Cât a Costat StarCraft 2?

StarCraft este unul dintre cele mai populare jocuri din toate timpurile cu vânzări de 11 milioane de unităţi dar imaginaţi-vă câţi au jucat cu versiunea piratată. Dacă nu ar fi fost un joc de nepiratat cred că ar fi fost cumpărat de zeci de milioane de oameni, poate chiar sute. Din cauza marii popularităţi al StarCraft cei de la Activision (compania ce a creat jocul) a investit extrem de mult în crearea celei de-a doua părţi dar sunt şi siguri că o să-şi scoată această investiţie.

Conform Wall Street Journal s-au investit 100 milioane de dolari pentru dezvoltarea acestui joc, în aceşti bani nefiind inclus şi marketing-ul, deci suma finală va fi mult mai mare.

StarCraft II este în dezvoltare din anul 2003 şi va fi lansat pe data de 27 iulie. Eu unul sunt resemnat că nu o să-l pot juca deoarece îţi trebuie un sistem performant ceea ce eu (încă) nu am. Am jucat prima parte şi nu prea mi-a plăcut dar aveam colegi care se hrăneau cu StarCraft.

Cu siguranţă va fi un joc excelent şi fanii genului vor rupe tastatura şi mouse-ul. Dar sfătuiesc pe cei cu sisteme mai slăbuţe să nu facă în halul ăsta, ca nebunul ăsta:

Oricum ăsta juca Counter Stike, dar tot nebun rămâne! Psihopat, nu glumă!!


Postări populare de pe acest blog

Install Heroes Of Might and Magic 3 on Ubuntu Linux