Treceți la conținutul principal

Destresant just a quick post

Dacă se întamplă să vii de la serviciu mai obosit ca de obicei și totuși vrei să te relaxezi în fața calculatorului încearcă acest site : http://www.dothedaft.com/.

Aici poți compune muzică ce sigur te va unje la inimă și sigur îți va aduce un zâmbet pe buze.

Aveți grijă să dați click pe backing beats pentru a avea o muzică de fundal. Tot ceea ce va trebui voi să faceți e să apăsați tastele.

Enjoy!

Comentarii

  1. sa stii ca merge...

    te astept la mine pe blog, azi: "Cineastul" Bobby Paunescu o lanseaza in film pe Monica "Dean" Barladeanu pe banii nostri

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Lăsați un comentariu (Leave a comment please):

Postări populare de pe acest blog

Adaugare posturi TV in SopCast Player

Vreau să vă prezint mai jos o metodă, destul de uşoară, prin care puteţi urmări diferite posturi TV online fără a mai intra pe vreun site de fiecare dată când vreţi să vedeţi ProTV, sau PrimaTV, sau HBO, sau alt post TV. Această metodă o puteţi folosi în Linux dar şi în Windows.

Am mai prezentat cu ceva timp în urmă metode de a urmări online posturi TV româneşti utilizând diferite programe ca Sopcast şi TV-MAXE, iar această metodă foloseşte programul Sopcast Player deoarece majoritatea posturilor TV sunt transmise pe net prin serviciul sopcast.

Wallpaper-uri cu Steagul României pentru 1 Decembrie

Având în vedere faptul că mâine e 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - am pus mai jos câteva wallpaper-uri cu drapelul nostru ... dar nu numai.

Un alt tutorial: Cum sa faci treaba mare

Poate o sa vi se para ciudat dar foarte multi au intrat pe blog la mine cautand pe Google cuvinte ca "cum sa fac treaba mare", "cum sa ma kk", "nu pot face treaba mare", etc si asta deoarece mai de mult am pus un articol intitulat Training: Cum să Faci Treaba Mare. Poate o sa vi se para o prostie dar este o tehnica si in asta. Daca nu ma credeti priviti filmuletul de mai jos: