Treceți la conținutul principal

Oare cum ar fi viața fără ingineri?

   V-ați întrebat vre-odată cum ar fi lumea acum fără tehnologie, fără electricitate?Eu cred că ar fi foarte plictisitor și foarte greu. Tot ce avem legat de tehnologie se datorează milioanelor de ingineri din întreaga lume. E adevărat că ei sunt creatorii acestor lucruri inovatoare din jurul nostru care fac să ne îmbunătățească viața și să ne-o simplifice, dar în aceeași măsură sunt și creatorii unor lucruri malefice (bomba atomică).

Dacă vreți să vă faceți o idee poate cum ar fi fost lumea fără ingineri priviți desenele de mai jos:Ingineria civilăComunicații


Informatică


Entertainment


Transportul terestru


Muzică


Via Anvari.org

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Adaugare posturi TV in SopCast Player

Vreau să vă prezint mai jos o metodă, destul de uşoară, prin care puteţi urmări diferite posturi TV online fără a mai intra pe vreun site de fiecare dată când vreţi să vedeţi ProTV, sau PrimaTV, sau HBO, sau alt post TV. Această metodă o puteţi folosi în Linux dar şi în Windows.

Am mai prezentat cu ceva timp în urmă metode de a urmări online posturi TV româneşti utilizând diferite programe ca Sopcast şi TV-MAXE, iar această metodă foloseşte programul Sopcast Player deoarece majoritatea posturilor TV sunt transmise pe net prin serviciul sopcast.

Wallpaper-uri cu Steagul României pentru 1 Decembrie

Având în vedere faptul că mâine e 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - am pus mai jos câteva wallpaper-uri cu drapelul nostru ... dar nu numai.

Un alt tutorial: Cum sa faci treaba mare

Poate o sa vi se para ciudat dar foarte multi au intrat pe blog la mine cautand pe Google cuvinte ca "cum sa fac treaba mare", "cum sa ma kk", "nu pot face treaba mare", etc si asta deoarece mai de mult am pus un articol intitulat Training: Cum să Faci Treaba Mare. Poate o sa vi se para o prostie dar este o tehnica si in asta. Daca nu ma credeti priviti filmuletul de mai jos: