Treceți la conținutul principal

Rezolvare Românească

La o fabrică mare directorul actual este înlocuit cu un al director mai tânăr. Când cei doi se întâlnesc în birou cel bătrân îi zice celui tânăr:

- Îți dau un sfat! De fiecare dată cînd o să ai probleme în conducerea fabricii să-ți aduci aminte că în sertarul din partea dreaptă sus ai trei plicuri numerotate cu 1, 2 și 3. Ia-le în ordine și citește-le!Zicând aceste vorbe fostul director pleacă. Noul directoraș se instalează și începe lucrul. Totul merge bine, fabrica o duce bine, muncitorii la fel. Cum nimic nu ține la nesfârșit această bunăstare se termină. Muncitorii devin nemulțumiți și ajung să facă grevă.


Directorul neștiind ce să facă se duce în birou, deschide sertarul din partea dreaptă sus și ia primul plic. Îl desface și-l citește: Dă vina pe conducerea anterioară!

Tînărul se duce în fața muncitorilor și le explică cât de incopetenți au fost cei de înainte, că nu au făcut nimic, că au furat și defapt din cauza lor s-a ajuns în acest stadiu.
Muncitorii creduli au pus botul și s-au dus fiecare la posturile lor de muncă.
De data asta directorul a scăpat.

După ceva timp în care totul a decurs normal, fabrica a intrat din nou într-un moment de cumpănă. Bineînțeles că nu știa ce să facă așa că a luat cel de-al doilea plic.
Fă-ți autocritică!

Directorul așa a făcut, a ieșit în fața muncitorilor și a explicat că el trebuia să aibă mai mare grijă la cei din jurul lui, că trebuia să facă aia și cealaltă...
Muncitorii îngăduitori l-au iertat și au plecat toți la muncă.

Din nou, fabrica a intrat într-un moment de cumpănă, producția nu mai mergea din cauza vânzărilor slabe. Directorul, bineînțeles, s-a dus la cel de-al treilea plic și l-a desfăcut. Acolo scria:

Scrie și tu trei plicuri, lasă-le și pleacă!

Postări populare de pe acest blog

Install Heroes Of Might and Magic 3 on Ubuntu Linux

This is an other small tutorial on how to install a game on Ubuntu Linux. Until now I've already explained how to install Football Manager 2011 on Ubuntu and I've seen that a lot of people are entering on my blog looking how to do that. I think that you know Heroes 3 and that you've played in Windows but the story and the game play is calling you to play it also in Linux, no? First we have to download and install this game. Download I think that this is the easiest step, you just have to search on Google something like this download heroes 3 linux and I'm definitively sure that you'll find a site from which to download the game files ;). Installation After downloading the game you have to install it. If the *.iso file is compressed in a  *.bz2 file you have to uncompressed it. After that write in the Terminal this, after you go with cd command in the folder where the iso file is: sudo mount -t iso9660 -o loop HMM3-Linux.iso /mnt/fakecd

Imagini inedite cu Sibiu din Cel de-al Doilea Razboi Mondial

Rasfoind Reddit History am gasit intr-un subforum niste imagini inedite cu Sibiu in Cel de-al Doilea Razboi Mondial . E prima oara cand vad aceste imagini si mai ales imagini cu armata nazista marsaluind pe strazile unui oras din Romania in afara de Bucuresti.

Guşteriţa, Sibiu

Fãrã canalizare si cu drumuri pietruite, sibienii din cel mai oropsit cartier al Sibiului se întreabã dacã n-ar fi fost mai bine ca Gusterita sã rãmânã comunã. Desi e parte a orasului de jumãtate de secol, cartierul nu reuseste sã se ridice din noroaie. Primãria anuntã cã lucrãrile pentru canalizare ar putea începe la primãvarã. Acelasi lucru il spunea Primaria si in 2006, dupa trei ani situatia inca nu s-a schimbat. Fiecare sibian a auzit de Gusterita. Însã nu multi au si cãlcat vreodatã pe acolo. Departe de oras, locuitorii cartierului, alipit Sibiului în urmã cu o jumãtate de secol, sunt singurii care îsi stiu problemele si se luptã cum pot cu ele. Lipsa canalizãrii, transportul public slab organizat si drumurile proaste le dau cele mai mari bãtãi de cap. Guşteriţa (în dialectul săsesc Hameršterf, în germană Hammersdorf, în trad. "Satul ciocanului", în maghiară Szenterzsébet, în trad. "Sfânta Elisabeta") este în prezent un cartier al municipiului Sibiu. Istoric L