Treceți la conținutul principal

Die RDS, Die!

Scriu aceste randuri de pe igoogle.com deoarece astept de vreo 5 minute sa se incarce pagina de blogger. De doua zile imi merge internetul ca o ciubota! Dai o gramada de bani pe abonament si ei iti ofera servicii de tot "shit-ul".

Die RDS, Die!

Pentru acest post am sa fac chiar si un tag nou intitulat: RDS Die

Comentarii

 1. hahahahaha, imi aduc aminte ca si eu am fost abonat RDS si eu simteam la fel. O luna si jumatate internetul imi mergea ca naiba, nici macar lucrarile in Word nu le puteam incarca pe mail. Asa ca am sunat zi si noapte (vezi ca au numere de urgenta, 24/24, suna-i si bate-i la cap ca merita), pana cand m-am dus si am depus o plangere scrisa la sediul lor in care le explicam cum am fost tratata si amenintam cu OPC. Sediul lor era chiar la 3 minute de blocul meu, insa abia atunci s-au miscat. Dupa asta ori de cate ori aveam o problema, ii sunam in draci, si veneau fiindca se prinsesera ca nu renunt.

  numarul lor de urgenta este 400.401 adica 03 (+ prefixul judetului, 69 parca e Sibiul) 400.401. Iti dai seama cat m-am agitat daca il stiu si acum dupa ani de zile de cand nu mai stau prin tara? :D

  RăspundețiȘtergere
 2. Buna Amanda,
  Si la mine e aproape RDS-ul, la vreo 5 minute!Dar de obicei ii sun cand nu merge ceva! :)) Oricum, e tare ca mai tii minte numarul lor, intr-adevar cred ca i-ai sunat la greu!

  Cum sunt providerii de internet din SUA?

  RăspundețiȘtergere
 3. aici e cam aceeasi situatie numai ca pe bani mai multi. nu e neaparat nici mai rapid, nici mai dastept, la prima picatura de ploaie cade. dar e 30 de dolari, numai el, pe luna :D

  RăspundețiȘtergere
 4. aici e cam aceeasi situatie numai ca pe bani mai multi. nu e neaparat nici mai rapid, nici mai dastept, la prima picatura de ploaie cade. dar e 30 de dolari, numai el, pe luna :D

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Lăsați un comentariu (Leave a comment please):

Postări populare de pe acest blog

Install Heroes Of Might and Magic 3 on Ubuntu Linux

This is an other small tutorial on how to install a game on Ubuntu Linux. Until now I've already explained how to install Football Manager 2011 on Ubuntu and I've seen that a lot of people are entering on my blog looking how to do that.
I think that you know Heroes 3 and that you've played in Windows but the story and the game play is calling you to play it also in Linux, no? First we have to download and install this game.
Download

I think that this is the easiest step, you just have to search on Google something like this download heroes 3 linux and I'm definitively sure that you'll find a site from which to download the game files ;).
Installation
After downloading the game you have to install it. If the *.iso file is compressed in a  *.bz2 file you have to uncompressed it. After that write in the Terminal this, after you go with cd command in the folder where the iso file is:
sudo mount -t iso9660 -o loop HMM3-Linux.iso /mnt/fakecd
In this moment the iso will…

Adaugare posturi TV in SopCast Player

Vreau să vă prezint mai jos o metodă, destul de uşoară, prin care puteţi urmări diferite posturi TV online fără a mai intra pe vreun site de fiecare dată când vreţi să vedeţi ProTV, sau PrimaTV, sau HBO, sau alt post TV. Această metodă o puteţi folosi în Linux dar şi în Windows.

Am mai prezentat cu ceva timp în urmă metode de a urmări online posturi TV româneşti utilizând diferite programe ca Sopcast şi TV-MAXE, iar această metodă foloseşte programul Sopcast Player deoarece majoritatea posturilor TV sunt transmise pe net prin serviciul sopcast.

Wallpaper-uri pentru Anul Nou 2016

Anul 2016 este aproape și nici nu-mi vine să cred ce rapid a trecut 2015. Bradul este împodobit, Moș Crăciun sper că a venit, dar oare desktopul vostru e pregătit pentru venirea Anului Nou? Dacă încă nu, atunci grăbiți-vă să descărcați un wallpaper pe care să-l folosiți la cumpăna dintre ani.

Mai multe wallpapre-uri găsiți pe aceste site-uri:
http://www.new-year-sms.in
deviantart.net
http://www.bestsharez.com/happy-new-year-2016-wallpapers/

La muți ani!