Treceți la conținutul principal

Culoarea Anului 2010 - Violet

Până în decembrie 2009 despre această culoare - violet - nici nu se ştia prea multe. Era pur şi simplu o culoare! O culoare mai timidă ce nu deranja pe nimeni şi care nici nu voia să fie deranjată...Dar cum totul este cum nu te aştepţi în ţara asta nu se putea ca violetul să nu fie atacat de şacalii politici.

Aşa cum, metaforic, roşu reprezintă iubirea pentru manele a celor 99% din populaţie sau sângele vărsat pentru apărarea ţării, sau cum albastru reprezintă infinitul imaginat de Eminescu cât şi ochii lui Crin Antonescu, sau cum galbenul reprezintă bogăţia patriei - viitorul aur canadian din Roşia Montană sau grânele din canci - aşa trebuia ca şi această culoare timidă, neajutorată să aibă o semnificaţie. De data aceasta deloc metaforic pot să zic faptul că această culoare VIOLET reprezintă prostia nemărginită a conducătorilor noştrii.

Va rămâne în amintirea noastră ca o culoare cu puteri magice ce poate să te atace energetic drept la beregată şi te poate influenţa ca dintr-un prostănac mic să ajungi un prostănac mare, din ce în ce mai mare...cunoscut pentru prostia ta peste hotare.

Dar nu doar atât, chiar întâmplările din aceste zile demonstrează faptul că această culoare devine din ce în ce mai puternică şi poate influenţa destine. Marele şi atotştiutorul Eşti veriga slabă Andrei Gheorghe şi-a luat catrafusele de la Ministerul Finanţelor Publice deoarece a colorat sit-ul acestei instituţii în culoarea.....ghici?!? Desigur, VIOLET!

În aceste trei luni violetul a fost pe buzele tuturor. Azi când veneam de la serviciu am văzut o ţigancă - tinerică, ce arăta foarte bine - ce avea fustă şi batic violet.

Propun tuturor moşnegilor să-şi cumpere chiloţi violeţi ca să mai aibă şi ei şansa înainte de a muri să simtă acea energie mare acolo jos. Mai lăsaţi Viagra că oricum e scumpă şi pe de-asupra e şi albastră. Măcar de-ar fi fost violetă!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Adaugare posturi TV in SopCast Player

Vreau să vă prezint mai jos o metodă, destul de uşoară, prin care puteţi urmări diferite posturi TV online fără a mai intra pe vreun site de fiecare dată când vreţi să vedeţi ProTV, sau PrimaTV, sau HBO, sau alt post TV. Această metodă o puteţi folosi în Linux dar şi în Windows.

Am mai prezentat cu ceva timp în urmă metode de a urmări online posturi TV româneşti utilizând diferite programe ca Sopcast şi TV-MAXE, iar această metodă foloseşte programul Sopcast Player deoarece majoritatea posturilor TV sunt transmise pe net prin serviciul sopcast.

Wallpaper-uri cu Steagul României pentru 1 Decembrie

Având în vedere faptul că mâine e 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - am pus mai jos câteva wallpaper-uri cu drapelul nostru ... dar nu numai.

Un alt tutorial: Cum sa faci treaba mare

Poate o sa vi se para ciudat dar foarte multi au intrat pe blog la mine cautand pe Google cuvinte ca "cum sa fac treaba mare", "cum sa ma kk", "nu pot face treaba mare", etc si asta deoarece mai de mult am pus un articol intitulat Training: Cum să Faci Treaba Mare. Poate o sa vi se para o prostie dar este o tehnica si in asta. Daca nu ma credeti priviti filmuletul de mai jos: