Treceți la conținutul principal

Rezolvare Românească

La o fabrică mare directorul actual este înlocuit cu un al director mai tânăr. Când cei doi se întâlnesc în birou cel bătrân îi zice celui tânăr:

- Îți dau un sfat! De fiecare dată cînd o să ai probleme în conducerea fabricii să-ți aduci aminte că în sertarul din partea dreaptă sus ai trei plicuri numerotate cu 1, 2 și 3. Ia-le în ordine și citește-le!Zicând aceste vorbe fostul director pleacă. Noul directoraș se instalează și începe lucrul. Totul merge bine, fabrica o duce bine, muncitorii la fel. Cum nimic nu ține la nesfârșit această bunăstare se termină. Muncitorii devin nemulțumiți și ajung să facă grevă.


Directorul neștiind ce să facă se duce în birou, deschide sertarul din partea dreaptă sus și ia primul plic. Îl desface și-l citește: Dă vina pe conducerea anterioară!

Tînărul se duce în fața muncitorilor și le explică cât de incopetenți au fost cei de înainte, că nu au făcut nimic, că au furat și defapt din cauza lor s-a ajuns în acest stadiu.
Muncitorii creduli au pus botul și s-au dus fiecare la posturile lor de muncă.
De data asta directorul a scăpat.

După ceva timp în care totul a decurs normal, fabrica a intrat din nou într-un moment de cumpănă. Bineînțeles că nu știa ce să facă așa că a luat cel de-al doilea plic.
Fă-ți autocritică!

Directorul așa a făcut, a ieșit în fața muncitorilor și a explicat că el trebuia să aibă mai mare grijă la cei din jurul lui, că trebuia să facă aia și cealaltă...
Muncitorii îngăduitori l-au iertat și au plecat toți la muncă.

Din nou, fabrica a intrat într-un moment de cumpănă, producția nu mai mergea din cauza vânzărilor slabe. Directorul, bineînțeles, s-a dus la cel de-al treilea plic și l-a desfăcut. Acolo scria:

Scrie și tu trei plicuri, lasă-le și pleacă!

Comentarii

 1. foarte tare....
  hai ca ai reusit sa ma binedispui!!!
  se potriveste perfect si guvernantilor nostri ...
  :)

  RăspundețiȘtergere
 2. Salut!
  Ma bucur ca am reusit sa te binedispun...
  Te mai astept pe aici!

  RăspundețiȘtergere
 3. foarte tare....
  hai ca ai reusit sa ma binedispui!!!
  se potriveste perfect si guvernantilor nostri ...
  :)

  RăspundețiȘtergere
 4. Salut!
  Ma bucur ca am reusit sa te binedispun...
  Te mai astept pe aici!

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Lăsați un comentariu (Leave a comment please):

Postări populare de pe acest blog

Adaugare posturi TV in SopCast Player

Vreau să vă prezint mai jos o metodă, destul de uşoară, prin care puteţi urmări diferite posturi TV online fără a mai intra pe vreun site de fiecare dată când vreţi să vedeţi ProTV, sau PrimaTV, sau HBO, sau alt post TV. Această metodă o puteţi folosi în Linux dar şi în Windows.

Am mai prezentat cu ceva timp în urmă metode de a urmări online posturi TV româneşti utilizând diferite programe ca Sopcast şi TV-MAXE, iar această metodă foloseşte programul Sopcast Player deoarece majoritatea posturilor TV sunt transmise pe net prin serviciul sopcast.

Wallpaper-uri cu Steagul României pentru 1 Decembrie

Având în vedere faptul că mâine e 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - am pus mai jos câteva wallpaper-uri cu drapelul nostru ... dar nu numai.

Un alt tutorial: Cum sa faci treaba mare

Poate o sa vi se para ciudat dar foarte multi au intrat pe blog la mine cautand pe Google cuvinte ca "cum sa fac treaba mare", "cum sa ma kk", "nu pot face treaba mare", etc si asta deoarece mai de mult am pus un articol intitulat Training: Cum să Faci Treaba Mare. Poate o sa vi se para o prostie dar este o tehnica si in asta. Daca nu ma credeti priviti filmuletul de mai jos: