Treceți la conținutul principal

Antena3-Televiziune Profesionistă SAU NNUUU

Am încetat să mă mai uit la penibilele televiziuni Antena3 şi Antena1 de vreo 6-7 luni. Ăştia au programul încărcat numai cu emisiuni de intoxicare a populaţiei, aceeaşi penibili invitaţi în fiecare zi, aceleaşi emisiuni expirate, aceleaşi comentarii de rahat. Copil să fii şi-ţi dai seama că ei au scopul de a manipula, de a prosti populaţia şi populaţia hipnotizată riscă, ca o turmă de oi îndrumată de un cioban beat (şi nu mă refer la Băsescu sau la Becali), să ajungă pe marginea prăpastiei.

Majoritatea care urmăresc în fiecare zi această televiziune (cât şi RealitateaTV) ar trebui să gândească cu propriul lor cap, că doar de asta au bibilica aia pe umeri. Dar mulţi se mulţumesc ca alţii să gândească, să vorbească şi să tragă concluzii în locul lor că e mai uşor, aşa au şi ei mintea mai odihnită. Mulţi nu văd linşajul mediatic de la Antena3 împotriva lui Băsescu, pentru orice se întâmplă în lumea asta preşedintele României e de vină: pentru foametea din Africa, pentru criza mondială, pentru faptul că pisica vecinei a murit...

Mircea Badea care se manifestă ca un urangutan în călduri de fiecare dată e disperat după Băsescu, bănuiesc că are şi vise erotice cu el. Mă întreb oare pe ce domeniu o să se reprofileze dacă va ieşi Geoană preşedinte? Că nu o să mai aibă pe cine huli emisiune de emisiune, minut de minut. Bănuiesc că o să mai încerce să mai facă afaceri cu chibrituri şi poate aşa o sa-şi dea singur foc la creier. Are mulţi admiratori, dar una e să te uiţi la emisiunea lui ca la un episod din mupetts sau la un clown expirat şi alta e să postezi în fiecare zi mesaje de iubire şi idolatrizare. Mulţi şi multe au, cred, posterul lui pus pe tavan, în poziţia de şpagat pe două scaune, iar pereţii daţi în calciu sau salteaua udă.

Omuleţul ăsta ar trebui să schimbe fraza de final de emisiune în: Trăiesc în Romania şi Băsescu îmi ocupă tot timpul. Mai multe nu are rost să zic despre acest... nici nu ştiu cum să-l numesc, defapt Şerban Huidu l-a numit perfect frezatul ciumpalac sau pitecantrop.

Alt tonomat, dar mai tonomat decât toate tonomatele, lingăul lingăilor e mister Ciutacu- Prune-n Gură (după felul cum vorbeşte, de mai mai să-i curgă saliva din gură). Pe lângă faptul că e PROST crescut, nu are cei 7 ani de-acasă, nu are nicio treabă cu jurnalismul, e total paralel. La fel ca pretenul său de cataramă sau de şpagate, Mirciulică, e obsedat de Băsescu, dar ăsta-i în stare să-l răpească şi să-l supună la perversiuni sexuale. E dus rău, dar e păcat şi de ăia care zi de zi îl idolatrizează pe blogul lui şi-i transmit mesaje de dragoste. Nu are bunul simt măcar să resprecte un şef de stat, îl numeşte pe blogul personal, pe preşedintele ţării, el un formator de opinie, un ziarist respectat de comunişti, îl numeşte pe Băsescu nea Caisă. Te poţi aştepta la aşa ceva de la un mahalangiu, de la un boschetar, dar nu de la un om care se consideră normal la cap. Dar vedeţi ce fac banii dintr-un om?

Lista e lungă, foarte lungă cu astfel de fenomene. Eu înţeleg că într-o ţară democrată presa trebuie să fie în echilibru, adică şi pentru şi contra preşedintelui. Dar să zici zi de zi, noapte de noapte minciuni şi minciuni e de neacceptat. Aceeaşi minciună zisă azi, mâine, pomăine e luată ca şi adevăr. Dar cine are ochi şi minte îşi dă seama de această campanie murdară şi brutală a trustului Intact de a-l discredita pe preşedinte. N-o fi Băsescu sfânt dar nici dracu nu-i! Pe când nu pot să zic asta despre cei care-s în spatele lui Geoană şi Crin Antonescu. Poate aceştia doi sunt oameni normali la cap, dar îi strică sau influenţează cei din jurul lor.

În fine, am scris cam mult şi degeaba! Cei care sunt deja infectaţi de boala trustului intact (cât şi Realitatea) ceea ce am zis eu e o frecţie la piciorul de lemn, al marinarului. Cum zicea Năstase Interesul naţional, acum, este să scăpăm de Băsescu, adică nu criza economică, nu împrumutul de la FMI, nu creşterea vertiginoasă a monedei europene, nu populaţia, ci înlăturarea lui Băsescu. Asta ar trebui să ne pună pe gânduri! De ce chiar toţi acesti hoţi vor înlăturarea preşedintelui? Ca şi cum criminalii, hoţii, violatorii nu vor oamenii legii pe străzi.

Eu am să-l votez pe Băsescu, e opţiunea mea, nimeni nu m-a influenţat în niciun fel. Voi votaţi cu cine credeţi, cu cine credeţi că vă va reprezenta interesul. Băsescu nu e candidatul ideal, chiar deloc, dar când mă uit la ceilalţi candidaţi sincer îmi dau seama că nu am o altă opţiune.

Nu sunt analist politic, dar mi-am dat părerea pe blogul meu personal. Dacă sunteţi sau nu de acord cu mine vă rog să lăsaţi un comentariu.
Comentariile obscene sau tendenţioase vor fi şterse. Dacă vă exprimaţi opinia, măcar să o faceţi în mod civilizat!

Vreau să închei acest post cam lung cu un citat al doamnei Rodica Culceru: Trebuie să optăm între agitaţia schimbării radicale şi liniştea stagnării. Desigur, cine vrea poate să voteze pentru linişte. Dar să nu uite să tragă şi capacul peste mormânt. 

Postări populare de pe acest blog

Install Heroes Of Might and Magic 3 on Ubuntu Linux

This is an other small tutorial on how to install a game on Ubuntu Linux. Until now I've already explained how to install Football Manager 2011 on Ubuntu and I've seen that a lot of people are entering on my blog looking how to do that. I think that you know Heroes 3 and that you've played in Windows but the story and the game play is calling you to play it also in Linux, no? First we have to download and install this game. Download I think that this is the easiest step, you just have to search on Google something like this download heroes 3 linux and I'm definitively sure that you'll find a site from which to download the game files ;). Installation After downloading the game you have to install it. If the *.iso file is compressed in a  *.bz2 file you have to uncompressed it. After that write in the Terminal this, after you go with cd command in the folder where the iso file is: sudo mount -t iso9660 -o loop HMM3-Linux.iso /mnt/fakecd

Imagini inedite cu Sibiu din Cel de-al Doilea Razboi Mondial

Rasfoind Reddit History am gasit intr-un subforum niste imagini inedite cu Sibiu in Cel de-al Doilea Razboi Mondial . E prima oara cand vad aceste imagini si mai ales imagini cu armata nazista marsaluind pe strazile unui oras din Romania in afara de Bucuresti.

Guşteriţa, Sibiu

Fãrã canalizare si cu drumuri pietruite, sibienii din cel mai oropsit cartier al Sibiului se întreabã dacã n-ar fi fost mai bine ca Gusterita sã rãmânã comunã. Desi e parte a orasului de jumãtate de secol, cartierul nu reuseste sã se ridice din noroaie. Primãria anuntã cã lucrãrile pentru canalizare ar putea începe la primãvarã. Acelasi lucru il spunea Primaria si in 2006, dupa trei ani situatia inca nu s-a schimbat. Fiecare sibian a auzit de Gusterita. Însã nu multi au si cãlcat vreodatã pe acolo. Departe de oras, locuitorii cartierului, alipit Sibiului în urmã cu o jumãtate de secol, sunt singurii care îsi stiu problemele si se luptã cum pot cu ele. Lipsa canalizãrii, transportul public slab organizat si drumurile proaste le dau cele mai mari bãtãi de cap. Guşteriţa (în dialectul săsesc Hameršterf, în germană Hammersdorf, în trad. "Satul ciocanului", în maghiară Szenterzsébet, în trad. "Sfânta Elisabeta") este în prezent un cartier al municipiului Sibiu. Istoric L