Treceți la conținutul principal

Spălătorie Auto Ecologică în Botoşani

UPDATE 11.05.2013: Nu mai este aceasta spalatorie!

S-a deschis de curând o spălătorie auto ecologică cu jet de aburi intensificat în parcarea A.C.R. Botoşani (unde e şi poligonul ACR, pe lângă centura oraşului, în Primăverii).

După aproximativ 4 spălări cu aburi a autoturismului se redă vitalitatea şi strălucirea lacului şi a vopselelor deteriorate de vreme sau a spălării îndelungate cu perii.

Băieţii, care apropos îs prieteni de-ai mei şi sunt extrem de serisoşi, au posibilitatea să vă cureţe pe lângă  exteriorul maşinii şi interiorul ei şi chiar şi motorul. Preţurile sunt mici după părerea mea.

Pentru mai multe detalii mergeţi acolo şi vedeţi cu ochii voştrii sau cereţi de la ID-ul de messenger ecowashclean[at]yahoo[punct]com.

Eu vă zic sincer că se merită!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Adaugare posturi TV in SopCast Player

Vreau să vă prezint mai jos o metodă, destul de uşoară, prin care puteţi urmări diferite posturi TV online fără a mai intra pe vreun site de fiecare dată când vreţi să vedeţi ProTV, sau PrimaTV, sau HBO, sau alt post TV. Această metodă o puteţi folosi în Linux dar şi în Windows.

Am mai prezentat cu ceva timp în urmă metode de a urmări online posturi TV româneşti utilizând diferite programe ca Sopcast şi TV-MAXE, iar această metodă foloseşte programul Sopcast Player deoarece majoritatea posturilor TV sunt transmise pe net prin serviciul sopcast.

Wallpaper-uri cu Steagul României pentru 1 Decembrie

Având în vedere faptul că mâine e 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - am pus mai jos câteva wallpaper-uri cu drapelul nostru ... dar nu numai.

Un alt tutorial: Cum sa faci treaba mare

Poate o sa vi se para ciudat dar foarte multi au intrat pe blog la mine cautand pe Google cuvinte ca "cum sa fac treaba mare", "cum sa ma kk", "nu pot face treaba mare", etc si asta deoarece mai de mult am pus un articol intitulat Training: Cum să Faci Treaba Mare. Poate o sa vi se para o prostie dar este o tehnica si in asta. Daca nu ma credeti priviti filmuletul de mai jos: