Treceți la conținutul principal

Instalaţi Fontul #Ubuntu în #Blogger

Nu ştiu dacă aţi observat dar mi-am schimbat fontul pe blog de puţin timp. Înainte foloseam Arial dar mi-am instalat noul font Ubuntu. Acest font îl folosesc şi pe laptop în sistemul meu de operare Ubuntu Linux şi pot spune că-mi place mult.

Dacă vă place acest font şi vreţi să-l instalaţi şi pe blogul vostru puteţi găsii detalii aici şi într-un post scris de mine mai demult Cum Schimbi Fontul în Blogger.

Sau urmaţi paşii de mai jos:


Intraţi în modul de editare a paginii web şi căutaţi tag-ul şi chiar de-asupra lui introduceţi codul de mai jos


<link href='http://fonts.googleapis.com/css?family=Ubuntu' 
rel='stylesheet' type='text/css' />

şi în zona de CSS introduceţi codul de mai jos:


h1 { font-family: 'Ubuntu', arial, serif; }

Sper să vă descurcaţi!Baftă!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Adaugare posturi TV in SopCast Player

Vreau să vă prezint mai jos o metodă, destul de uşoară, prin care puteţi urmări diferite posturi TV online fără a mai intra pe vreun site de fiecare dată când vreţi să vedeţi ProTV, sau PrimaTV, sau HBO, sau alt post TV. Această metodă o puteţi folosi în Linux dar şi în Windows.

Am mai prezentat cu ceva timp în urmă metode de a urmări online posturi TV româneşti utilizând diferite programe ca Sopcast şi TV-MAXE, iar această metodă foloseşte programul Sopcast Player deoarece majoritatea posturilor TV sunt transmise pe net prin serviciul sopcast.

Wallpaper-uri cu Steagul României pentru 1 Decembrie

Având în vedere faptul că mâine e 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - am pus mai jos câteva wallpaper-uri cu drapelul nostru ... dar nu numai.

Un alt tutorial: Cum sa faci treaba mare

Poate o sa vi se para ciudat dar foarte multi au intrat pe blog la mine cautand pe Google cuvinte ca "cum sa fac treaba mare", "cum sa ma kk", "nu pot face treaba mare", etc si asta deoarece mai de mult am pus un articol intitulat Training: Cum să Faci Treaba Mare. Poate o sa vi se para o prostie dar este o tehnica si in asta. Daca nu ma credeti priviti filmuletul de mai jos: