Treceți la conținutul principal

Back Again

Azi mi-am trimis DIN NOU laptopul în service. E pentru a treia oară când trimit acest laptop, la aceeaşi firmă, in service.

Prima oară l-am trimis cu speranţa că cei de acolo îşi vor da seama ce are şi că-l vor repara. După câteva zile a venit la fel cum l-am trimis, pe deasupra avea şi trastatura montată greşit. A doua oară, după mai multe teste făcute de mine cu mai multe programe şi crezând că i-am găsit defectul, a venit cu exact acelaşi defect. Singura chestie e faptul că mi-au schimbat placa de bază, bateria, tastatura şi cooler-ul şi cred că într-adevăr au făcut acest lucru deoarece nu mai face ca aspiratorul vecinei de de-asupra.

Cum am zis eu m-am chinuit să aflu de unde e defectul, bănuiesc că cei de la service nici măcar nu l-au observat. Cine ştie?! Şi acum, când l-am trimis a treia oară la Bucureşti am făcut mai multe teste. Am o bănuială că ar fi de la procesor şi dacă mi se adevereşte am să vă explic ce am făcut de mi-am dat seama. Dar nu vreau să zic Hop! până ce nu sar gardul!

Ce mă oftic e faptul că în total pe cele trei drumuri am plătit din buzunarul meu 60 şi ceva de lei. Poate unora nu li se pare mult dar totuşi e o sumă importantă pentru mine şi mai ales că plătesc pentru un defect ce ar fi trebui nici să nu existe. De felul meu sunt răbdător şi sper ca de data aceasta să se rezolve problema, dacă nu trebuie să apelez din păcate la protecţia consumatorului.

În afară de faptul că se restartează şi în Linux şi în Windows laptopul meu merge excelent.Dar fraza de înainte sună ceva de genul: În afară de faptul că fata aia e urecheată, e fără dinţi, merge schiop şi are o cocoaşă e frumoasă.

Deja mi-e dor de laptop-ul meu!! :(((

Comentarii

 1. te inteleg perfect si eu am o relatie aproape amoroasa cu laptopul meu. fara el si fara Iphone cand nu pot fi in preajma laptopului sunt o fiinta absolut disfunctionala! iar asta cu toate ca si eu injur la el fiindca niciodata nu sunt perfect multumita de felul in care se misca!
  saracul... (zisei eu tastand mai cu mila, lol)

  insa am o istorie oarecum ok din punctul asta de vedere, am reusit sa stric doar monitorul unui toshiba pana acum.
  sotul meu si socrul meu pe de alta parte sunt terminatori de HP-uri, unul nu rezista cand apar ei prin preajma! de pilda alaltaieri HP-ul sotului meu a ramas din nou fara ventilatoare dupa ce bateria si cablurile tocmai fusesera schimbate. iar socrul meu anul trecut a reusit sa distruga in asemenea hal un HP aflat in garantie incat prin tastatura ieseau fire, iar monitorul era fisurat vizibil. asa ca l-a trimis la firma pentru reparatii capitale si se trezeste cu unul care il mai si suna sa-l intrebe ce probleme are? cum ce probleme, zice socrul meu uimit, pai nu merge deloc, are tastatura varza si monitorul spart! ce dracu' aveti de ma intrebati? mai trec cateva saptamani si de la firma suna iarasi cineva punand aceeasi intrebare. socrul meu le tranteste una si alta, apoi inchide telefonul. i se trimite HP-ul nereparat! il trimite asadar inapoi si apoi mai si suna acolo cerand sa vorbeasca cu managerul de la centru. a facut atata scandal si a amenintat ca-i da in judecata incat astia nu doar ca si-au cerut scuze de intarzieri, ci i-au trimis un laptop nou-nout! asa ca vezi si tu daca nu cumva poti merge mai departe de simplul lucrator de acolo si reusesti sa te plangi unui manager. s-ar putea sa ai mai mult succes :)

  RăspundețiȘtergere
 2. Buna Amanda,
  HP-urile sunt laptopuri bune din cate stiu eu dar poate e cum ai zis: terminatori de HP-uri! :D

  Ce ma mira e faptul ca a primit laptopul in garantie cu toate ca era ecranul spart si ca ieseau fire din tastatura! Aici nu ti-l primea nici in ruptul capului deoarece garantia nu se aplica si atunci cand il scapi sau lovesti laptopul. Dar macar e bine ca s-a facut socrul tau cu un laptop nou nout!

  Oricat as vrea eu sa vorbesc cu un sef de-al lor fac ei cum fac si tot nu-ti rezolva problema!

  RăspundețiȘtergere
 3. Vasi HP-urile sunt bune din punctul de vedere al navigarii insa au probleme mari cu bateria (de altfel in general sunt grele cat un tanc fiindca bateriile sunt ca niste mamuti) si cu alte chestii ce tin de partea non-software (ventilatoare, butoane de tastatura, monitor, etc.). Eu una nu mi-as mai lua niciodata un HP dupa ce am vazut cum se comporta. Un Dell sau un Sony Vaio, ba chiar si un Toshiba atunci cand nu ai pretentii, sunt infinit mai bune decat un HP.

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Lăsați un comentariu (Leave a comment please):

Postări populare de pe acest blog

Install Heroes Of Might and Magic 3 on Ubuntu Linux

This is an other small tutorial on how to install a game on Ubuntu Linux. Until now I've already explained how to install Football Manager 2011 on Ubuntu and I've seen that a lot of people are entering on my blog looking how to do that.
I think that you know Heroes 3 and that you've played in Windows but the story and the game play is calling you to play it also in Linux, no? First we have to download and install this game.
Download

I think that this is the easiest step, you just have to search on Google something like this download heroes 3 linux and I'm definitively sure that you'll find a site from which to download the game files ;).
Installation
After downloading the game you have to install it. If the *.iso file is compressed in a  *.bz2 file you have to uncompressed it. After that write in the Terminal this, after you go with cd command in the folder where the iso file is:
sudo mount -t iso9660 -o loop HMM3-Linux.iso /mnt/fakecd
In this moment the iso will…

Adaugare posturi TV in SopCast Player

Vreau să vă prezint mai jos o metodă, destul de uşoară, prin care puteţi urmări diferite posturi TV online fără a mai intra pe vreun site de fiecare dată când vreţi să vedeţi ProTV, sau PrimaTV, sau HBO, sau alt post TV. Această metodă o puteţi folosi în Linux dar şi în Windows.

Am mai prezentat cu ceva timp în urmă metode de a urmări online posturi TV româneşti utilizând diferite programe ca Sopcast şi TV-MAXE, iar această metodă foloseşte programul Sopcast Player deoarece majoritatea posturilor TV sunt transmise pe net prin serviciul sopcast.

Wallpaper-uri pentru Anul Nou 2016

Anul 2016 este aproape și nici nu-mi vine să cred ce rapid a trecut 2015. Bradul este împodobit, Moș Crăciun sper că a venit, dar oare desktopul vostru e pregătit pentru venirea Anului Nou? Dacă încă nu, atunci grăbiți-vă să descărcați un wallpaper pe care să-l folosiți la cumpăna dintre ani.

Mai multe wallpapre-uri găsiți pe aceste site-uri:
http://www.new-year-sms.in
deviantart.net
http://www.bestsharez.com/happy-new-year-2016-wallpapers/

La muți ani!