Treceți la conținutul principal

TVSHACK.COM a fost închis!

UPDATE: si tvshack.com si tvshack.cc au fost inchise din pacate!

Unul dintre cele mai mari sit-uri unde poţi urmări filme online pe gratis (online free movies) a fost închis. Pot spune că pe tvshack.com am văzut foarte multe filme: Avatar, Spartacus-Blood and Sand, Die Hard 4, şi multe multe alte filme...
Azi când am vrut să văd ce filme noi au mai apărut şi ce calitate au în loc de sit-ul propriu-zis mi-a apărut această imagine:

Dar staţi fără grijă! Aşa cum nici thepiratebay.org nu s-a lăsat învins aşa nici acest site nu va putea fi doborât!
Un bun exemplu e faptul că tvshack.cc nu este închis, deci vă puteţi bucura de cele mai bune filme în continuare!

Vizionare placută!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Adaugare posturi TV in SopCast Player

Vreau să vă prezint mai jos o metodă, destul de uşoară, prin care puteţi urmări diferite posturi TV online fără a mai intra pe vreun site de fiecare dată când vreţi să vedeţi ProTV, sau PrimaTV, sau HBO, sau alt post TV. Această metodă o puteţi folosi în Linux dar şi în Windows.

Am mai prezentat cu ceva timp în urmă metode de a urmări online posturi TV româneşti utilizând diferite programe ca Sopcast şi TV-MAXE, iar această metodă foloseşte programul Sopcast Player deoarece majoritatea posturilor TV sunt transmise pe net prin serviciul sopcast.

Wallpaper-uri cu Steagul României pentru 1 Decembrie

Având în vedere faptul că mâine e 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - am pus mai jos câteva wallpaper-uri cu drapelul nostru ... dar nu numai.

Un alt tutorial: Cum sa faci treaba mare

Poate o sa vi se para ciudat dar foarte multi au intrat pe blog la mine cautand pe Google cuvinte ca "cum sa fac treaba mare", "cum sa ma kk", "nu pot face treaba mare", etc si asta deoarece mai de mult am pus un articol intitulat Training: Cum să Faci Treaba Mare. Poate o sa vi se para o prostie dar este o tehnica si in asta. Daca nu ma credeti priviti filmuletul de mai jos: