Treceți la conținutul principal

Ziua în care România s-a schimbat!

Gata! S-a terminat vremurile rele, de-acum înnainte vom trăi ca în rai.
Odată cu (re)venirea partidului poporului (PSD) vom vedea DIN NOU pe străzi câinii vagabonzi cu covrigi în coadă, de la robinete va curge numai miere, oamenii vor scăpa de datorii la bănci, vom fi prima țară care va ieși cu adevărat din criza economică, dolarul și euro se vor închina în fața leului românesc.

Tătucul Ilici va pune în fruntea ministerelor tehnocrați ca Vanghelie sau Hrebenciuc, adevărați intelectuali, adevărați conducători al partitudului muncitoresc socialist și pe lângă toate astea și foarte democrat.

În Parcul Izvor se va mai face o paranghelie cu mici și bere pentru a sărbători eliminarea dictaturii băsesciene. De-acum va urma o democrație mai înfloritoare chiar și decât cea a Americii. Bombonel va defila de bucurie cu termopanele în valoare de 1,5 milioane de euro prin fața Cotroceniului ca să-i facă în ciudă marinarului jucător. De Văcăroiu nu zic nimic pentru că deja e beat criță, nu vreau sa-l fac să sughițe.

Crinel, Chucky se simte mândru că a scăpat poporul român din mocirla de până acum. Urmează un concubinaj fericit alături de Giaona (The Little Stupid Man - așa cum l-a numit chiar tătucul Ilici). Crinel nu se riscă la o căsătorie deoarece a trecut deja printr-un divorț dureros (pentru populație bineînțeles) cu BocPoc. Chucky îi face ochi dulci lui Johanis din Hermannstadt dar nu cred că acesta e chiar atât de prostuț să pice în mrejele acestui băiețaș.


Acum serios! Sunt scârbit, ca majoritatea românilor de altfel, de clasa politică. Zic majoritatea românilor și nu toți deoarece sunt și foarte mulți nostalgici după regimul comunist care încă-i mai susțin pe cei de la PSD. Sunt români care încă nu își dau seama că lupul blana-și schimbă dar năravul ba. Așa cum cei din PSD ne-au furat încontinuu de la 1990 încoace, așa o să ne fure și de-acum înnainte. Dar am speranța ca aceștia cândva să se trezească la realitate și să arunge la groapa istoriei numele de Geoană, Iliescu, Năstase, Vanghelie, Hrebenciuc, Mitrea etc.

99% dintre parlamentari nu reprezintă interesele cetățenilor acestei țări, iar cei 1% care for să facă ceva nu sunt lăsați. Noi vedem la TV un teatru cu actori foarte buni, chiar mai buni decât cei de la Hollywood. De ce zic asta? Pentru că în fața noastră se dau drept cei mai mari dușmani, se răfuiesc, se înjură, dar după cortine fac afaceri împreună cu STATUL pe spatele nostru, pe banii noștrii. Ei se luptă pentru bani, mulți bani, dar și pentru putere. Deoarece majoritatea sunt foști (și actuali) securiști, comuniști se au unul pe altu la mână, fiecare este șantajabil. De ce credeți că niciun parlamentar nu a intrat la pușcărie niciodată, de ce nu-i ridică imunitatea lui Năstase, de ce un analfabet ca Vanghelie dă ordine în stânga și în dreapta?? Pentru că TOȚI sunt șantajabili, toți au scheleți în dulap și nu vor să se afle.

Oare când vom avea posibilitatea să alegem dintre niște oameni drepți, curați, cu onoare, cu credință, inteligenți? Eu cred, așa cum este societatea noastră în ziua de azi, că niciodată!

Fie-ți țărâna ușoară ROMÂNIA!!!

Postări populare de pe acest blog

Guşteriţa, Sibiu

Fãrã canalizare si cu drumuri pietruite, sibienii din cel mai oropsit cartier al Sibiului se întreabã dacã n-ar fi fost mai bine ca Gusterita sã rãmânã comunã. Desi e parte a orasului de jumãtate de secol, cartierul nu reuseste sã se ridice din noroaie. Primãria anuntã cã lucrãrile pentru canalizare ar putea începe la primãvarã. Acelasi lucru il spunea Primaria si in 2006, dupa trei ani situatia inca nu s-a schimbat. Fiecare sibian a auzit de Gusterita. Însã nu multi au si cãlcat vreodatã pe acolo. Departe de oras, locuitorii cartierului, alipit Sibiului în urmã cu o jumãtate de secol, sunt singurii care îsi stiu problemele si se luptã cum pot cu ele. Lipsa canalizãrii, transportul public slab organizat si drumurile proaste le dau cele mai mari bãtãi de cap. Guşteriţa (în dialectul săsesc Hameršterf, în germană Hammersdorf, în trad. "Satul ciocanului", în maghiară Szenterzsébet, în trad. "Sfânta Elisabeta") este în prezent un cartier al municipiului Sibiu. Istoric L

Cele mai folosite aplicații de Android pe 2015

Mai jos am compus o listă cu cele mai folosite/bune aplicații pentru Android pe anul 2015, din punctul meu de vedere. Unele aplicații sunt destul de recent instalate, altele le folosesc de când am cumpărat telefonul. Am mai făcut o listă cu ceva timp în urmă, dar unele aplicații nu mai sunt, ca să zic așa, în grațiile mele. CCleaner - îl foloseam și pe Windows, îl folosesc și pe Android. Sunt foarte mulțumit de această aplicație. AirDroid - transferă fișiere de pe un alt dispozitiv (laptop, PC, tabletă) pe telefon sau invers. Poți să scrii SMS-uri direct din aplicația web, poți să ștergi fișiere, să asculți muzica sau să vezi filmele de pe telefon, etc. Cam așa arată interfața web a aplicației AirDroid, de unde puteți să aveți control asupra telefonului. Nova Launcher Prime - varianta plătită a Nova Launcher. Este una dintre cele mai folosite launch-ere de pe piață. Are o grămadă de opțiuni și configurări. Crunch - o aplicație care optimizează imaginile din punct

Wallpaper-uri cu Steagul României pentru 1 Decembrie

Având în vedere faptul că mâine e 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - am pus mai jos câteva wallpaper-uri cu drapelul nostru ... dar nu numai.