Care sunt cele Mai Tari Filme de Groază?

Când eram mai mic urmăream filmele de groază, îmi plăceau, poate şi din cauză că fraţii mei închiriau casete cu astfel de filme pe lângă cele cu Jackie Chan şi Bruce Lee şi marele şi indestructibilul Chuck Norris. Era plăcut să stau cu ei şi să mă uit la filme pe video-ul nostru Funai! Pe acel Funai am văzut Alien 1,2 şi 3, filmele cu Piedone, Van Damme şi alţi actori care acum sunt expiraţi (în afară de Jackie care-i actorul meu preferat).

Ţin minte că am văzut odată un film de groază cu un fel de iaurt care după ce-l mâncai te mânca el apoi pe dinăuntru. Penibil, nu? Dar filmul era de groază. Sau un film cu nişte şobolani ucigaşi, sau un alt film cu un fel de frate siamez a unuia care era foarte mic şi urât şi care ucidea tot ce prindea în cale...porcării. Îmi aduc bine aminte de un alt film, poate chiar unul dintre primele filme cu zombi, în care nişte containere cu substanţe ciudate au fost aruncate într-un cimitir. Morţii din acel cimitir au înviat şi au început să terorizeze un întreg orăşel. Bineînţeles că mergeau greu, cu un picior lăsat în urmă şi strigând Brain!Brain! We want brain!...defapt erau nişte mâncători de creieri, dacă vă puteţi imagina. Acum aceşti zombi au evoluat şi apar într-o grămadă de filme şi de jocuri pe PC sau XBOX.

Totuşi dacă suntem la capitolul filme de groază sau horror cum e noua denumire acuma vă pot recomanda nişte filme care merită văzute. De exemplu filmul Martyrs e foarte bun şi poate nici măcar nu aţi auzit de el. Aveţi trailer-ul mai jos:


Un alt film ce mie mi-a plăcut şi ca Martyrs nu e american e filmul Let The Right One In:
Şi tot un film non-american e REC (un fel de Blair Witch Project dar mult mai scarry):


şi ca să vă daţi seama cât e de înfricoşător acest film urmăriţi acest video filmat într-o sală de cinema atunci când rula REC:
pe lângă filmele de mai sus trebuie să adaug prima parte din Saw, The Ring, 28 Days Later, The Mist, The Descent, The Devils Rejects...Ultimul dar nu cel din urmă e The Grudge, un film pe care l-am văzut când eram la facultate în camera mea de cămin, cameră plină de colegişi colege şi ne rîhîţeam pe noi de frică... :)Care sunt filmele voastre de groază preferate?


Vizionare plăcută şi fără să lăsaţi urme în pantaloni!

Postări populare de pe acest blog

Install Heroes Of Might and Magic 3 on Ubuntu Linux