? Dacă încă nu, atunci grăbiți-vă să descărcați un wallpaper pe care să-l folosiți la cumpăna dintre ani.

Mai multe wallpapre-uri găsiți pe aceste site-uri:
http://www.new-year-sms.in
deviantart.net
http://www.bestsharez.com/happy-new-year-2016-wallpapers/

La muți ani!