Centrul de Vacanţă Ştrand Sibiu 2010

daţi click pe imagine pentru a o mări
UPDATE: in caz de cautati programul strandului (acolo unde mergeti la scaldat) aici aveti programul.


Conceptul de Centru de Vacanţă

Scopul unui centru de vacanţă este să ofere activităţi ludice adaptate intereselor şi ritmului copiilor în timpul liber al acestora. Filozofia sa de bază este aceea că dezvoltarea copilului se realizează în timp ce se joacă. Prin activităţi derulate se urmăreşte nu numai dezvoltarea intelectuală şi fizică a copiilor, dar şi dobândirea autonomiei, a capacităţii de a lua decizii în deplină libertate şi siguranţă.

APIVS (Asociaţia de Prietenie Ille de Vilaine Sibiu) a demarat în anul 2004 proiectul Centre de vacanţă în Sibiu după modelul centrelor de timp liber din Franţa, adaptat la condiţiile din România.

Împreună cu Asociaţia de Înfrăţire Rennes-Sibiu din Franţa, APIVS a făcut demersurile pentru a putea organiza un prim centru experimental în Sibiu. De atunci se organizează centre de vacanţă în fiecare an, în vacanţa de vară, atât în Sibiu cât şi în unele comune din judeţ.

IFORMAŢII PRACTICE

Copii: 4-13 ani
Program zilnic: 9.00-17.00
9.00-10.00 primirea copiilor
10.00-12.00 activităţi
12.00-13.30 prânz
13.30-16.00 activităţi
16.00- 17.00 plecarea copiilor

Copii îşi vor aduce de acasă mâncarea pentru prânz. Copiii primesc în centrul de vacanţă două gustări/zi (dimineaţa şi după-amiază).

CONDIŢII DE PARTICIPARE

Taxa de înscriere: 5 lei de copil
Taxa de participare: 5 lei de copil pe zi

Pentru mai multe detalii sunaţi la numărul de pe afişul de mai sus!

Postări populare de pe acest blog

Install Heroes Of Might and Magic 3 on Ubuntu Linux