Treceți la conținutul principal

Rington-uri comice

Deoarece am fost plecat de acasă vreo trei zile nu am reușit să pun niciun post nou pe blog așa că pun acum unul dar foarte scurt.
Am fost acasă la părinți, în Botoșani și am avut și niște treabă prin Suceava care este acum un mare șantier. Multe lucruri nu s-au schimbat în cele două orașe de acum 3 luni de când am fost eu ultima oară. Dar poate că am să scriu despre asta în altă zi!

Acum vreau doar să vă distrez cu câteva rington-uri pe care mi le-a indicat frate-miu:

Baby Drunk


Get this on your phone | Make your own free ringtones


Lalalalala


Get this on your phone | Make your own free ringtones


Toilet Song

Get this on your phone | Make your own free ringtones


Apel de trezire


Get this on your phone | Make your own free ringtones


Astea sunt doar câteva luate de pe sit-ul Zedge.net unde mai puteți găsi o grămada de alte Themes, Ringtones, Videos, Wallpapers, Games, TxTs.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Adaugare posturi TV in SopCast Player

Vreau să vă prezint mai jos o metodă, destul de uşoară, prin care puteţi urmări diferite posturi TV online fără a mai intra pe vreun site de fiecare dată când vreţi să vedeţi ProTV, sau PrimaTV, sau HBO, sau alt post TV. Această metodă o puteţi folosi în Linux dar şi în Windows.

Am mai prezentat cu ceva timp în urmă metode de a urmări online posturi TV româneşti utilizând diferite programe ca Sopcast şi TV-MAXE, iar această metodă foloseşte programul Sopcast Player deoarece majoritatea posturilor TV sunt transmise pe net prin serviciul sopcast.

Wallpaper-uri cu Steagul României pentru 1 Decembrie

Având în vedere faptul că mâine e 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - am pus mai jos câteva wallpaper-uri cu drapelul nostru ... dar nu numai.

Un alt tutorial: Cum sa faci treaba mare

Poate o sa vi se para ciudat dar foarte multi au intrat pe blog la mine cautand pe Google cuvinte ca "cum sa fac treaba mare", "cum sa ma kk", "nu pot face treaba mare", etc si asta deoarece mai de mult am pus un articol intitulat Training: Cum să Faci Treaba Mare. Poate o sa vi se para o prostie dar este o tehnica si in asta. Daca nu ma credeti priviti filmuletul de mai jos: