Readers Digest Spammeaza la Greu a doua oară

Povestea continuă! Campania feroce a celor de la Reader's Digest intră din nou cu ciubotele în viaţa noastră liniştită. Spamm-area cutiilor poştale, şi mă refer la acelea fizice şi nu virtuale, a reînceput cu mare forţă.

Am mai mai avut parte o singură dată de aşa ceva şi bineînţeles că tot de la aceeaşi firmă a venit duiumul de hârţoage. Acea întâmplare am povestit-o în postul Reader's Digest + Andreea Marin = Ţeapă (vroiam să scriu = LOVE dar m-am abţinut.

Când am venit de la serviciu normal că am găsit în cutia poştală un plic enorm, albastru, iar lipit de el un alt plic mai mic pe care scrie A se dechide primul. Normal că nu l-am deschis primul ci al doilea, na! să moară de ciudă ăia care l-au trimis. Am numărat hârţogăraia şi sunt 11 la număr cu tot cu plicuri. Sincer, nu m-am chinuit să citesc din nou dar am observat că sunt cam aceleaşi ca data trecută. Aceleaşi vrăjeli!

Ceea ce nu am înţeles e cum de au aflat adresa mea actuală?? Data trecută am primit la fostul apartament acum am primit aici cu toate că nu m-am abonat niciodată la această editură şi nici nu aveau cum să ia mai ales actuala mea adresă...Hmmm, dar cred că ştiu cum au aflat-o!

Ţin minte că data trecută am citit pe una dintre foi că datele mele de contact, cât şi a prietenei, le-au luat din baza de date de la Yves Rocher. Am sunat la ei şi mi-au spus că nu au dat nimănui adresele noastre. Dar acum sunt sigur de asta având în vedere că singura firmă care dispune de adresa mea actuală este Yves Rocher Romania. Mâine cred că am să le mai dau un telefon să mă lămuresc şi eu cu ce drept dau adresa mea altor companii.

Andreea Marin - pe care o respect că-i din Moldova, deci i di pi la mini - este din nou, sau mai bine zis a rămas în continuare membru onorific al Comisiei de Tragere la Sorţi. Sper să se autosesizeze şi să iasă din acest joc.

Încă ceva, observ că azi au mai primit şi alţii astfel de plicuri deoarece am pe blog o mulţime de persoane care au intrat după ce au introdus în Google cuvintele cheie readers digest concurs.

In fine, îmi pare rău pentru ei că sunt aproape de faliment dar sincer nu e o metodă bună sa-ţi faci reclamă prin poştă şi mai ales în felul acesta. Şi poate greşesc, poate nu e o vrăjeală acest concurs dar sincer nu am nici chef şi nici timp să intru în acest joc.

Postări populare de pe acest blog

Install Heroes Of Might and Magic 3 on Ubuntu Linux

Cum sa cumperi monezi virtuale (crypto monezi) ca Bitcoin sau Ethereum cu lei