Labor omnia vincit improbus!

6 feb. 2010

Să-i Ajutăm pe Regele Cioabă şi Împăratul Iulian


Cei doi se află în topul consumatorilor datornici din Sibiu, ce nu şi-au mai plătit facturile la apă de aproape un an de zile. Datoriile acumulate de locuitorii Sibiului şi de societăţile comerciale din oraş se ridică la circa 3.400.000 de lei, iar distribuitorul de apă susţine că va începe o campanie de debranşări.

Regele Florin Cioabă a uitat să plătească facturi de 2.283 de lei, pentru consumul a 1.000 de metri cubi de apă, în timp ce Iulian Rădulescu are de achitat facturi restante în valoare de 5.416, potrivit datelor oferite de SC Apa Canal şi conform ziarului Adevărul.

Eu propun ca toţi sibienii să facă o chetă, să batem din uşă în uşă, să creăm sit-uri unde oamenii să poată dona bani pentru aceşti doi necăjiţi, să facem un TeleDon, să ne dăm şi cămăşile de pe noi ca să-i ajutăm pe aceşti doi oropsiţi de soartă şi discriminaţi la caserii.

Eu nu pot înţelege de ce SC Apa Canal nu le oferă apa pe gratis? Asta-i discriminare pe faţă! Oamenii aceştia au muncit din greu, au muncit pe brânci şi înainte de Revoluţie şi după Revoluţie ca să-şi ridice căsuţele lor mici cu turnuleţe, îs oameni cinstiţi, reprezentanţi de seamă ai judeţului Sibiu şi un sprijin intelectual şi financiar pentru ţiganii din Sibiu şi acum nesimţiţii de la Apa Canal le cer bani pentru ce au cheltuit!

Deci, cine e cu mine pentru strângerea de donaţii?

P.S. mă miră faptul că într-un an au consumat 1.000 de metrii cubi de apă!!Waw, e foarte mult!

3 comentarii:

  1. hahahahahaha, eu zic sa scrii la misionarii aia despre care vorbeam pe blog la un moment dat ca tot li se rupe inima de etnicii nostri. sau madonnei :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Madonna s-a lamurit! Oricum, "regina POP" o sa primeasca de la regele Cioaba o coroana din aur. Pai el nu are bani de apa si canal si face coroane de aur la .... scuze de expresie, stafidite!

    RăspundețiȘtergere
  3. Madonna s-a lamurit! Oricum, "regina POP" o sa primeasca de la regele Cioaba o coroana din aur. Pai el nu are bani de apa si canal si face coroane de aur la .... scuze de expresie, stafidite!

    RăspundețiȘtergere

Lăsați un comentariu (Leave a comment please):