Treceți la conținutul principal

Centrul de Vacanţă Ştrand Sibiu 2010

daţi click pe imagine pentru a o mări
UPDATE: in caz de cautati programul strandului (acolo unde mergeti la scaldat) aici aveti programul.


Conceptul de Centru de Vacanţă

Scopul unui centru de vacanţă este să ofere activităţi ludice adaptate intereselor şi ritmului copiilor în timpul liber al acestora. Filozofia sa de bază este aceea că dezvoltarea copilului se realizează în timp ce se joacă. Prin activităţi derulate se urmăreşte nu numai dezvoltarea intelectuală şi fizică a copiilor, dar şi dobândirea autonomiei, a capacităţii de a lua decizii în deplină libertate şi siguranţă.

APIVS (Asociaţia de Prietenie Ille de Vilaine Sibiu) a demarat în anul 2004 proiectul Centre de vacanţă în Sibiu după modelul centrelor de timp liber din Franţa, adaptat la condiţiile din România.

Împreună cu Asociaţia de Înfrăţire Rennes-Sibiu din Franţa, APIVS a făcut demersurile pentru a putea organiza un prim centru experimental în Sibiu. De atunci se organizează centre de vacanţă în fiecare an, în vacanţa de vară, atât în Sibiu cât şi în unele comune din judeţ.

IFORMAŢII PRACTICE

Copii: 4-13 ani
Program zilnic: 9.00-17.00
9.00-10.00 primirea copiilor
10.00-12.00 activităţi
12.00-13.30 prânz
13.30-16.00 activităţi
16.00- 17.00 plecarea copiilor

Copii îşi vor aduce de acasă mâncarea pentru prânz. Copiii primesc în centrul de vacanţă două gustări/zi (dimineaţa şi după-amiază).

CONDIŢII DE PARTICIPARE

Taxa de înscriere: 5 lei de copil
Taxa de participare: 5 lei de copil pe zi

Pentru mai multe detalii sunaţi la numărul de pe afişul de mai sus!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Adaugare posturi TV in SopCast Player

Vreau să vă prezint mai jos o metodă, destul de uşoară, prin care puteţi urmări diferite posturi TV online fără a mai intra pe vreun site de fiecare dată când vreţi să vedeţi ProTV, sau PrimaTV, sau HBO, sau alt post TV. Această metodă o puteţi folosi în Linux dar şi în Windows.

Am mai prezentat cu ceva timp în urmă metode de a urmări online posturi TV româneşti utilizând diferite programe ca Sopcast şi TV-MAXE, iar această metodă foloseşte programul Sopcast Player deoarece majoritatea posturilor TV sunt transmise pe net prin serviciul sopcast.

Wallpaper-uri cu Steagul României pentru 1 Decembrie

Având în vedere faptul că mâine e 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - am pus mai jos câteva wallpaper-uri cu drapelul nostru ... dar nu numai.

Un alt tutorial: Cum sa faci treaba mare

Poate o sa vi se para ciudat dar foarte multi au intrat pe blog la mine cautand pe Google cuvinte ca "cum sa fac treaba mare", "cum sa ma kk", "nu pot face treaba mare", etc si asta deoarece mai de mult am pus un articol intitulat Training: Cum să Faci Treaba Mare. Poate o sa vi se para o prostie dar este o tehnica si in asta. Daca nu ma credeti priviti filmuletul de mai jos: