Laptopul Viitorului

An de an, lună de lună, tehnologia evoluează vertiginos dar oare până unde e limita? Garget-urile sunt din ce în ce mai complexe, din ce în ce mai mici şi mai puţin consumatoare de energie. Dar cât de mici se pot fabrica astfel de echipamente cum ar fi laptopuri, telefoane mobile, televizoare şi totuşi să aibă aceleaşi calităţi de până acum şi chiar să le depăşească?

Înainte de a se produce ceva nou se apelează mai întâi la designeri pentru a-şi da frâu liber imaginaţiei şi a crea pe foaie un design concept (un fel de brain storming), termen folosit în domeniul lor de lucru. Astfel o firmă din Germania au creat acest laptop, pot să zic bun la toate, ce se poate rula pe un fel de dispozitiv pentru a fi mult mai flexibil. Cel mai mare avantaj ar fi faptul că nu o să mai ai nevoie de o geantă grea pentru a-l transporta:


Eu totuşi nu cred că o să ajung să folosesc aşa ceva, cu toate că nu ar fi imposibil de creat. Dar dacă totuşi s-ar fabrica peste 20 de ani oare cât o să coste? Bineînţeles că o avere!

Credeţi că se poate crea aşa ceva? V-ar plăcea să deţineţi un astfel de gadget?

Postări populare de pe acest blog

Install Heroes Of Might and Magic 3 on Ubuntu Linux