Treceți la conținutul principal

Cenzurare

Am vrut și eu să las un comentariu la articolul Micile adevăruri factuale și nu mi s-a publicat comentariul cu toate că nu am zis nimic injurios sau obscen!
Vă las mai jos comentariul meu și vă rog sa-mi ziceți dacă am zis ceva rău!
Tot ce zice domnul Mihăieș e perfect adevărat și logic pentru niște oameni normali la cap, dar cum mulți dintre voi cei care scrieți pe acest forum sunteți infectați de ciuma psd-istă delirați și nu aveți pic de rațiune! Nu pot să cred că dupa 55 de ani de comunism greu și apoi inca 20 de ani conduși tot de comuniști nu v-ați săturat. Sunteți obișnuiți să lingeți picioarele tătucului Ilici și a lui Bombonel. Nu sunt cu Băsescu dar sunt total împotriva psd-ului. Cretini ca voi l-au votat ca senator pe Năstase știind că e cercetat. Cretini ca voi o să-l voteze pe Vanghelie, și zic bine, pentru că nu Geoană o să fie președinte să ne conducă țara, ci șleahta condusă de Vanghelie.
Mi-e silă de voi comuniștilor! Mi-aș dori sa ajungeți toți în gulagul rusesc să simțiți cu adevărat căldura comunistă.
Mai bine Becali, Băsescu sau Antonescu decât Geoană. Suntem un popor incurabil, speram să scăpăm de ciuperca psd-istă dar văd că au mulți admiratori.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Adaugare posturi TV in SopCast Player

Vreau să vă prezint mai jos o metodă, destul de uşoară, prin care puteţi urmări diferite posturi TV online fără a mai intra pe vreun site de fiecare dată când vreţi să vedeţi ProTV, sau PrimaTV, sau HBO, sau alt post TV. Această metodă o puteţi folosi în Linux dar şi în Windows.

Am mai prezentat cu ceva timp în urmă metode de a urmări online posturi TV româneşti utilizând diferite programe ca Sopcast şi TV-MAXE, iar această metodă foloseşte programul Sopcast Player deoarece majoritatea posturilor TV sunt transmise pe net prin serviciul sopcast.

Wallpaper-uri cu Steagul României pentru 1 Decembrie

Având în vedere faptul că mâine e 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - am pus mai jos câteva wallpaper-uri cu drapelul nostru ... dar nu numai.

Un alt tutorial: Cum sa faci treaba mare

Poate o sa vi se para ciudat dar foarte multi au intrat pe blog la mine cautand pe Google cuvinte ca "cum sa fac treaba mare", "cum sa ma kk", "nu pot face treaba mare", etc si asta deoarece mai de mult am pus un articol intitulat Training: Cum să Faci Treaba Mare. Poate o sa vi se para o prostie dar este o tehnica si in asta. Daca nu ma credeti priviti filmuletul de mai jos: