Treceți la conținutul principal

Moda Iegerilor

Am fost aseară prin Real şi Promenada Mall că trebuia să iau o haină de la curăţătorie că de obicei nu frecventez aceste două locuri din mai multe considerente. O grămadă de oameni forfoteau care-n colo, era o aglomeraţie de parcă ar fi venit deja Crăciunul, era nebunie. Preţurile la produse le ştiţi cu toţii aşa că nu are rost să zic ceva despre asta dar totuşi cel mai bun loc de a merge pentru a vedea multe, multe piţi şi coco e Promenada Mall.

Te aşezi liniştit pe o bancă şi priveşti. Nu se poate să nu vezi o botoxată sau vreo una la braţ cu vreun cefalopod. Unele sunt siliconate că aşa era moda acum ceva ani în urmă dar păcat că nu au înţeles că acum se caută totul bio, chiar şi sânii să fie bio. Era silicoanelor a trecut!

Dar ce poate face o fată acum ca să agaţe pe vreo unul din ăsta deştept, frumos şi cu bani dacă totuşi nu are bani de silicoane sau botox? Să mergi dezbrăcată nu se poate că nu e moral, cică! Atunci cum să-ţi arăţi formele perfecte chiar şi acum când e iarnă? Păi îţi cumperi nişte egeri, colanţi adică, te îmbraci cu ei şi ieşi la o promenadă, poate-poate pică ceva! Secretul cel mai mare e să te faci că ai uitat să-ţi iei chiloţei!

Recunosc, sunt mai tradiţionalist şi nu prea sunt deschis ideii ca o femeie să meargă aproape dezbrăcată pe stradă. Aseară am văzut foarte multe fete îmbrăcate cu egeri din ăia foarte strâmţi, de le intrau şi-n cur şi-n păsărică (să mă scuzaţi de exprimare). 

Poate o să ziceţi că eu de ce mă uitam? Dar cum naiba să nu te uiţi? Normal că te uiţi! Sunt şi eu ca un căţel din ăla care latră şi latră dar nu muşc niciodată. Apoi dacă te prind că te uiţi lung se oftică şi se simt ofensate, Vai Doamne! Te uiţi la fundul meu! Nesimţitule!...nu am păţit asta niciodată dar au păţit-o destui şi pentru mine.
Şi ne mai mirăm că sunt atâtea violuri!

Înţeleg că aceşti egeri sunt confortabili dar asta nu înseamnă că trebuie să exagerezi. Din câte ştiu de obicei aceşti egeri se poartă sub un pantalon sau o fustă exact cum bărbaţii poartă izmene pe sub pantaloni şi aici mă refer la bărbaţii normali nu cei de Bamboo, ăia nu simt frigul!

Dar cum am zis, poate sunt de modă veche ce nu implică purtarea egerilor fără chiloţi ci moda caracterizată prin decenţă.

Postări populare de pe acest blog

Guşteriţa, Sibiu

Fãrã canalizare si cu drumuri pietruite, sibienii din cel mai oropsit cartier al Sibiului se întreabã dacã n-ar fi fost mai bine ca Gusterita sã rãmânã comunã. Desi e parte a orasului de jumãtate de secol, cartierul nu reuseste sã se ridice din noroaie. Primãria anuntã cã lucrãrile pentru canalizare ar putea începe la primãvarã. Acelasi lucru il spunea Primaria si in 2006, dupa trei ani situatia inca nu s-a schimbat. Fiecare sibian a auzit de Gusterita. Însã nu multi au si cãlcat vreodatã pe acolo. Departe de oras, locuitorii cartierului, alipit Sibiului în urmã cu o jumãtate de secol, sunt singurii care îsi stiu problemele si se luptã cum pot cu ele. Lipsa canalizãrii, transportul public slab organizat si drumurile proaste le dau cele mai mari bãtãi de cap. Guşteriţa (în dialectul săsesc Hameršterf, în germană Hammersdorf, în trad. "Satul ciocanului", în maghiară Szenterzsébet, în trad. "Sfânta Elisabeta") este în prezent un cartier al municipiului Sibiu. Istoric L

Cele mai folosite aplicații de Android pe 2015

Mai jos am compus o listă cu cele mai folosite/bune aplicații pentru Android pe anul 2015, din punctul meu de vedere. Unele aplicații sunt destul de recent instalate, altele le folosesc de când am cumpărat telefonul. Am mai făcut o listă cu ceva timp în urmă, dar unele aplicații nu mai sunt, ca să zic așa, în grațiile mele. CCleaner - îl foloseam și pe Windows, îl folosesc și pe Android. Sunt foarte mulțumit de această aplicație. AirDroid - transferă fișiere de pe un alt dispozitiv (laptop, PC, tabletă) pe telefon sau invers. Poți să scrii SMS-uri direct din aplicația web, poți să ștergi fișiere, să asculți muzica sau să vezi filmele de pe telefon, etc. Cam așa arată interfața web a aplicației AirDroid, de unde puteți să aveți control asupra telefonului. Nova Launcher Prime - varianta plătită a Nova Launcher. Este una dintre cele mai folosite launch-ere de pe piață. Are o grămadă de opțiuni și configurări. Crunch - o aplicație care optimizează imaginile din punct

Wallpaper-uri cu Steagul României pentru 1 Decembrie

Având în vedere faptul că mâine e 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - am pus mai jos câteva wallpaper-uri cu drapelul nostru ... dar nu numai.