Treceți la conținutul principal

Na! Am Câştigat şi Eu Ceva!


Am un an şi ceva de când am început să scriu pe acest blog! Am început cu un post despre Bucureşti unde am povestit aventura mea de acolo, am continuat cu diferite post-uri despre aproape toate lucrurile care ma interesează fără a-i da o temă anume acestui blog. Scriu despre ce-mi vine pe moment, nu am aproape niciodată un subiect anume plănuit de înainte, pur şi simplu vin acasă şi mă gândesc despre ce să mai scriu... Din această cauză, poate, majoritatea posturilor mele sunt neinteresante şi poate şi că din această cauză am foarte puţini vizitatori. Dar nu cantitatea contează ci calitatea.

Toţi cei care mă citesc sunt oameni excelenţi şi cu bun simţ. Din fericire nu am avut parte de spamm-uri sau de înjurături pe blog şi e foarte bine aşa.

Unul dintre cititorii mei mi-a făcut o mare bucurie acum câteva zile în urmă, mai exact pe data de 28 Ianuarie, oferindu-mi un premiu virtual intitulat Superior Scribbler Award. Amanda13 (din păcate nu ştiu numele adevărat) m-a inclus în lista ei de câştigători şi pentru acest lucru vreau să-i mulţumesc şi să-i spun că mă simt onorat.

Regulamentul concursului spune că trebuie să dau şi eu mai departe acest premiu la alţi 5 bloggeri. Regulamentul îl aveţi aici:

1. Fiecare Scriitor Superior (S.S.) trebuie sa dea mai departe premiul la cinci prieteni bloggeri speciali.
2. Fiecare S.S. trebuie sa isi creeze o legatura pe net la blogul (si autorul-blogger prieten) de la care el a primit premiul.
3. Fiecare S.S. trebuie sa isi prezinte premiul pe blog si sa adauge un link la acest post, care explica ce este cu premiul.
4. Fiecare S.S. care a castigat premiul este rugat sa viziteze acest post si sa isi adauge numele la Mr. Linky List astfel incat sa existe o evidenta a fiecarui ins premiat
5. Fiecare S.S. trebuie sa posteze aceste reguli pe blogul lui.
(l-am copiat de pe blogul Amandei, sper să nu se supere...)

Astfel am să dau şi eu mai departe acest premiu la următorii:

- secţiunea politică: premiul revine unui om ce nu a fost şi nu este infectat de comunism. Blogul intitulat Neinfectat de Comunism mă atrage de fiecare dată în special din cauza caricaturilor sugestive, realizate într-un mod profesionist...cred că sunt făcute cu Photoshop :).

- secţiunea cultură: premiul îl dau Amandei cu toate că şi ea mi l-a dat mie. Facem schimb! Blogul Amandei îmi place foarte mult, îmi place cum scrie, cum gândeşte! Am să-l citesc în continuare cu plăcere!

- secţiunea new blogger: premiul revine colegului meu Bogdan Grădinaru şi blogului său intitulat Bazzarrr 2.0. Blogul este în engleză şi conţine subiecte ... inginereşti. Bogdan, de ce ţi-ai pus numele de Bazzarrr 2.0?

- un premiu vreau să-l ofer lui Tivadar Emanuel cu toate că a mai primit un astfel de premiu de la altcineva (de la Cora). Îmi place blogul lui şi e printre primele bloguri la care m-am abonat!

- mai am un premiu şi vreau să-l ofer lui Andrei Alin de pe sit-ul WebUpd8. Cu toate că nu cred că o să vadă acest premiu vreau să i-l ofer drept răsplată pentru că am învăţat foarte multe lucruri de pe sit-ul lui.

Cam atât! Mai sunt şi alţii pe care-i citesc cu plăcere, dar regula zice să aleg doar 5 bloguri.

Comentarii

 1. oooh, ma simt onorata si iti multumesc mult. ma bucur enorm ca iti place blogul meu si ca ne-am gasit virtual :)

  si multumesc pentru sugestii... ma refer la restul premiantilor. pe neifectat... il cunosc, dar pe restul abia acum ii descopar.

  cat despre nume, amanda13 e suficient, hehe

  RăspundețiȘtergere
 2. :) Ma bucur si eu ca ti-am gasit blogul!
  Acum ca mi-a venit laptopul trebuie sa citesc tot ce nu am putut timp de doua saptamani. Si s-au cam adunat... :)

  Merci Amanda13 ca citesti ceea ce scriu!

  RăspundețiȘtergere
 3. @vasia
  multumesc, sunt onorat.... pe langa injuraturi si amenintari cu tribunalul, e bine sa stiu ca sunt totusi si unii care apreciaza "munca" mea...

  RăspundețiȘtergere
 4. Mersi mult de premiu Vasi ! acar ca e la categoria "tinere sperantze" dar tot e bun. la urma urmelor toti am avut un inceput. Ideea cu Bazarr e venita din senin, insa m'am inspirat si dintr'un film"Revolution OS" e un tip akolo, din anturajul lui Linus Torvalds, care a scris o carte "The cathedral and the bazarr" compara Windowsul, si in general softul propertary, cu o catedrala, dezvoltarea e controlata, centralizata, iar softul open-source cu un bazarr, in care toata lumea e libera sa'l modeleze cum vrea.
  Kestia cu 2.0, desi nu prea o sa scriu eu despre programare web, ca deocamdata nu am cunostinztele necesare, e venita de la ... reclama aia de la Orange ... primul poet 2.0, kiar mi'a placut ideea

  RăspundețiȘtergere
 5. hehe, abia acum am vazut ce mi-ai raspuns! cu multa placere, este de fiecare data o lectura placuta :)

  RăspundețiȘtergere
 6. Felicitari si multumesc mult! Apreciez mult gestul tau!
  Am facut un update aici .

  RăspundețiȘtergere
 7. Cu placere Emanuel.
  Pai cum sa nu iti dau mai ales pentru faptul ca te citesc de fiecare data cand pui un articol nou!

  Nasol ca nu o sa mai ai timp sa pui mai des articole...

  RăspundețiȘtergere
 8. Ms ms ms ms ms! ;) o sa vad cum o sa fac si cu articolele :))

  RăspundețiȘtergere
 9. Ms ms ms ms ms! ;) o sa vad cum o sa fac si cu articolele :))

  RăspundețiȘtergere
 10. Felicitari si multumesc mult! Apreciez mult gestul tau!
  Am facut un update aici .

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Lăsați un comentariu (Leave a comment please):

Postări populare de pe acest blog

Install Heroes Of Might and Magic 3 on Ubuntu Linux

This is an other small tutorial on how to install a game on Ubuntu Linux. Until now I've already explained how to install Football Manager 2011 on Ubuntu and I've seen that a lot of people are entering on my blog looking how to do that.
I think that you know Heroes 3 and that you've played in Windows but the story and the game play is calling you to play it also in Linux, no? First we have to download and install this game.
Download

I think that this is the easiest step, you just have to search on Google something like this download heroes 3 linux and I'm definitively sure that you'll find a site from which to download the game files ;).
Installation
After downloading the game you have to install it. If the *.iso file is compressed in a  *.bz2 file you have to uncompressed it. After that write in the Terminal this, after you go with cd command in the folder where the iso file is:
sudo mount -t iso9660 -o loop HMM3-Linux.iso /mnt/fakecd
In this moment the iso will…

Adaugare posturi TV in SopCast Player

Vreau să vă prezint mai jos o metodă, destul de uşoară, prin care puteţi urmări diferite posturi TV online fără a mai intra pe vreun site de fiecare dată când vreţi să vedeţi ProTV, sau PrimaTV, sau HBO, sau alt post TV. Această metodă o puteţi folosi în Linux dar şi în Windows.

Am mai prezentat cu ceva timp în urmă metode de a urmări online posturi TV româneşti utilizând diferite programe ca Sopcast şi TV-MAXE, iar această metodă foloseşte programul Sopcast Player deoarece majoritatea posturilor TV sunt transmise pe net prin serviciul sopcast.

Wallpaper-uri pentru Anul Nou 2016

Anul 2016 este aproape și nici nu-mi vine să cred ce rapid a trecut 2015. Bradul este împodobit, Moș Crăciun sper că a venit, dar oare desktopul vostru e pregătit pentru venirea Anului Nou? Dacă încă nu, atunci grăbiți-vă să descărcați un wallpaper pe care să-l folosiți la cumpăna dintre ani.

Mai multe wallpapre-uri găsiți pe aceste site-uri:
http://www.new-year-sms.in
deviantart.net
http://www.bestsharez.com/happy-new-year-2016-wallpapers/

La muți ani!