Treceți la conținutul principal

Cenzurare

Am vrut și eu să las un comentariu la articolul Micile adevăruri factuale și nu mi s-a publicat comentariul cu toate că nu am zis nimic injurios sau obscen!
Vă las mai jos comentariul meu și vă rog sa-mi ziceți dacă am zis ceva rău!
Tot ce zice domnul Mihăieș e perfect adevărat și logic pentru niște oameni normali la cap, dar cum mulți dintre voi cei care scrieți pe acest forum sunteți infectați de ciuma psd-istă delirați și nu aveți pic de rațiune! Nu pot să cred că dupa 55 de ani de comunism greu și apoi inca 20 de ani conduși tot de comuniști nu v-ați săturat. Sunteți obișnuiți să lingeți picioarele tătucului Ilici și a lui Bombonel. Nu sunt cu Băsescu dar sunt total împotriva psd-ului. Cretini ca voi l-au votat ca senator pe Năstase știind că e cercetat. Cretini ca voi o să-l voteze pe Vanghelie, și zic bine, pentru că nu Geoană o să fie președinte să ne conducă țara, ci șleahta condusă de Vanghelie.
Mi-e silă de voi comuniștilor! Mi-aș dori sa ajungeți toți în gulagul rusesc să simțiți cu adevărat căldura comunistă.
Mai bine Becali, Băsescu sau Antonescu decât Geoană. Suntem un popor incurabil, speram să scăpăm de ciuperca psd-istă dar văd că au mulți admiratori.

Postări populare de pe acest blog

Guşteriţa, Sibiu

Fãrã canalizare si cu drumuri pietruite, sibienii din cel mai oropsit cartier al Sibiului se întreabã dacã n-ar fi fost mai bine ca Gusterita sã rãmânã comunã. Desi e parte a orasului de jumãtate de secol, cartierul nu reuseste sã se ridice din noroaie. Primãria anuntã cã lucrãrile pentru canalizare ar putea începe la primãvarã. Acelasi lucru il spunea Primaria si in 2006, dupa trei ani situatia inca nu s-a schimbat. Fiecare sibian a auzit de Gusterita. Însã nu multi au si cãlcat vreodatã pe acolo. Departe de oras, locuitorii cartierului, alipit Sibiului în urmã cu o jumãtate de secol, sunt singurii care îsi stiu problemele si se luptã cum pot cu ele. Lipsa canalizãrii, transportul public slab organizat si drumurile proaste le dau cele mai mari bãtãi de cap. Guşteriţa (în dialectul săsesc Hameršterf, în germană Hammersdorf, în trad. "Satul ciocanului", în maghiară Szenterzsébet, în trad. "Sfânta Elisabeta") este în prezent un cartier al municipiului Sibiu. Istoric L

Cele mai folosite aplicații de Android pe 2015

Mai jos am compus o listă cu cele mai folosite/bune aplicații pentru Android pe anul 2015, din punctul meu de vedere. Unele aplicații sunt destul de recent instalate, altele le folosesc de când am cumpărat telefonul. Am mai făcut o listă cu ceva timp în urmă, dar unele aplicații nu mai sunt, ca să zic așa, în grațiile mele. CCleaner - îl foloseam și pe Windows, îl folosesc și pe Android. Sunt foarte mulțumit de această aplicație. AirDroid - transferă fișiere de pe un alt dispozitiv (laptop, PC, tabletă) pe telefon sau invers. Poți să scrii SMS-uri direct din aplicația web, poți să ștergi fișiere, să asculți muzica sau să vezi filmele de pe telefon, etc. Cam așa arată interfața web a aplicației AirDroid, de unde puteți să aveți control asupra telefonului. Nova Launcher Prime - varianta plătită a Nova Launcher. Este una dintre cele mai folosite launch-ere de pe piață. Are o grămadă de opțiuni și configurări. Crunch - o aplicație care optimizează imaginile din punct

Wallpaper-uri cu Steagul României pentru 1 Decembrie

Având în vedere faptul că mâine e 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - am pus mai jos câteva wallpaper-uri cu drapelul nostru ... dar nu numai.