Treceți la conținutul principal

Tu ai Rezista Tentației?

La o grădiniță, educatoarea le dă copiilor câte o bezea și le zice că dacă rezistă fără să o mănânce până ce revine ea, le mai dă câte una.
Experimentul e făcut cu camera ascunsă!

Voi ați fi rezistat acestei tentații?

Oh, The Temptation from Steve V on Vimeo.

Comentarii

 1. super tare filmuletzu :)
  in orice caz e ca in viatza, sau sa vorbim de lucruri mai concrete ca la noi la firma "daca esti cuminte o sa ai la anu o marire" ai de ales, ori sa fii cuminte, ori sa pleci
  imi place ca e o fetitza roscata, pe la 3:06, care nici nu asteapta sa termine ce are de zis tanti educatoarea, ca incepe sa manance

  RăspundețiȘtergere
 2. :) ) n-as rezista - acum ma refer, ca mi-i o pofta de ceva dulce ..dar merg eu imediat acasa :) )
  tare faza cu fetita de la min. 3.06 :) )

  RăspundețiȘtergere
 3. Nici eu nu as fi rezistat!
  Dar ce fete fac copii aia e mai mare dragul sa te uiti la ei!

  RăspundețiȘtergere
 4. Nici eu nu as fi rezistat!
  Dar ce fete fac copii aia e mai mare dragul sa te uiti la ei!

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Lăsați un comentariu (Leave a comment please):

Postări populare de pe acest blog

Adaugare posturi TV in SopCast Player

Vreau să vă prezint mai jos o metodă, destul de uşoară, prin care puteţi urmări diferite posturi TV online fără a mai intra pe vreun site de fiecare dată când vreţi să vedeţi ProTV, sau PrimaTV, sau HBO, sau alt post TV. Această metodă o puteţi folosi în Linux dar şi în Windows.

Am mai prezentat cu ceva timp în urmă metode de a urmări online posturi TV româneşti utilizând diferite programe ca Sopcast şi TV-MAXE, iar această metodă foloseşte programul Sopcast Player deoarece majoritatea posturilor TV sunt transmise pe net prin serviciul sopcast.

Wallpaper-uri cu Steagul României pentru 1 Decembrie

Având în vedere faptul că mâine e 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - am pus mai jos câteva wallpaper-uri cu drapelul nostru ... dar nu numai.

Un alt tutorial: Cum sa faci treaba mare

Poate o sa vi se para ciudat dar foarte multi au intrat pe blog la mine cautand pe Google cuvinte ca "cum sa fac treaba mare", "cum sa ma kk", "nu pot face treaba mare", etc si asta deoarece mai de mult am pus un articol intitulat Training: Cum să Faci Treaba Mare. Poate o sa vi se para o prostie dar este o tehnica si in asta. Daca nu ma credeti priviti filmuletul de mai jos: