Labor omnia vincit improbus!

19 ian. 2010

I'm LOST without LOST
Abia aştept să reînceapă serialul TV LOST! E unul dintre cele mai urmărite seriale din lume, din toate timpurile. Am început să urmăresc acest serial când eram la facultate, iar în paralel mă uitam şi la Prison Break. Pe departe Lost e mult mai inteligent făcut, mai captivant şi cu un story line mai solid decât Prison Break. Mulţi dintre cei cu care am vorbit le-au plăcut mai mult serialul cu prizonierii ce reuşesc să evadeze din două închisori deoarece e mai uşor de digerat. Dar în fine, fiecare cu preferinţele lui.


La LOST mi-a plăcut foarte mult faptul că, de exemplu, o întâmplare din primul sezon are legătură cu o altă întâmplare din sezonul cinci. Totul se leagă, se completează. Când crezi că ţi-ai dat seama de ceva regizorul îţi arată că te înşeli... LOST nu e doar un simplu serial TV ci e un adevărat fenomen.

Toate întrebările din cele 5 sezoane vor găsi răspunsuri în cel de-al şaselea sezon, care din fericire, sau nefericire, depinde cum vreţi, va fi şi ultimul. Nici nu-mi dau seama când au trecut 6 ani de zile de când a început, de când stăteam cu colegii în cameră şi savuram fiecare episod, stăteam cu sufletul la gură neştiind ce o să se întâmple. Era şi este foarte captivant. Ţin minte că vreo 10 sau 12 episoade le-am văzut cu un alt coleg într-o singură noapte, încontinuu...

Aştept cu nerăbdare să aflu răspunsurile şi la celelalte întrebări cum ar fi: Ce este acestă insulă şi de ce are aceste puteri miraculoase? De ce aceste personaje principale (Jack, Kate, Sawyer and Locke) au fost selectaţi de către insulă?

La aceste întrebări, noi toţi, fanii acestui serial, vom afla răspunsurile începând cu sfârşitul lunii ianuarie sau începutul lunii februarie.

Then, let's get LOST!

6 comentarii:

 1. hmmmm tot am zis ca am sa ma uit si eu la acest serial dar tot n-am facut-o ..timpul asta ...desi tin minte ca am vazut paremi-se o juma' de episod - cred ca rula pe atunci pe Prima Tv ;))

  RăspundețiȘtergere
 2. daca vrei sa il revezi, mergi pe hulu.com. are acolo mai toate episoadele din Lost (e un site despre seriale si emisiuni TV) si le poti viziona pe computer gratuit.

  RăspundețiȘtergere
 3. Salut Emanuel,
  Uita-te la LOST si ai sa vezi ca nu o sa-ti para rau! E super!

  Buna Amanda,
  Din pacate pe hulu.com nu au acces IP-urile din unele tari printre care si Romania.
  Dar exista torrentele ;)

  RăspundețiȘtergere
 4. serios? nu stiam, sorry... :(

  ma intreb de ce oare fiindca nu se pot scoate filme de acolo. ma rog, e aiurea...

  RăspundețiȘtergere
 5. Se pot scoate cu Firefox si niste addon-uri dar sincer nu stiu de ce e interzis tot sit-ul pentru Romania. Totusi e bine ca nu numai pentru noi ci mai sunt si alte tari.

  Oricum, este http://tvshack.net/ daca vreau sa vad online ceva dar cu calitate mai proasta.

  RăspundețiȘtergere
 6. daca vrei sa il revezi, mergi pe hulu.com. are acolo mai toate episoadele din Lost (e un site despre seriale si emisiuni TV) si le poti viziona pe computer gratuit.

  RăspundețiȘtergere

Lăsați un comentariu (Leave a comment please):