Treceți la conținutul principal

Yahoo Twitter sau mai bine Yahoo Meme!

Bănuiesc că majoritatea știți de sit-ul deja consacrat Twitter, un site web fondat în 2006 care permite utilizatorilor scrierea şi transmiterea de mesaje de câte maxim 140 caractere (sursa).
De curând a apărut și o versiune mai mult sau mai puțin asemănătoare cu Twitter, și anume Yahoo Meme. Momentan este
la versiunea alpha și poate fi accesat de persoanele care au primit invitații de la alte persoane care utilizează deja această platformă.

Yahoo Meme este totuși diferit de Twitter deoarece oferă utilizatorilor mai multe opțiuni cum ar fi posibilitatea de a posta text, video, imagini și chiar audio direct într-un meme. E adevărat, aceste lucruri se pot face și în Twitter dar cu ajutorul unor addon-uri sau scripturi cum ar fi Greasemonkey!

O altă chestie interesantă la Yahoo Meme este faptul că, se pare, nu este limită în ceea ce privește caracterele introduse în meme. Imaginile se pot uploada direct de pe calculatorul personale sau printr-un link direct.

Momentan sunt acceptate doar filmulețe de pe Youtube sau Vimeo. Dacă merg și altele vă rog să mă anunțați și pe mine!

Fiecare utilizator Yahoo Meme primește șapte invitații pe care le poate da mai departe la alți utilizatori.

Eu zic să îl încercați! Sper să vă placă!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Adaugare posturi TV in SopCast Player

Vreau să vă prezint mai jos o metodă, destul de uşoară, prin care puteţi urmări diferite posturi TV online fără a mai intra pe vreun site de fiecare dată când vreţi să vedeţi ProTV, sau PrimaTV, sau HBO, sau alt post TV. Această metodă o puteţi folosi în Linux dar şi în Windows.

Am mai prezentat cu ceva timp în urmă metode de a urmări online posturi TV româneşti utilizând diferite programe ca Sopcast şi TV-MAXE, iar această metodă foloseşte programul Sopcast Player deoarece majoritatea posturilor TV sunt transmise pe net prin serviciul sopcast.

Wallpaper-uri cu Steagul României pentru 1 Decembrie

Având în vedere faptul că mâine e 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - am pus mai jos câteva wallpaper-uri cu drapelul nostru ... dar nu numai.

Un alt tutorial: Cum sa faci treaba mare

Poate o sa vi se para ciudat dar foarte multi au intrat pe blog la mine cautand pe Google cuvinte ca "cum sa fac treaba mare", "cum sa ma kk", "nu pot face treaba mare", etc si asta deoarece mai de mult am pus un articol intitulat Training: Cum să Faci Treaba Mare. Poate o sa vi se para o prostie dar este o tehnica si in asta. Daca nu ma credeti priviti filmuletul de mai jos: