Treceți la conținutul principal

Ziua în care România s-a schimbat!

Gata! S-a terminat vremurile rele, de-acum înnainte vom trăi ca în rai.
Odată cu (re)venirea partidului poporului (PSD) vom vedea DIN NOU pe străzi câinii vagabonzi cu covrigi în coadă, de la robinete va curge numai miere, oamenii vor scăpa de datorii la bănci, vom fi prima țară care va ieși cu adevărat din criza economică, dolarul și euro se vor închina în fața leului românesc.

Tătucul Ilici va pune în fruntea ministerelor tehnocrați ca Vanghelie sau Hrebenciuc, adevărați intelectuali, adevărați conducători al partitudului muncitoresc socialist și pe lângă toate astea și foarte democrat.

În Parcul Izvor se va mai face o paranghelie cu mici și bere pentru a sărbători eliminarea dictaturii băsesciene. De-acum va urma o democrație mai înfloritoare chiar și decât cea a Americii. Bombonel va defila de bucurie cu termopanele în valoare de 1,5 milioane de euro prin fața Cotroceniului ca să-i facă în ciudă marinarului jucător. De Văcăroiu nu zic nimic pentru că deja e beat criță, nu vreau sa-l fac să sughițe.

Crinel, Chucky se simte mândru că a scăpat poporul român din mocirla de până acum. Urmează un concubinaj fericit alături de Giaona (The Little Stupid Man - așa cum l-a numit chiar tătucul Ilici). Crinel nu se riscă la o căsătorie deoarece a trecut deja printr-un divorț dureros (pentru populație bineînțeles) cu BocPoc. Chucky îi face ochi dulci lui Johanis din Hermannstadt dar nu cred că acesta e chiar atât de prostuț să pice în mrejele acestui băiețaș.


Acum serios! Sunt scârbit, ca majoritatea românilor de altfel, de clasa politică. Zic majoritatea românilor și nu toți deoarece sunt și foarte mulți nostalgici după regimul comunist care încă-i mai susțin pe cei de la PSD. Sunt români care încă nu își dau seama că lupul blana-și schimbă dar năravul ba. Așa cum cei din PSD ne-au furat încontinuu de la 1990 încoace, așa o să ne fure și de-acum înnainte. Dar am speranța ca aceștia cândva să se trezească la realitate și să arunge la groapa istoriei numele de Geoană, Iliescu, Năstase, Vanghelie, Hrebenciuc, Mitrea etc.

99% dintre parlamentari nu reprezintă interesele cetățenilor acestei țări, iar cei 1% care for să facă ceva nu sunt lăsați. Noi vedem la TV un teatru cu actori foarte buni, chiar mai buni decât cei de la Hollywood. De ce zic asta? Pentru că în fața noastră se dau drept cei mai mari dușmani, se răfuiesc, se înjură, dar după cortine fac afaceri împreună cu STATUL pe spatele nostru, pe banii noștrii. Ei se luptă pentru bani, mulți bani, dar și pentru putere. Deoarece majoritatea sunt foști (și actuali) securiști, comuniști se au unul pe altu la mână, fiecare este șantajabil. De ce credeți că niciun parlamentar nu a intrat la pușcărie niciodată, de ce nu-i ridică imunitatea lui Năstase, de ce un analfabet ca Vanghelie dă ordine în stânga și în dreapta?? Pentru că TOȚI sunt șantajabili, toți au scheleți în dulap și nu vor să se afle.

Oare când vom avea posibilitatea să alegem dintre niște oameni drepți, curați, cu onoare, cu credință, inteligenți? Eu cred, așa cum este societatea noastră în ziua de azi, că niciodată!

Fie-ți țărâna ușoară ROMÂNIA!!!

Postări populare de pe acest blog

Install Heroes Of Might and Magic 3 on Ubuntu Linux

This is an other small tutorial on how to install a game on Ubuntu Linux. Until now I've already explained how to install Football Manager 2011 on Ubuntu and I've seen that a lot of people are entering on my blog looking how to do that.
I think that you know Heroes 3 and that you've played in Windows but the story and the game play is calling you to play it also in Linux, no? First we have to download and install this game.
Download

I think that this is the easiest step, you just have to search on Google something like this download heroes 3 linux and I'm definitively sure that you'll find a site from which to download the game files ;).
Installation
After downloading the game you have to install it. If the *.iso file is compressed in a  *.bz2 file you have to uncompressed it. After that write in the Terminal this, after you go with cd command in the folder where the iso file is:
sudo mount -t iso9660 -o loop HMM3-Linux.iso /mnt/fakecd
In this moment the iso will…

Adaugare posturi TV in SopCast Player

Vreau să vă prezint mai jos o metodă, destul de uşoară, prin care puteţi urmări diferite posturi TV online fără a mai intra pe vreun site de fiecare dată când vreţi să vedeţi ProTV, sau PrimaTV, sau HBO, sau alt post TV. Această metodă o puteţi folosi în Linux dar şi în Windows.

Am mai prezentat cu ceva timp în urmă metode de a urmări online posturi TV româneşti utilizând diferite programe ca Sopcast şi TV-MAXE, iar această metodă foloseşte programul Sopcast Player deoarece majoritatea posturilor TV sunt transmise pe net prin serviciul sopcast.

Wallpaper-uri pentru Anul Nou 2016

Anul 2016 este aproape și nici nu-mi vine să cred ce rapid a trecut 2015. Bradul este împodobit, Moș Crăciun sper că a venit, dar oare desktopul vostru e pregătit pentru venirea Anului Nou? Dacă încă nu, atunci grăbiți-vă să descărcați un wallpaper pe care să-l folosiți la cumpăna dintre ani.

Mai multe wallpapre-uri găsiți pe aceste site-uri:
http://www.new-year-sms.in
deviantart.net
http://www.bestsharez.com/happy-new-year-2016-wallpapers/

La muți ani!