Treceți la conținutul principal

DuckDuckGo - un nou Search Engine

Ştiu! Majoritatea folosiţi Google, ca şi mine de-altfel, dar din când în când ar trebui să încercăm şi alte motoare de căutare doar de dragul diversităţii sau pur şi simplu să facem o comparaţie îmtre ele. Totuşi, dacă v-aţi săturat de Google (eu nu sunt în situaţia asta) puteţi încerca yahoo.com, ask.com sau noul search engine duckduckgo.com.


Eu am început să-l folosesc pe acesta şi timp de o săptămână am să continui să-l folosesc ca să pot face o comparaţie cu Google.com. O discuţie pe reddit m-a adus la acest search engine şi aşa cum scrie acoloam să încerc să-mi dau şi eu cu părerea...
Dar până atunci am să lucrez doar cu duckduckgo atunci când voi dori să caut ceva!

Postări populare de pe acest blog

Adaugare posturi TV in SopCast Player

Vreau să vă prezint mai jos o metodă, destul de uşoară, prin care puteţi urmări diferite posturi TV online fără a mai intra pe vreun site de fiecare dată când vreţi să vedeţi ProTV, sau PrimaTV, sau HBO, sau alt post TV. Această metodă o puteţi folosi în Linux dar şi în Windows.

Am mai prezentat cu ceva timp în urmă metode de a urmări online posturi TV româneşti utilizând diferite programe ca Sopcast şi TV-MAXE, iar această metodă foloseşte programul Sopcast Player deoarece majoritatea posturilor TV sunt transmise pe net prin serviciul sopcast.

Wallpaper-uri cu Steagul României pentru 1 Decembrie

Având în vedere faptul că mâine e 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - am pus mai jos câteva wallpaper-uri cu drapelul nostru ... dar nu numai.

Un alt tutorial: Cum sa faci treaba mare

Poate o sa vi se para ciudat dar foarte multi au intrat pe blog la mine cautand pe Google cuvinte ca "cum sa fac treaba mare", "cum sa ma kk", "nu pot face treaba mare", etc si asta deoarece mai de mult am pus un articol intitulat Training: Cum să Faci Treaba Mare. Poate o sa vi se para o prostie dar este o tehnica si in asta. Daca nu ma credeti priviti filmuletul de mai jos: