Treceți la conținutul principal

Ubuntu 9.10 Karmic Koala a fost Lansat

În sfârşit a fost lansată versiunea 9.10 a excelentului sistem de operare Ubuntu intitulată Ubuntu 9.10 Karmic Koala.
Azi toate blogurile şi sit-urile au scris despre acest eveniment şi nu mai are rost să scriu şi eu. Mai multe detalii puteţi găsi pe sit-ul oficial cât şi pe sit-ul Unixmen.
Ceea ce vreau să vă arăt e timpul extrem de mic de bootare al acestui sistem de operare. Mai jos aveţi o demonstraţie  între Windows7, Windows Vista, Ubuntu 9.04 Jaunty Jackalope şi Ubuntu 9.10 Karmic Koala.


Comentarii

  1. baga si ceva de politica...

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut!
    :)) da...chiar ma gandeam sa scriu ceva despre iubitii nostrii parlamentari dar m-am luat cu altceva!
    Dar am sa scriu ca prea ma enerveaza!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Lăsați un comentariu (Leave a comment please):

Postări populare de pe acest blog

Adaugare posturi TV in SopCast Player

Vreau să vă prezint mai jos o metodă, destul de uşoară, prin care puteţi urmări diferite posturi TV online fără a mai intra pe vreun site de fiecare dată când vreţi să vedeţi ProTV, sau PrimaTV, sau HBO, sau alt post TV. Această metodă o puteţi folosi în Linux dar şi în Windows.

Am mai prezentat cu ceva timp în urmă metode de a urmări online posturi TV româneşti utilizând diferite programe ca Sopcast şi TV-MAXE, iar această metodă foloseşte programul Sopcast Player deoarece majoritatea posturilor TV sunt transmise pe net prin serviciul sopcast.

Wallpaper-uri cu Steagul României pentru 1 Decembrie

Având în vedere faptul că mâine e 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - am pus mai jos câteva wallpaper-uri cu drapelul nostru ... dar nu numai.

Un alt tutorial: Cum sa faci treaba mare

Poate o sa vi se para ciudat dar foarte multi au intrat pe blog la mine cautand pe Google cuvinte ca "cum sa fac treaba mare", "cum sa ma kk", "nu pot face treaba mare", etc si asta deoarece mai de mult am pus un articol intitulat Training: Cum să Faci Treaba Mare. Poate o sa vi se para o prostie dar este o tehnica si in asta. Daca nu ma credeti priviti filmuletul de mai jos: