Treceți la conținutul principal

Încă Un Exemplu de Spamm

Că tot scriam aici de spamm-uri uite că am mai primit unul la care eram să mă păcălesc :))))

Ca să vezi ce bine traduce Google Translate:

hello my dear friend,,

hello my dear friend,,
how are you doing today??
hope all is ok with you,it's my pleasure to contact you for a relationship if you don't mind having interest,so we can get to know each other and see what the future may tell.

i will appreciate if you can contact me with my e-mail address for easiesting communication.
my email is, (blessing_murphy@yahoo.com) i'm also waiting to se your mail contact to my mail box then i can send my photo to your private mail box ok,,thank's and have a nice day.
your's love,,( blessing_murphy@yahoo.com )
thank's,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Bună ziua prietenul meu drag,,
ce mai faceti azi?
Sper ca totul este ok cu tine, este plăcerea mea să vă contacteze pentru o relatie daca nu te superi care au interes, astfel încât să putem ajunge la cunoască reciproc şi să vedeţi ce viitor pot spune.

i se va aprecia dacă puteţi să mă contactaţi cu adresa mea de e-mail pentru easiesting comunicare.
e-mail meu este, (blessing_murphy@yahoo.com) Sunt, de asemenea, de aşteptare pentru a se dvs. de contact mail la cutia poştală mea, atunci i se poate trimite poza mea pentru a vă ok privat cutia postala,, mulţumesc şi au o zi frumoasă.
dvs. dragoste,, (blessing_murphy@yahoo.com)
multumesc lui,,


P.S. cine e vrea e liber să-i dea domnişoarei e-mail şi să iasă la un suc la la o savarină!Powered by ScribeFire.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Adaugare posturi TV in SopCast Player

Vreau să vă prezint mai jos o metodă, destul de uşoară, prin care puteţi urmări diferite posturi TV online fără a mai intra pe vreun site de fiecare dată când vreţi să vedeţi ProTV, sau PrimaTV, sau HBO, sau alt post TV. Această metodă o puteţi folosi în Linux dar şi în Windows.

Am mai prezentat cu ceva timp în urmă metode de a urmări online posturi TV româneşti utilizând diferite programe ca Sopcast şi TV-MAXE, iar această metodă foloseşte programul Sopcast Player deoarece majoritatea posturilor TV sunt transmise pe net prin serviciul sopcast.

Wallpaper-uri cu Steagul României pentru 1 Decembrie

Având în vedere faptul că mâine e 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - am pus mai jos câteva wallpaper-uri cu drapelul nostru ... dar nu numai.

Un alt tutorial: Cum sa faci treaba mare

Poate o sa vi se para ciudat dar foarte multi au intrat pe blog la mine cautand pe Google cuvinte ca "cum sa fac treaba mare", "cum sa ma kk", "nu pot face treaba mare", etc si asta deoarece mai de mult am pus un articol intitulat Training: Cum să Faci Treaba Mare. Poate o sa vi se para o prostie dar este o tehnica si in asta. Daca nu ma credeti priviti filmuletul de mai jos: