Treceți la conținutul principal

Ce Ţară va fi pe Primul Loc?

După cum toţi ştim la Vancouver au început Jocurile Olimpice de Iarnă 2010! La aceste olimpiade aproape toate ţările importante din Lume participă dar oare cine va câştiga cele mai multe medalii? Dacă aţi paria, pe ce ţară aţi face-o?

Eu sunt de părere că SUA va lua cele mai multe medalii deoarece la ei sportul este la cele mai înalte standarde. Trebuie să recunoaştem că au cei mai performanţi sportivi dar şi cele mai performante săli de antrenament.

Mai jos aveţi clasamentul pe medalii:

 


Comentarii

 1. SUA categoric si eu tot cu ei tin! din cate am vazut cei mai multi sportivi (din clasamentul pe natiuni) sunt de aici. peste 200 vs. Rusia care are 179. sper ca Rusia sa o ia in barba, hehehe!

  RăspundețiȘtergere
 2. Rusia va fi pe primul loc, hehehe!

  RăspundețiȘtergere
 3. normal ca Romania :))sincer sa fiu vad SUA..urmata de Norvegia ce zici de un link exchange?

  RăspundețiȘtergere
 4. @Anonim
  :) Hmmm, nu prea cred!;)

  @Adriano
  Ok, facem schimb! Am sa-l pun pe lista mea de bloguri!

  RăspundețiȘtergere
 5. cine imparte, parte isi face, deci canadienii vor avea mai multe medalii...romanii unde sunt in clasament? la coada la joint-uri?

  te astept la mine pe blog unde nastase imi explica pe limba lui de ce se retrage din cursa spre sefia psd

  RăspundețiȘtergere
 6. Germania! bazandu-ma strict pe rezultatele de la Torino: http://www.vancouver2010.com/olympic-medals/geo-view/

  RăspundețiȘtergere
 7. normal ca Romania :))sincer sa fiu vad SUA..urmata de Norvegia ce zici de un link exchange?

  RăspundețiȘtergere
 8. Germania! bazandu-ma strict pe rezultatele de la Torino: http://www.vancouver2010.com/olympic-medals/geo-view/

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Lăsați un comentariu (Leave a comment please):

Postări populare de pe acest blog

Adaugare posturi TV in SopCast Player

Vreau să vă prezint mai jos o metodă, destul de uşoară, prin care puteţi urmări diferite posturi TV online fără a mai intra pe vreun site de fiecare dată când vreţi să vedeţi ProTV, sau PrimaTV, sau HBO, sau alt post TV. Această metodă o puteţi folosi în Linux dar şi în Windows.

Am mai prezentat cu ceva timp în urmă metode de a urmări online posturi TV româneşti utilizând diferite programe ca Sopcast şi TV-MAXE, iar această metodă foloseşte programul Sopcast Player deoarece majoritatea posturilor TV sunt transmise pe net prin serviciul sopcast.

Wallpaper-uri cu Steagul României pentru 1 Decembrie

Având în vedere faptul că mâine e 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - am pus mai jos câteva wallpaper-uri cu drapelul nostru ... dar nu numai.

Un alt tutorial: Cum sa faci treaba mare

Poate o sa vi se para ciudat dar foarte multi au intrat pe blog la mine cautand pe Google cuvinte ca "cum sa fac treaba mare", "cum sa ma kk", "nu pot face treaba mare", etc si asta deoarece mai de mult am pus un articol intitulat Training: Cum să Faci Treaba Mare. Poate o sa vi se para o prostie dar este o tehnica si in asta. Daca nu ma credeti priviti filmuletul de mai jos: