Treceți la conținutul principal

Readers Digest Spammeaza la Greu a doua oară

Povestea continuă! Campania feroce a celor de la Reader's Digest intră din nou cu ciubotele în viaţa noastră liniştită. Spamm-area cutiilor poştale, şi mă refer la acelea fizice şi nu virtuale, a reînceput cu mare forţă.

Am mai mai avut parte o singură dată de aşa ceva şi bineînţeles că tot de la aceeaşi firmă a venit duiumul de hârţoage. Acea întâmplare am povestit-o în postul Reader's Digest + Andreea Marin = Ţeapă (vroiam să scriu = LOVE dar m-am abţinut.

Când am venit de la serviciu normal că am găsit în cutia poştală un plic enorm, albastru, iar lipit de el un alt plic mai mic pe care scrie A se dechide primul. Normal că nu l-am deschis primul ci al doilea, na! să moară de ciudă ăia care l-au trimis. Am numărat hârţogăraia şi sunt 11 la număr cu tot cu plicuri. Sincer, nu m-am chinuit să citesc din nou dar am observat că sunt cam aceleaşi ca data trecută. Aceleaşi vrăjeli!

Ceea ce nu am înţeles e cum de au aflat adresa mea actuală?? Data trecută am primit la fostul apartament acum am primit aici cu toate că nu m-am abonat niciodată la această editură şi nici nu aveau cum să ia mai ales actuala mea adresă...Hmmm, dar cred că ştiu cum au aflat-o!

Ţin minte că data trecută am citit pe una dintre foi că datele mele de contact, cât şi a prietenei, le-au luat din baza de date de la Yves Rocher. Am sunat la ei şi mi-au spus că nu au dat nimănui adresele noastre. Dar acum sunt sigur de asta având în vedere că singura firmă care dispune de adresa mea actuală este Yves Rocher Romania. Mâine cred că am să le mai dau un telefon să mă lămuresc şi eu cu ce drept dau adresa mea altor companii.

Andreea Marin - pe care o respect că-i din Moldova, deci i di pi la mini - este din nou, sau mai bine zis a rămas în continuare membru onorific al Comisiei de Tragere la Sorţi. Sper să se autosesizeze şi să iasă din acest joc.

Încă ceva, observ că azi au mai primit şi alţii astfel de plicuri deoarece am pe blog o mulţime de persoane care au intrat după ce au introdus în Google cuvintele cheie readers digest concurs.

In fine, îmi pare rău pentru ei că sunt aproape de faliment dar sincer nu e o metodă bună sa-ţi faci reclamă prin poştă şi mai ales în felul acesta. Şi poate greşesc, poate nu e o vrăjeală acest concurs dar sincer nu am nici chef şi nici timp să intru în acest joc.

Postări populare de pe acest blog

Install Heroes Of Might and Magic 3 on Ubuntu Linux

This is an other small tutorial on how to install a game on Ubuntu Linux. Until now I've already explained how to install Football Manager 2011 on Ubuntu and I've seen that a lot of people are entering on my blog looking how to do that.
I think that you know Heroes 3 and that you've played in Windows but the story and the game play is calling you to play it also in Linux, no? First we have to download and install this game.
Download

I think that this is the easiest step, you just have to search on Google something like this download heroes 3 linux and I'm definitively sure that you'll find a site from which to download the game files ;).
Installation
After downloading the game you have to install it. If the *.iso file is compressed in a  *.bz2 file you have to uncompressed it. After that write in the Terminal this, after you go with cd command in the folder where the iso file is:
sudo mount -t iso9660 -o loop HMM3-Linux.iso /mnt/fakecd
In this moment the iso will…

Adaugare posturi TV in SopCast Player

Vreau să vă prezint mai jos o metodă, destul de uşoară, prin care puteţi urmări diferite posturi TV online fără a mai intra pe vreun site de fiecare dată când vreţi să vedeţi ProTV, sau PrimaTV, sau HBO, sau alt post TV. Această metodă o puteţi folosi în Linux dar şi în Windows.

Am mai prezentat cu ceva timp în urmă metode de a urmări online posturi TV româneşti utilizând diferite programe ca Sopcast şi TV-MAXE, iar această metodă foloseşte programul Sopcast Player deoarece majoritatea posturilor TV sunt transmise pe net prin serviciul sopcast.

Wallpaper-uri pentru Anul Nou 2016

Anul 2016 este aproape și nici nu-mi vine să cred ce rapid a trecut 2015. Bradul este împodobit, Moș Crăciun sper că a venit, dar oare desktopul vostru e pregătit pentru venirea Anului Nou? Dacă încă nu, atunci grăbiți-vă să descărcați un wallpaper pe care să-l folosiți la cumpăna dintre ani.

Mai multe wallpapre-uri găsiți pe aceste site-uri:
http://www.new-year-sms.in
deviantart.net
http://www.bestsharez.com/happy-new-year-2016-wallpapers/

La muți ani!