Treceți la conținutul principal

Mac Wallpapers Apple wallpapers

Cu toate că nu am niciun gadget de la Apple îmi place foarte mult logo-ul acestei firme cu toate că e foarte simplu dar totuşi atât de ingenios. Aşa că am făcut o compilaţie cu wallpaper-uri care mie mi-au plăcut.

Toate aceste wallpaper-uri sunt pe sit-ul deviantart.com
Mai sunt o mulţime de alte wallpaper-uri pe deviantart.com şi o mulţime de alte chestii interesante. Recomand acest site, din toată inima, tuturor!
Eu folosesc cel de-al doilea wallpaper, până când mă plictisesc de el şi-l înlocuiesc cu altul.
Oricum, arată foarte bine pe sistemul de operare Ubuntu Karmic Koala.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Adaugare posturi TV in SopCast Player

Vreau să vă prezint mai jos o metodă, destul de uşoară, prin care puteţi urmări diferite posturi TV online fără a mai intra pe vreun site de fiecare dată când vreţi să vedeţi ProTV, sau PrimaTV, sau HBO, sau alt post TV. Această metodă o puteţi folosi în Linux dar şi în Windows.

Am mai prezentat cu ceva timp în urmă metode de a urmări online posturi TV româneşti utilizând diferite programe ca Sopcast şi TV-MAXE, iar această metodă foloseşte programul Sopcast Player deoarece majoritatea posturilor TV sunt transmise pe net prin serviciul sopcast.

Wallpaper-uri cu Steagul României pentru 1 Decembrie

Având în vedere faptul că mâine e 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - am pus mai jos câteva wallpaper-uri cu drapelul nostru ... dar nu numai.

Un alt tutorial: Cum sa faci treaba mare

Poate o sa vi se para ciudat dar foarte multi au intrat pe blog la mine cautand pe Google cuvinte ca "cum sa fac treaba mare", "cum sa ma kk", "nu pot face treaba mare", etc si asta deoarece mai de mult am pus un articol intitulat Training: Cum să Faci Treaba Mare. Poate o sa vi se para o prostie dar este o tehnica si in asta. Daca nu ma credeti priviti filmuletul de mai jos: