Treceți la conținutul principal

Încă Un Exemplu de Spamm

Că tot scriam aici de spamm-uri uite că am mai primit unul la care eram să mă păcălesc :))))

Ca să vezi ce bine traduce Google Translate:

hello my dear friend,,

hello my dear friend,,
how are you doing today??
hope all is ok with you,it's my pleasure to contact you for a relationship if you don't mind having interest,so we can get to know each other and see what the future may tell.

i will appreciate if you can contact me with my e-mail address for easiesting communication.
my email is, (blessing_murphy@yahoo.com) i'm also waiting to se your mail contact to my mail box then i can send my photo to your private mail box ok,,thank's and have a nice day.
your's love,,( blessing_murphy@yahoo.com )
thank's,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Bună ziua prietenul meu drag,,
ce mai faceti azi?
Sper ca totul este ok cu tine, este plăcerea mea să vă contacteze pentru o relatie daca nu te superi care au interes, astfel încât să putem ajunge la cunoască reciproc şi să vedeţi ce viitor pot spune.

i se va aprecia dacă puteţi să mă contactaţi cu adresa mea de e-mail pentru easiesting comunicare.
e-mail meu este, (blessing_murphy@yahoo.com) Sunt, de asemenea, de aşteptare pentru a se dvs. de contact mail la cutia poştală mea, atunci i se poate trimite poza mea pentru a vă ok privat cutia postala,, mulţumesc şi au o zi frumoasă.
dvs. dragoste,, (blessing_murphy@yahoo.com)
multumesc lui,,


P.S. cine e vrea e liber să-i dea domnişoarei e-mail şi să iasă la un suc la la o savarină!Powered by ScribeFire.

Postări populare de pe acest blog

Guşteriţa, Sibiu

Fãrã canalizare si cu drumuri pietruite, sibienii din cel mai oropsit cartier al Sibiului se întreabã dacã n-ar fi fost mai bine ca Gusterita sã rãmânã comunã. Desi e parte a orasului de jumãtate de secol, cartierul nu reuseste sã se ridice din noroaie. Primãria anuntã cã lucrãrile pentru canalizare ar putea începe la primãvarã. Acelasi lucru il spunea Primaria si in 2006, dupa trei ani situatia inca nu s-a schimbat. Fiecare sibian a auzit de Gusterita. Însã nu multi au si cãlcat vreodatã pe acolo. Departe de oras, locuitorii cartierului, alipit Sibiului în urmã cu o jumãtate de secol, sunt singurii care îsi stiu problemele si se luptã cum pot cu ele. Lipsa canalizãrii, transportul public slab organizat si drumurile proaste le dau cele mai mari bãtãi de cap. Guşteriţa (în dialectul săsesc Hameršterf, în germană Hammersdorf, în trad. "Satul ciocanului", în maghiară Szenterzsébet, în trad. "Sfânta Elisabeta") este în prezent un cartier al municipiului Sibiu. Istoric L

Cele mai folosite aplicații de Android pe 2015

Mai jos am compus o listă cu cele mai folosite/bune aplicații pentru Android pe anul 2015, din punctul meu de vedere. Unele aplicații sunt destul de recent instalate, altele le folosesc de când am cumpărat telefonul. Am mai făcut o listă cu ceva timp în urmă, dar unele aplicații nu mai sunt, ca să zic așa, în grațiile mele. CCleaner - îl foloseam și pe Windows, îl folosesc și pe Android. Sunt foarte mulțumit de această aplicație. AirDroid - transferă fișiere de pe un alt dispozitiv (laptop, PC, tabletă) pe telefon sau invers. Poți să scrii SMS-uri direct din aplicația web, poți să ștergi fișiere, să asculți muzica sau să vezi filmele de pe telefon, etc. Cam așa arată interfața web a aplicației AirDroid, de unde puteți să aveți control asupra telefonului. Nova Launcher Prime - varianta plătită a Nova Launcher. Este una dintre cele mai folosite launch-ere de pe piață. Are o grămadă de opțiuni și configurări. Crunch - o aplicație care optimizează imaginile din punct

Wallpaper-uri cu Steagul României pentru 1 Decembrie

Având în vedere faptul că mâine e 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - am pus mai jos câteva wallpaper-uri cu drapelul nostru ... dar nu numai.