Treceți la conținutul principal

Ce-ţi Doresc eu Ţie, Dulce Românie? pe anul 2011

Ce-ti doresc eu tie, dulce Romanie,
Tara mea de glorii, tara mea de dor?
Bratele nervoase, arma de tarie,
La trecutu-ti mare, mare viitor!

Anul trecut, adică în 2009, am petrecut Revelionul la Cluj împreună cu soţia, la o pensiune aproape de centru. A fost frumos cu toate că nu a fost niciun concert ci doar artificii şi monotonul discurs al lui Boc. Am avut privilegiul sau mai bine spus am avut tupeul să mă bag în seamă să dau şi un interviu chiar după câteva minute din 2010.

În acel interviu am zis că în 2010 va fi mult mai bine ca în 2009 dar nu a fost aşa. România s-a adâncit mai mult în criză, ţara a mers din ce în ce mai prost, foarte mulţi oameni au fost concediaţi, pe scurt 2010 a fost un an dificil pentru România. Deci a fost total opusul a ceea ce am spus în aşa-zisul interviu :). Acum dacă aş avea oportunitatea să mi se ceară părerea despre cum va fi 2011 pentru România aş spune că va fi un an prost, mult mai dificil ca 2010 în speranţa că şi de această dată realitatea va fi exact pe dos faţă de ceea ce spun eu.

Doresc ca anul 2011 să aducă prosperitate României şi în acelaşi timp mult mai multă responsabilitate din partea românilor. Sper CA COnducătorii noştrii să înceteze să mai fure şi să inceapă să se gândească şi la popor, să nu mai frecventeze fetele lui Negoiţă şi să frecventeze cele două Camere (Camera Deputaţilor şi Senatul) mult mai mult, în special Crin Antonescu care-i pe primul loc la absenteism în 2010 cu numai 1.3% prezenţă (şi mai vrea să fie preşedinte când el toată ziua e pe la Antene). Sper ca din 2011 să se înceapă mai vertiginos schimbarea mentalităţii românilor şi să ne gândim că trăim într-o societate şi că ceea ce se întâmplă pe lângă noi ar trebui să ne intereseze mai mult. Sper ca în 2011 să reuşim să acaparăm mai mulţi bani nerambursabili de la UE, deoarece cotizăm de cinci ori mai mult decât absorbim. Sper ca în 2011 acel gras care stă pe ăla mai slab să intre la regim şi ceea ce rămâne să fie mai responsabil, mai efectiv şi mai respectuos cu concetăţenii acestei ţări.

Doresc tot binele din lume acestei ţări! Dumnezeu dă, dar nu bagă în traistă! Dumnezeu ne-a dat o mulţime de lucruri frumoase dar depinde şi de noi cum le gestionăm şi le valorificăm.

Doamne Ajută! La mulţi ani!

P.S. mulţumesc tututor celor care de-alungul acestui an aţi fost alături de mine. De asemenea mulţumesc celor, puţini, e adevărat, care m-au suportat pe mine şi acest umil blog! Sănătate că-i mai bună decât toate!


Postări populare de pe acest blog

BING.com un nou motor de cautare

Acum doua saptamani in urma,pe data de 3 iunie 2009 a intrat in functiune un nou motor de cautare ("search engine") numit BING.com . Acest site apartine companiei Microsoft ca un inlocuitor pentru Windows Live Search. Bing este numit de catre cei de la Microsoft ca fiind un motor decizional. Aici echipa Bing da si un mic exemplu cum poti sa castigi bani de pe urma acestui search engine cu ajutorul optiunii cashback. Acest motor de cautare deja are si o pagina pe Wikipedia . In caz ca doriti sa faceti o comparatie Google vs. Bing este deja un site care face acest lucru. Ramane la decizia voastra ce motor de cautare sa folositi!

Guşteriţa, Sibiu

Fãrã canalizare si cu drumuri pietruite, sibienii din cel mai oropsit cartier al Sibiului se întreabã dacã n-ar fi fost mai bine ca Gusterita sã rãmânã comunã. Desi e parte a orasului de jumãtate de secol, cartierul nu reuseste sã se ridice din noroaie. Primãria anuntã cã lucrãrile pentru canalizare ar putea începe la primãvarã. Acelasi lucru il spunea Primaria si in 2006, dupa trei ani situatia inca nu s-a schimbat. Fiecare sibian a auzit de Gusterita. Însã nu multi au si cãlcat vreodatã pe acolo. Departe de oras, locuitorii cartierului, alipit Sibiului în urmã cu o jumãtate de secol, sunt singurii care îsi stiu problemele si se luptã cum pot cu ele. Lipsa canalizãrii, transportul public slab organizat si drumurile proaste le dau cele mai mari bãtãi de cap. Guşteriţa (în dialectul săsesc Hameršterf, în germană Hammersdorf, în trad. "Satul ciocanului", în maghiară Szenterzsébet, în trad. "Sfânta Elisabeta") este în prezent un cartier al municipiului Sibiu. Istoric L

Cele mai folosite aplicații de Android pe 2015

Mai jos am compus o listă cu cele mai folosite/bune aplicații pentru Android pe anul 2015, din punctul meu de vedere. Unele aplicații sunt destul de recent instalate, altele le folosesc de când am cumpărat telefonul. Am mai făcut o listă cu ceva timp în urmă, dar unele aplicații nu mai sunt, ca să zic așa, în grațiile mele. CCleaner - îl foloseam și pe Windows, îl folosesc și pe Android. Sunt foarte mulțumit de această aplicație. AirDroid - transferă fișiere de pe un alt dispozitiv (laptop, PC, tabletă) pe telefon sau invers. Poți să scrii SMS-uri direct din aplicația web, poți să ștergi fișiere, să asculți muzica sau să vezi filmele de pe telefon, etc. Cam așa arată interfața web a aplicației AirDroid, de unde puteți să aveți control asupra telefonului. Nova Launcher Prime - varianta plătită a Nova Launcher. Este una dintre cele mai folosite launch-ere de pe piață. Are o grămadă de opțiuni și configurări. Crunch - o aplicație care optimizează imaginile din punct