Antena3-Televiziune Profesionistă SAU NNUUU

Am încetat să mă mai uit la penibilele televiziuni Antena3 şi Antena1 de vreo 6-7 luni. Ăştia au programul încărcat numai cu emisiuni de intoxicare a populaţiei, aceeaşi penibili invitaţi în fiecare zi, aceleaşi emisiuni expirate, aceleaşi comentarii de rahat. Copil să fii şi-ţi dai seama că ei au scopul de a manipula, de a prosti populaţia şi populaţia hipnotizată riscă, ca o turmă de oi îndrumată de un cioban beat (şi nu mă refer la Băsescu sau la Becali), să ajungă pe marginea prăpastiei.

Majoritatea care urmăresc în fiecare zi această televiziune (cât şi RealitateaTV) ar trebui să gândească cu propriul lor cap, că doar de asta au bibilica aia pe umeri. Dar mulţi se mulţumesc ca alţii să gândească, să vorbească şi să tragă concluzii în locul lor că e mai uşor, aşa au şi ei mintea mai odihnită. Mulţi nu văd linşajul mediatic de la Antena3 împotriva lui Băsescu, pentru orice se întâmplă în lumea asta preşedintele României e de vină: pentru foametea din Africa, pentru criza mondială, pentru faptul că pisica vecinei a murit...

Mircea Badea care se manifestă ca un urangutan în călduri de fiecare dată e disperat după Băsescu, bănuiesc că are şi vise erotice cu el. Mă întreb oare pe ce domeniu o să se reprofileze dacă va ieşi Geoană preşedinte? Că nu o să mai aibă pe cine huli emisiune de emisiune, minut de minut. Bănuiesc că o să mai încerce să mai facă afaceri cu chibrituri şi poate aşa o sa-şi dea singur foc la creier. Are mulţi admiratori, dar una e să te uiţi la emisiunea lui ca la un episod din mupetts sau la un clown expirat şi alta e să postezi în fiecare zi mesaje de iubire şi idolatrizare. Mulţi şi multe au, cred, posterul lui pus pe tavan, în poziţia de şpagat pe două scaune, iar pereţii daţi în calciu sau salteaua udă.

Omuleţul ăsta ar trebui să schimbe fraza de final de emisiune în: Trăiesc în Romania şi Băsescu îmi ocupă tot timpul. Mai multe nu are rost să zic despre acest... nici nu ştiu cum să-l numesc, defapt Şerban Huidu l-a numit perfect frezatul ciumpalac sau pitecantrop.

Alt tonomat, dar mai tonomat decât toate tonomatele, lingăul lingăilor e mister Ciutacu- Prune-n Gură (după felul cum vorbeşte, de mai mai să-i curgă saliva din gură). Pe lângă faptul că e PROST crescut, nu are cei 7 ani de-acasă, nu are nicio treabă cu jurnalismul, e total paralel. La fel ca pretenul său de cataramă sau de şpagate, Mirciulică, e obsedat de Băsescu, dar ăsta-i în stare să-l răpească şi să-l supună la perversiuni sexuale. E dus rău, dar e păcat şi de ăia care zi de zi îl idolatrizează pe blogul lui şi-i transmit mesaje de dragoste. Nu are bunul simt măcar să resprecte un şef de stat, îl numeşte pe blogul personal, pe preşedintele ţării, el un formator de opinie, un ziarist respectat de comunişti, îl numeşte pe Băsescu nea Caisă. Te poţi aştepta la aşa ceva de la un mahalangiu, de la un boschetar, dar nu de la un om care se consideră normal la cap. Dar vedeţi ce fac banii dintr-un om?

Lista e lungă, foarte lungă cu astfel de fenomene. Eu înţeleg că într-o ţară democrată presa trebuie să fie în echilibru, adică şi pentru şi contra preşedintelui. Dar să zici zi de zi, noapte de noapte minciuni şi minciuni e de neacceptat. Aceeaşi minciună zisă azi, mâine, pomăine e luată ca şi adevăr. Dar cine are ochi şi minte îşi dă seama de această campanie murdară şi brutală a trustului Intact de a-l discredita pe preşedinte. N-o fi Băsescu sfânt dar nici dracu nu-i! Pe când nu pot să zic asta despre cei care-s în spatele lui Geoană şi Crin Antonescu. Poate aceştia doi sunt oameni normali la cap, dar îi strică sau influenţează cei din jurul lor.

În fine, am scris cam mult şi degeaba! Cei care sunt deja infectaţi de boala trustului intact (cât şi Realitatea) ceea ce am zis eu e o frecţie la piciorul de lemn, al marinarului. Cum zicea Năstase Interesul naţional, acum, este să scăpăm de Băsescu, adică nu criza economică, nu împrumutul de la FMI, nu creşterea vertiginoasă a monedei europene, nu populaţia, ci înlăturarea lui Băsescu. Asta ar trebui să ne pună pe gânduri! De ce chiar toţi acesti hoţi vor înlăturarea preşedintelui? Ca şi cum criminalii, hoţii, violatorii nu vor oamenii legii pe străzi.

Eu am să-l votez pe Băsescu, e opţiunea mea, nimeni nu m-a influenţat în niciun fel. Voi votaţi cu cine credeţi, cu cine credeţi că vă va reprezenta interesul. Băsescu nu e candidatul ideal, chiar deloc, dar când mă uit la ceilalţi candidaţi sincer îmi dau seama că nu am o altă opţiune.

Nu sunt analist politic, dar mi-am dat părerea pe blogul meu personal. Dacă sunteţi sau nu de acord cu mine vă rog să lăsaţi un comentariu.
Comentariile obscene sau tendenţioase vor fi şterse. Dacă vă exprimaţi opinia, măcar să o faceţi în mod civilizat!

Vreau să închei acest post cam lung cu un citat al doamnei Rodica Culceru: Trebuie să optăm între agitaţia schimbării radicale şi liniştea stagnării. Desigur, cine vrea poate să voteze pentru linişte. Dar să nu uite să tragă şi capacul peste mormânt. 

Postări populare de pe acest blog

Install Heroes Of Might and Magic 3 on Ubuntu Linux

Cum sa cumperi monezi virtuale (crypto monezi) ca Bitcoin sau Ethereum cu lei